Translate -TRANSLATE -

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ : ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΣΠΑΡΤΗ - ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Οι Αγανακτισμένοι της Σπάρτης πάνε πορεία από τη Σπάρτη στην...Αθήνα!!!

Με σύνθημα "Όχι στην αρπαγή της Ευρώπης"

 

Με σύνθημα "Όχι στην αρπαγή της Ευρώπης" και σύμβολο το ομώνυμο ψηφιδωτό, οι Αγανακτισμένοι της Σπάρτης πάνε με τα πόδια πορεία από την Σπάρτη στην Αθήνα! Οι Σπαρτιάτες ξεκίνησαν  την Κυριακή 19 Ιουνίου στις 8 το απόγευμα από το άγαλμα του Λεωνίδα στην Σπάρτη και αναμένεται να φτάσουν στην Αθήνα στο Σύνταγμα την Τετάρτη 22 Ιουνίου.

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/74528




«Οι αγανακτισμένοι, ελεύθερα σκεπτόμενοι και συνειδητοποιημένοι πολίτες της Σπάρτης είναι πολλοί. Όμως μια μερίδα, μόνον, αυτών δίνουμε το παρόν κάθε βράδυ στην πλατεία της πόλης υπενθυμίζοντας ότι η εξωστρέφεια της στάσης μας είναι απαραίτητη τόσο για τον πανελλαδικό αγώνα απέναντι στην επερχόμενη ισοπέδωση και καταπάτηση της εθνικής μας κυριαρχίας όσο και για τον ίδιο το ψυχισμό μας.

Με την πραγματικότητα που ζούμε να γίνεται όλο και πιο ασφυκτική και τις προοπτικές για την Ελλάδα να γίνονται εφιαλτικές, δεν μας μένει τίποτε άλλο παρά να αντιδράσουμε ως Σπαρτιάτες. Με έναυσμα την πανευρωπαϊκή συνάντηση στις πλατείες την Κυριακή 19 και Τετάρτη 22 Ιουνίου που θα φέρει όλους τους Ευρωπαίους ενωμένους απέναντι στην προσπάθεια ξεπουλήματος της Ευρώπης χάρη στην προωθούμενη δυνατότητα εξαγοράς εθνικής γης και πλούτου με πρώτο «θύμα» την Ελλάδα, οι Σπαρτιάτες λέμε ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ και στέλνουμε το σύνθημα προς κάθε κατεύθυνση μέσα από μια συμβολική πορεία από τη Σπάρτη προς την Αθήνα.

H πορεία μας θα ξεκινήσει την Κυριακή 19 Ιουνίου 2011 από το άγαλμα του βασιλιά Λεωνίδα, στις 8 το βράδυ. Στόχος η άφιξη στο Σύνταγμα το βράδυ της Τετάρτης και η κατάθεση συμβολικού μηνυμάτος για συνειδησιακή και πνευματική απελευθέρωση. Ξεκινάμε ως αγανακτισμένοι Σπαρτιάτες και καλούμε όλους να βρεθούν με όποιο τρόπο μπορούν και επιθυμούν στο πλευρό μας, ώστε να ακουστεί ακόμα πιο δυνατά το μήνυμα Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ, Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ.

Παράλληλα καλούμε τους πάντες να διαδώσουν το μήνυμα ότι: Όπως η Σπάρτη σηκώνει το ανάστημά της, με το ίδιο σθένος πρέπει όλοι μαζί να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι, να πατήσουμε γερά στα πόδια μας και να σφίξουμε δυνατά το χέρι ο ένας του άλλου.

Γιατι ? Επειδή..κάθε φορά που ένας άνθρωπος ορθώνεται για ένα ιδανικό ή βάλλει κατά της αδικίας προκαλεί ένα μικρό κυματισμό ελπίδας. Και καθώς συναντιόνται από εκατοντάδες διαφορετικές πηγές τόλμης οι μικροί αυτοί κυματισμοί σχηματίζουν ένα τρομερό ρεύμα που μπορεί να θραύσει και τα ισχυρότερα οχυρά καταπίεσης και αντίδρασης


ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ 
ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝΕ ΠΟΡΕΙΑ 
ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ 
ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. 

ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙ, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΙ, 
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΥΡΩΠΑΪΟΙ, ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ 
ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Είναι πλέον δεδομένο ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»
 

Δευτέρα.

01 η ώρα. Στάση στο 25 χλμ.
05 η ώρα. Έναρξη από το 25 χλμ.
09 η ώρα. Στάση στο 45 χλμ.
10 η ώρα. Έναρξη από το 45 χλμ.
14 η ώρα. Στάση στο 65 χλμ.
16 η ώρα. Έναρξη από το 65 χλμ.
20 η ώρα. Στάση στο 85 χλμ.
21 η ώρα. Έναρξη από το 85 χλμ.

Τρίτη

01 η ώρα. Στάση στο 105 χλμ.
05 η ώρα. Έναρξη από το 105 χλμ.
09 η ώρα. Στάση στο 125 χλμ.
10 η ώρα. Έναρξη από το 125 χλμ.
14 η ώρα. Στάση στο 145 χλμ.
16 η ώρα. Έναρξη απότο 145 χλμ.
20 η ώρα. Στάση στο 165 χλμ.
21 η ώρα. Έναρξη από το 165 χλμ.

Τετάρτη

01 η ώρα. Στάση στο 205 χλμ.
05 η ώρα. Έναρξη από το 205 χλμ.
09 η ώρα. Στάση στο 225 χλμ.
10 η ώρα. Έναρξη για τον τελικό προορισμό - το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.


http://my-greek.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: