Translate -TRANSLATE -

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ "ΟΧΙ"





ΣΕ ΩΡΑ ΜΑΧΗΣ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ 62% ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ "ΟΧΙ" ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ

"Τούτες τις ώρες έγινε φανερό με τον πλέον τραγικό τρόπο ότι μέσα στην λυκοσυμμαχία της ευρωζώνης δεν υπάρχουν περιθώρια άσκησης ανεξάρτητης και ακηδεμόνευτης πολιτικής με αντιυφεσιακό και φιλολαϊκό πρόσωπο.

Ο ελληνικός λαός δεν θα πρέπει να απογοητευθεί από αυτήν την εξέλιξη. Αντίθετα πρέπει να πεισμώσει , όπως έκανε με το δημοψήφισμα και τις μεγαλειώδης συγκεντρώσεις που προηγήθηκαν ανά τη χώρα, για ένα «ΟΧΙ» μέχρι τέλους! Ένα «ΟΧΙ» σε σύγκρουση με τα μνημόνια, τον νεοφιλελευθερισμό και την λιτότητα που μέσα στην ευρωζώνη είναι θεσμοποιημένα!

Οι δυνάμεις μας, οι εργαζόμενοι , η νεολαία , η πληττόμενη κοινωνική πλειοψηφία στη χώρα σε θέση μάχης θα συνεχίσουν τον αγώνα για να μην περάσουν τα νέα υφεσιακά - αντιλαϊκά μέτρα και να έρθουν στο προσκήνιο ξανά τα λαϊκά αιτήματα, που διαμορφώθηκαν μέσα στους κοινωνικούς αγώνες όλα τα προηγούμενα χρόνια για την πλήρη κατάργηση των μνημονίων, για τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους και την αναγκαία σήμερα εθνικοποίηση των τραπεζών, για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και την ανακατανομή του παραγόμενου πλούτου υπέρ των εργαζομένων και των αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων".

(Μη νομίζετε ότι αυτές είναι απλά απόψεις διατυπωμένες από εμένα. Είναι απόψεις όλων των υγιών ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ που δεν υποστέλλουν την ΣΗΜΑΙΑ)


Δεν υπάρχουν σχόλια: