Translate -TRANSLATE -

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ




Τις δύο τελευταίες μέρες με διαρροή υποτίθεται από τα δύο «μεγάλα» κόμματα κάνουν την εμφάνισή τους δημοσκοπήσεις που ευνοούν τα κόμματα αυτά, έστω και αν τα κρατούν σε μικρά ποσοστά, αλλά δίνοντας τους τέτοιους συνδυασμούς ποσοστών που ευνοούν τον σχηματισμό κυβέρνησης αυτοδυναμίας με την συνεργασία των δύο μνημονιακών κομμάτων.
Κατά την άποψη μου οι διαρροές αυτές έχουν σαν στόχο να κάμψουν το ηθικό των αντιμνημονιακών ψηφοφόρων και γι’ αυτό θα πρέπει οι πολίτες να τις αγνοούν. Άλλωστε οι «μεγάλες» συγκεντρώσεις των δύο κομμάτων και η υποδοχή που γίνεται με γιουχαΐσματα στους δύο αρχηγούς φανερώνει την καλλίτερη δημοσκόπηση.
 Ψηφίστε λοιπόν οποιοδήποτε αντιμνημονιακό κόμμα και μην ακούτε για ασυνεννοησία ή μικροκομματικούς εγωισμούς των αντιμνημονιακών κομμάτων. Και ο Συνασπισμός και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μα και όλα τα αντιμνημονιακά κόμματα καταλαβαίνουν πόσο κρίσιμη και σπουδαία είναι αυτή η εκλογική αναμέτρηση. ΚΑΘΗΚΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ.
Προσωπικά και άσχετα με ποιο αντιμνημονιακό κόμμα θα ψηφίσω στις εκλογές εύχομαι να καταγάγουν τα ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ μεγάλη νίκη για το καλό της πατρίδα μας και του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.




Δεν υπάρχουν σχόλια: