Translate -TRANSLATE -

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ο Ιβάν Σαββίδης «αδειάζει» Γιώργο για το ρωσικό δάνειο




«Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα ακολουθείται πολιτική Αμερικής με κυβέρνηση Γερμανίας», δήλωσε ο κ. Σαββίδης.

Ο Ιβάν Σαββίδης «αδειάζει» Γιώργο για το ρωσικό δάνειο

Σε μια αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε ο ομογενής από τη Ρωσία Ιβάν Σαββίδης, αναφορικά με το δάνειο που είχε προθυμοποιηθεί να δώσει η ρωσική κυβέρνηση στην Ελλάδα και μάλιστα με ευνοϊκότερους όρους.

«Η Ρωσία παρείχε στην Ελλάδα δάνειο και μάλιστα χωρίς επιτόκιο, αλλά συμφέροντα άλλων δυνάμεων εμπόδισαν τη ρωσική βοήθεια, με αποτέλεσμα η χώρα να βρεθεί στη δίνη του ΔΝΤ», δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης ο οποίος είχε μεσολαβήσει για κατ’ ιδίαν επαφές του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Η προσπάθεια της Ρωσίας έπεσε στο κενό λόγω της στάσης του Γ. Παπανδρέου, ο οποίος ικανοποίησε τα συμφέροντα των ανθρώπων που το έβαλαν», αποκαλύπτει ο κ. Σαββίδης.
Ο ομογενής από τη Ρωσία χαρακτήρισε "μη πατριώτη" τον Γ. Παπανδρέου, "σε αντίθεση με τον πατέρα του, Ανδρέα, ο οποίος ήταν".

Ο κ. Σαββίδης αποκάλυψε επίσης πως ο πρώην πρωθυπουργός σιώπησε ακόμα στο αίτημα να υπάρξουν ομόλογα διασποράς για τη στήριξη της Ελλάδας, ενώ τόνισε πως ο κ. Παπανδρέου έβαλε φρένο σε επιχειρηματικές προτάσεις Ρώσων επενδυτών στη χώρα μας.

«Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα ακολουθείται πολιτική Αμερικής με κυβέρνηση Γερμανίας», δήλωσε ο κ. Σαββίδης, ενώ όπως τόνισε το σημαντικότερο είναι πως η Ελλάδα πλέον έχασε την ανεξαρτησία της με την υπογραφή του Μνημονίου. Ωστόσο όπως σημείωσε, ποτέ δεν είναι αργά για μια συνεργασία με τη Ρωσία και ένα δάνειο από αυτή.

Τέλος, ο βουλευτής και ηγέτης των ομογενών στη Ρωσία, απηύθυνε έκκληση σε όλους τους Έλληνες, να δώσουν την ψήφο τους σε πατριώτες που πονάνε την Ελλάδα.

http://www.newsbomb.gr/blogs/story/130750/o-ivan-savvidis-adeiazei-giorgo-gia-to-rosiko-daneio

Δεν υπάρχουν σχόλια: