Translate -TRANSLATE -

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Η ΕΡΤ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ZOUGLA.GR




ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ LIVE ΑΠΟ ΤΗ ZOUGLATV ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Mισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση. Η απόφαση της κυβέρνησης είναι αμετάκλητη με τα κόμματα της συγκυβέρνησης, αντιπολίτευσης, φορείς και οργανώσεις να αντιδρούν στο λουκέτο της ΕΡΤ.

Αυτήν την ώρα χιλιάδες εργαζόμενοι του κρατικού καναλιού έχουν συγκεντρωθεί στο προαύλιο του ραδιομεγάρου επί της Λεωφόρου Κατεχάκη και φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβερνητικής απόφασης για κλείσιμο του οργανισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες διεκόπη η λειτουργία των πομπών στην Πάρνηθα, για να ακολουθήσει λίγη ώρα μετά το σήμα της ΕΤ3, το σήμα στην Πάτρα, την Κεφαλλονιά και την Ιθάκη. Μετά τις 11:00 το βράδυ της Τρίτης το σήμα είχε πλέον χαθεί από τους περισσότερους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς δέκτες ανά την επικράτεια και το πρόγραμμα της ΕΡΤ μπορούσαν να βλέπουν μόνο οι χρήστες του διαδικτύου και οι συνδρομητές της NOVA και του OTE TV, ωστόσο λίγο πριν τα μεσάνυχτα η αναμετάδοση σταμάτησε.  To πρόγραμμα της ΕΡΤ σταμάτησε να μεταδίδεται και από τον σταθμό 902.  «Μαύρο» έπεσε και στο Κανάλι της Βουλής.


http://www.zougla.gr/politiki/article/katevasan-ton-diakopti

Δεν υπάρχουν σχόλια: