Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2016

ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΛΕΣΙ, 4,5 ΕΤΩΝ (AMBER ALERT)ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΑΝΗΛΙΚΟΥ 
ΦΟΙΒΟΥ ΛΕΣΙ, 
4,5 ΕΤΩΝΣτις 06/01/2016 στις 19:00 το απόγευμα, απήχθη ο ανήλικος Φοίβος (ον.) Λέσι (επ.) ετών 4,5 από τον πατέρα του Λέσι (επ.) Τζέημς (ον.) Κλωντ (ψευδώνυμο) αλβανικής καταγωγής, από την οικία του στην Ορμύλια Χαλκιδικής.

Ο ανήλικος Φοίβος είναι 4,5 ετών, έχει ύψος 1 μέτρο, ζυγίζει 15 κιλά, έχει λευκή επιδερμίδα, καστανά σκούρα μάτια και μαύρα μαλλιά.

Ο πατέρας Τζέημς Λέσι είναι 34 ετών, έχει ύψος 1,73 μέτρα, ζυγίζει 85 κιλά, έχει λευκή επιδερμίδα, καστανά μάτια και καστανά σγουρά μαλλιά.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών αρπαγής καθώς και της δολοφονίας της μητέρας του ανήλικου από τον πατέρα, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι το παιδί βρίσκεται σε κίνδυνο και είναι επιτακτική η ανάγκη άμεσης εύρεσής του. Οι συγγενείς του ανησυχούν και ελπίζουν με τη βοήθεια όλων μας σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει κοντά τους.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.


Παρακαλούμε για τη δημοσίευση του παραπάνω δελτίου τύπου. Σε ενδεχόμενη ανεύρεση του Φοίβου θα σας ενημερώσουμε σχετικά με νέο δελτίο τύπου και θα παρακαλούσαμε για την άμεση αφαίρεση των αφισών από τους χώρους ανάρτησης.


Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά
Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000

Περισσότερα εδώ--->http://www.hamogelo.gr/…/Arpagh-toy-anhlokoy-Foiboy-Lesi-4-…

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
 Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον μικρό Φοίβο και τον Λέσι την κοντά στο χωριό Ορμύλια, εκεί όπου ζούσε και έγινε το φονικό.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης του εγκλήματος εντοπίστηκε μέσα σε ένα ελαιοτριβείο, ενώ είχε προηγηθεί τηλεφώνημα από άντρα που ισχυριζόταν πως είδε το συζυγοκτόνο της Χαλκιδικής με το μικρό Φοίβο να περιφέρεται σε ελαιώνες σε απόσταση ενός χιλιόμετρου από το χωριό. O 4χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και ακολούθως τον παρέλαβαν οι παπούδες του.
Το παιδί βρίσκεται υπό την παρακολούθηση παιδοψυχολόγου ενώ ο δράστης κρατείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: