Translate -TRANSLATE -

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Η Γερμανία ο μεγάλος διαφθορέας...






Η Γερμανία ο μεγάλος διαφθορέας...

Να μας επιστρέψει τα κλεμμένα...

Η μίζα, η διαφθορά, η συναλλαγή, θέλει τον Γερμανό της... Ο οποίος ξεπετιέται από τον κάθε φάκελο έργων, προμηθειών, εξο­πλισμών, προγραμμάτων που ανοίγει... Είναι ο μεγάλος διαφθορέας.

Λάδωσε κόμ­ματα, υπουργούς, κυβερνητικά στελέχη, δημόσιους λειτουργούς. Και τα έπαιρνε διπλά και με το παραπάνω... Και σήμερα η κυρία Μέρκελ μάς κουνάει όχι πλέον το δάκτυλο, αλλά την αγχόνη... Γιατί τα λεφτά που μας έδιναν τα τρώγαμε... Μόνο που τα περισσό­τερα τα έπαιρναν οι δικοί της. Και πλούτιζε η Γερμανία από τα έργα που εξασφάλιζαν από την Ελλάδα.

Στο μεγάλο φαγοπότι σημαιοφόρος ήταν η Ζήμενς. Ακολουθούν οι εξοπλισμοί με τα υποβρύχια, το άλλο φαγοπότι. Τα ιατρικά μηχανήματα, τα τρένα, οι ηλεκτροκινήσεις, και ουκ έστιν αριθμος των... πιάτων που η χώρα της κυρίας Μέρκελ έχει φάει με δέκα μασέλες.

Βέβαια, για να χορέψει ταγκό, χρειάζο­νται δυο. Το θέμα όμως είναι ποιος εκμαυλί­ζει ποιον... Ποιος πετάει πάνω στο γραφείο το μεγάλο πακέτο, τις μαύρες βαλίτσες... Δεν είναι μόνο ηθικός αυτουργός. Είναι συ­νένοχος στο έγκλημα. Χωρίς βέβαια να υ­ποβαθμίζουμε ή να απαξιώνουμε τα εγκλήματα σε βάρος της χώρας και του λαού που διέπραξαν υπουργοί και οι παρατρεχάμενοι τους, οι οποίοι «χειρίσθηκαν» τις ανάθεσεις έργων δισεκατομμυρίων

Με τη διάσταση που παίρνει το σκάνδαλο των υποβρυχίων, μετά τα αποκαλυπτικά δη­μοσιεύματα του «Σπίγκελ», που επιβεβαιώ­νουν σχετικό ρεπορτάζ του «Π» και όλα όσα εδώ και καρό κυκλοφορούν για τις  μεγάλες μίζες  που έπεσαν, η κυβέρνηση και πρωτίστως ο πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου πρέ­πει να απαιτήσει από τη γερμανίδα καγκελάριο την επιστροφή όλων των δις που πλή­ρωσαν γερμανικές εταιρείες για να πάρουν τις μεγάλες παραγγελίες.

Κύριε πρωθυπουργέ, έχετε ατράνταχτα χαρτιά στα χέρια σας, που η κυρία Μέρκελ δεν μπορεί να τα προσπεράσει: Το έγκυρο περιοδικό της χώρας της, το «Σπίγκελ». Η Γερμανία έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας.Θα πρέπει επομένως να βάλει το χέρι στην τσέπη και να μας επιστρέψει τα κλεμμένα.


Πηγή: Εφημερίδα "ΤΟ ΠΑΡΟΝ"


Δεν υπάρχουν σχόλια: