Translate -TRANSLATE -

Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΠΑΙΔΙΟΥ - Reachelle Smith is REALLY missing


Subject: missing kid












"AΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΑΓΝΟΕΙΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΣΟΥΝ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΟ E-MAIL ΑΥΤΟ; ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΛΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΟ. ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NORTH DAKOTA ..


ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΕΝΑ E-MAIL ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ, ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ!!!!!

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ...ΑΠΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.



ΠΡΙΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑ..ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ.."


Έλαβα σήμερα το παραπάνω e-mail και με την δομή που είχε το μήνυμα υποπτεύθηκα ότι θα μπορούσε να είναι ένα HOAX e-mail. Θα παρατηρήσατε ασφαλώς ότι πουθενά δεν αναφέρεται το όνομα του παιδιού ή η Αρχή στην οποία πρέπει να απευθυνθεί κάποιος σε περίπτωση που το αναγνωρίσει και εντοπίσει τα ίχνη του.


Έψαξα στο διαδίκτυο και ανακάλυψα ότι η πληροφορία είναι πραγματική και όλες οι ιστοσελίδες που ασχολούνται με περιπτώσεις HOAX e-mails αναφέρουν ότι πραγματικά υπάρχει μια μικρή που χάθηκε από την πόλη ΜΙΝΟΤ της Πολιτείας NORTH DAKOTA των ΗΠΑ.


Το κοριτσάκι ονομάζεται Reachelle Marie Smith. Γεννήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 2002 και φέρεται να εξαφανίζεται κάτω από ύποπτες συνθήκες στις 17 Μαΐου του 2006 στις 1 πμ.


Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στην σελίδα του FBI:


http://www.fbi.gov/wanted/kidnap/smith_r.htm


"Την Reachelle Smith την είδε για τελευταία φορά η γυναίκα που την φύλαγε περίπου στις 1 το πρωί της 10ης Σεπτεμβρίου 2006 στην κατοικία της στο Minot, North Dakota. Όταν όμως αυτή ξύπνησε το πρωί και ανακάλυψε ότι η Reachelle Smith είχε εξαφανισθεί ο συγκάτοικός της υπεύθυνης για την φύλαξη δήλωσε ότι η Reachelle Smith θα περνούσε μερικές μέρες με την μητέρα του με την οποία το παιδί είχε μια σχέση γιαγιάς-εγγονής.


Στις 22 Μαίου όταν ξύπνησε η υπεύθυνη φύλαξης της Reachelle Smith διαπίστωσε ότι ο συγκάτοικός της είχε εξαφανισθεί μαζί με το ημιφορτηγό του τύπου van. Τότε κάλεσε την αστυνομία να ανακοινώσει την εξαφάνιση του παιδιού και του συγκατοίκου της. Ο συγκάτοικός της βρέθηκε αργότερα νεκρός μέσα στο van έξω από την πόλη. Ο θάνατός του χαρακτηρίστηκε αυτοκτονία ενώ η Reachelle Smith δεν βρέθηκε μέσα στο ΒΑΝ."


Εάν εντοπισθεί το παιδί στην χώρα μας καλό θα είναι να ενημερωθεί άμεσα η τοπική Αστυνομία και η Αμερικανική Πρεσβεία.


Ρίξτε μια σοβαρή ματιά στις φωτογραφίες και ας έχουμε όλοι τον νου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: