Translate -TRANSLATE -

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Καλή τύχη Ελλάδα



Καλή τύχη Ελλάδα
Ειλικρινά γελάω με το χθεσινό αποτέλεσμα που είναι για γέλια και κλάματα και σας εξηγώ παρακάτω το γιατί.
Ξαφνικά ο ελληνικός Λαός ζητά σωτηρία από αυτούς που υπήρξαν οι συνεχιστές της καταστροφικής μνημονιακής πολιτικής του Γιωργάκη Παπανδρέου. Αυτών που με τα Ζάππειά τους υπόσχονταν άλλα και όταν βρέθηκαν στην εξουσία υποτάχτηκαν στα κελεύσματα του ΔΝΤ και των αρπακτικών της Ευρώπης. Ήταν αυτοί που βοήθησαν την σωτηρία των ξένων τραπεζών εις βάρος της επιβίωσης του Ελληνικού Λαού, ήταν αυτοί που θρασύδειλα ψήφιζαν ότι τους ζητούσε η τρόϊκα και τα διεθνή κοράκια οδηγώντας τον Ελληνικό Λαό στην δυστυχία, στην απόγνωση, στην μετανάστευση και στις αυτοκτονίες.
Και ομιλώ για θρασυδειλία γιατί ψήφιζαν ότι ζητούσαν οι Ευρωπαίοι, εφάρμοζαν ένα μέρος από αυτά, αλλά ουσιαστικές μεταβολές δεν έκαναν και τα άφηναν  στις καλένδες με αποτέλεσμα να επεκτείνουν την παραμονή της Ελλάδας στα μνημόνια εσαεί. Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ όπως είχε καταδικάσει προηγουμένως και τον Γιωργάκη Παπανδρέου με την παρέα του που όμως, δυστυχώς,  μετά από μικρό χρονικό διάστημα επέστρεψαν στα πράγματα μέσα από το μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ και κάτω από την ονομασία ΚΙΝΑΛ. Το ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ) που με αυτή την ονομασία σχετικά επιβιώνει και επιβραβεύεται γιατί οι χωρίς μνήμη ψηφοφόροι ξέχασαν τα σκάνδαλα του Χρηματιστηρίου, τα κόλπα του Σημίτη και τους καταδικασθέντες για σκάνδαλα ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ, ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΜΑΝΤΕΛΗ καθώς και την ιστορία της Siemens στην οποία φέρεται να εμπλέκεται και η ΝΔ.
Και φυσικά την πλήρωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως την πλήρωσαν κατά καιρούς όλα τα μνημονιακής απόκλισης κόμματα και όσοι συνεργάστηκαν με αυτά. Δηλαδή το ΛΑΟΣ, η ΔΗΜΑΡ, ο Τζήμερος και σήμερα το ΠΟΤΑΜΙ και οι ΑΝΕΛΛ που εξαφανίστηκαν.
Ήταν νομοτέλεια να πληρώσει τα σπασμένα ο ΣΥΡΙΖΑ και εξηγούμε.

  • Όταν ξεκινά το κόμμα με μια επιθετική πολιτική να σκίσει τα μνημόνια και φθάνει στο σημείο να ζητά την βοήθεια του Ελληνικού Λαού με δημοψήφισμα και να παίρνει την έγκρισή του αλλά να την πετά στα σκουπίδια,

  • όταν ψηφίζει ένα νέο μνημόνιο και το εφαρμόζει πιστά,

  • όταν εφαρμόζει όλα τα ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ,

  • όταν εφαρμόζει μια φορομπηχτική πολιτική που αποτελειώνει την ήδη διαλυμένη από την μνημονιακή πολιτική ΠΑΣΟΚ-ΝΔ μεσαία τάξη,

  • όταν συνεχίζει (σε πολύ μικρότερο βαθμό αλλά συνεχίζει) την τραγική μείωση των μισθών και συντάξεων που εφάρμοσαν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ενώ είχε υποσχεθεί όχι την αύξησή τους αλλά την διατήρησή τους στο επίπεδο που τα βρήκε,

  • όταν ψήφισε την Συμφωνία των Πρεσπών παρά την θέληση του Ελληνικού Λαού (και αυτό επιβεβαιώνεται από την σημαντική πτώση των ποσοστών του στη Μακεδονία)…

Για όλα αυτά τα ΟΤΑΝ ήταν επόμενο να χαρακτηριστεί ο ΣΥΡΙΖΑ μνημονιακό κόμμα και να υποστεί την νομοτελειακή τιμωρία των μνημονιακών κομμάτων.
Από την άλλη ο Ελληνικός Λαός δεν του αναγνώρισε ότι επέδειξε θάρρος να εφαρμόσει μια πολιτική αποκάλυψης σκανδάλων, μια πολιτική που στόχο είχε το ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΝΕΩΝ ΜΗΝΜΟΝΙΩΝ, την έναρξη σταδιακής ανακούφισης των πληγέντων από τα μνημόνια, την εφαρμογή μια εξωτερικής πολιτικής που βοηθά την Ελλάδα στην επιβίωσή της μέσω συμμαχιών και την αντιμετώπιση θεμάτων που η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ούτε που τολμούσαν να τα ακουμπήσουν φοβούμενοι το Πολιτικό κόστος (βλέπε λ.χ. το Μακεδονικό που η ΝΔ είναι στο ναι μεν αλλά…).
Έτσι φτάσαμε στο τραγικό να ζητάμε τελικά σωτηρία από αυτούς που μας έχωσαν  κατά το παρελθόν βαθιά στα μνημόνια.
Τι να πω περισσότερο… Ευτυχώς που ψηφίζαμε για Ευρωεκλογές και έχουμε ένα μήνα μπροστά μας να σκεφτούμε ξανά όλα τα παραπάνω ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΑ και να αποφασίσουμε στις Εθνικές εκλογές με νου και σύνεση αποδίδοντας τα του τα Καίσαρος Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ.
Καλή τύχη συνέλληνες!!!!     
Καλή τύχη Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: