Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016

ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ : Ο μηχανισμός θανάτωσης του ελληνικού έθνους
Ο μηχανισμός θανάτωσης του ελληνικού έθνους
Του ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
 «Η Γερμανία είναι έτοιμη να λεηλατήσει ό,τι έχει απομείνει στην Ελλάδα», ανήγγελλε, προ ημερών, με άρθρο του ο Πολ Γκρεγκ Ρόμπερτς, που εξηγούσε τι κρύβεται πίσω από την έριδα μεταξύ ΕΕ και ΔΝΤ, η οποία προκάλεσε κρύο ιδρώτα στην κυβέρνηση Τσίπρα, που είχε δώσει τα ρέστα μας για την αξιολόγηση και τη δόση της…
Το ΔΝΤ απειλούσε να αποσυρθεί, εάν η ΕΕ δεν δεσμευθεί για τη διαγραφή του ελληνικού χρέους μέχρι το όριο που η Ελλάδα μπορεί να το ξεπληρώνει. Η Γερμανία επέμενε και πέτυχε τη διατήρηση του ΔΝΤ στον μηχανισμό της μνημονιακής αφαίμαξης της Ελλάδος, χωρίς σαφή δέσμευση ποσοτικής περικοπής του χρέους... Και η λύση, των θολών υποσχέσεων, για επιμηκύνσεις και χαμηλότερα επιτόκια διαφημίζεται από τους κυβερνώντες ως εισιτήριο για την ανάπτυξη!
Στην πραγματικότητα, το εισιτήριο -και χωρίς επιστροφή- είναι προς τα Τάρταρα του εθνικού αφανισμού, όπως ανέλυσε στις ΗΠΑ ο Πολ Γκρεγκ Ρόμπερτς και επεξήγησε στην Αθήνα η κ. Νάντια Βαλαβάνη.
Ο Δρ Πολ Γκρεγκ Ρόμπερτς είναι διεθνώς διάσημος συγγραφέας, πρώην υπουργός Οικονομικών, αρχισυντάκτης της «Wall Street Journal» και αμείλικτος πολέμιος του κανιβαλικού καπιταλισμού. Το άρθρο του άρχιζε με τις φράσεις: «Έχοντας χρησιμοποιήσει επιτυχώς την ΕΕ για να υποδουλώσει τον ελληνικό λαό, με μετατροπή της ‘‘αριστερής’’ κυβέρνησης σε πιόνι των γερμανικών τραπεζών, η Γερμανία βρίσκει τώρα εμπόδιο το ΔΝΤ στο σχέδιό της να λεηλατήσει την Ελλάδα μέχρι εξαφανίσεώς της και από την μνήμη».
Εξηγούσε ότι Γερμανία και τράπεζες «δεν θέλουν να μπορεί η Ελλάδα να εξυπηρετήσει το χρέος της, επειδή επιδιώκουν να επωφεληθούν της αδυναμίας, για να ληστέψουν την Ελλάδα από τα πάγια κεφάλαιά της και τις πλουτοπαραγωγικές της πηγές».
Και συνέχιζε:
«Η Γερμανία πιέζει το ΔΝΤ να δανείσει στην Ελλάδα τα ποσά με τα οποία θα πληρώσει τις γερμανικές τράπεζες. Μετά να τα επανεισπράξει, αναγκάζοντας την Ελλάδα να καταργήσει συντάξεις, να ψαλιδίσει δημόσιες υπηρεσίες και απασχόληση, να επιβάλει νέα μέτρα λιτότητας και να ξεπουλά λιμάνια, εθνικές οδούς, δημόσια ύδρευση και λοιπά κεφαλαιουχικά αγαθά της - κατά το σύστημα που περιγράφει ο Τζον Πέρκινς στο βιβλίο του ‘‘Εξομολογήσεις Οικονομικού Δολοφόνου’’».
«Η Ελλάδα καταστρέφεται από την ΕΕ, στην οποία τόσο ανόητα εντάχθηκε και εμπιστεύθηκε. Ο νεοφιλελευθερισμός προχωρεί στην εγκαθίδρυση καθεστώτος φεουδαρχίας: Λίγοι βαρόνοι-ληστές και πολλοί δουλοπάροικοι. Το 1% των εχόντων και το 99% των απόκληρων».
«Η πλύση εγκεφάλων ήταν τόσο συστηματική ώστε ακόμη και τα ελληνικά ΜΜΕ και οι πολιτικοί της Ελλάδας αποκαλούν ‘‘διάσωση’’ την καπιταλιστική κατακρεούργηση της Ελλάδας», σταυροκοπιέται ο Δρ Πολ Γκρεγκ Ρόμπερτς στο μεγάλης «σωφρονιστικής» αξίας άρθρο του.
Η ανατομική έκθεση της κ. Νάντιας Βαλαβάνη
Η κ. Νάντια Βαλαβάνη, η εργατική, μελετηρή (και μη ακουόμενη) υφυπουργός Οικονομικών, στην περίοδο των απατηλών δεσμεύσεων, που παραιτήθηκε μετά την αποκάλυψή της απάτης (και υπέστη τη σχετική επίθεση «συντροφικού» κανιβαλισμού), σε συναρπαστική συνέντευξή της στην ιστοσελίδα pressproject.gr, εκθέτει με ανατομική μεθοδικότητα τη λειτουργία της δολοφονικής τρίαινας, που συναποτελούν:
- Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Independent Tax Authority).
- Ο αυτόματος δημοσιονομικός διορθωτής («κόφτης» δημοσίων δαπανών).
- Το Υπερταμείο (εκποίησης δημόσιας περιουσίας).
Οι λειτουργίες κονιορτοποίησης και εξαφάνισης της εθνικής κυριαρχίας αυτού του τριπλού μηχανισμού έχουν συσκοτισθεί, σε βαθμό που και πολλοί βουλευτές δεν αντιλαμβάνονται τι ψηφίζουν:
- Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων αφαιρεί από τον υπουργό Οικονομικών, την κυβέρνηση και τη Βουλή τη δικαιοδοσία κατάστρωσης του προϋπολογισμού και απλού ελέγχου των δημοσίων εσόδων. Καταργεί το ελληνικό κράτος στον καθορισμό, την είσπραξη και τη διαχείριση φόρων, δημοσίων εσόδων κ.λπ. Η Ελλάδα παύει να διαθέτει το κύριο συστατικό στοιχείο του κράτους!
- Ο αυτόματος «κόφτης» προβλεπόταν ήδη σε προηγούμενα Μνημόνια, αλλά η νομοθέτησή του κατέστη εφικτή με την «αριστερή» κυβέρνηση Τσίπρα.
- Το Υπερταμείο ξεπουλήματος της Ελλάδος είναι προγραμματισμένης μακροβιότητας τριών γενεών, με τα διδάγματα της εμπειρίας του προηγουμένου της Τρόιχαντ στην Ανατολική Γερμανία, όπου η σπουδή και προχειρότητα προκάλεσε απώλειες εισπράξεων και ζημίες. Εδώ οι Γερμανοί θέλουν να ρουφήξουν και την ελάχιστη ικμάδα της αποικίας τους - το αίμα της μέχρι τελευταίας ρανίδος.
Τρίπτυχο με τη σφραγίδα της γερμανικής ενδελέχειας, ικανό «να εξαφανίσει ένα έθνος και από τη μνήμη», κατά τη διάγνωση του Δρ Ρόμπερτς.
Η κ. Βαλαβάνη είχε ανιχνεύσει τον αυτόματο δημοσιονομικό «κόφτη» στις χιλιάδες σελίδες των Μνημονίων ως απλή βουλευτής και τον Οκτώβριο του 2014, σε διακοινοβουλευτική συνέλευση στο Βίλνιους της Λιθουανίας, ρώτησε τον Όλι Ρεν εάν όντως η αξιολόγηση των χωρών που θα βγουν από τον έλεγχο της «τρόικας» θα συνεχίζεται από την ΕΕ (χωρίς το ΔΝΤ) μέχρι να εξοφλήσουν το 75% του χρέους.
Ο Όλι Ρεν της επιβεβαίωσε ότι έτσι ισχύει και ότι σε περίπτωση που δεν επιτυγχάνεται ο στόχος, κατά το δημοσιονομικό Μνημόνιο που θα έχουν υπογράψει, «θα επιβάλλονται διορθώσεις». Θέλησε, τότε, η μελετηρή και ευσυνείδητη βουλευτής να αφυπνίσει τους επιτελείς του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά της είπαν: «Άσ’ τα αυτά, είναι τεχνικά ζητήματα»…
Το πολυνομοσχέδιο που ψηφίσθηκε προ ημερών αυτόν τον αυτόματο «κόφτη» εισάγει σε λειτουργία όσο δεν επιτυγχάνεται η εξόφληση του 75% του χρέους, έως 240 δισ. ευρώ, δηλαδή στον αιώνα τον άπαντα.
Κάτι που δεν τρομάζει την κ. Βαγενά, συνηθισμένη σε 400 χρόνια δουλείας, ούτε κινδυνεύει να κόψει την όρεξη του κ. Βούτση...
Η διδακτική συνέντευξη της κ. Βαλαβάνη είναι διαθέσιμη εδώ:
ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: