Translate -TRANSLATE -

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Αποφυλακίστηκε ο «σατανιστής της Παλλήνης» Ασημάκης Κατσούλας



Αποφυλακίστηκε ο «σατανιστής της Παλλήνης» Ασημάκης Κατσούλας
Ο 44χρονος Ασημάκης Κατσούλας, πρωταγωνιστής της ομάδας των σατανιστών της Παλλήνης που είχαν σοκάρει το πανελλήνιο, το 1993, με τη φρικιαστική τους δράση, αποφυλακίστηκε έπειτα από 23 χρόνια παραμονής του στις φυλακές.
Το μεσημέρι της Δευτέρας, άνοιξαν οι πόρτες των φυλακών Αγιάς Χανίων Κρήτης, έπειτα από 10 αιτήσεις αποφυλακίσεις οι οποίες είχαν απορριφθεί. Το Συμβούλιο Εφετών Κρήτης, αποφάνθηκε ότι μπορεί να αποφυλακιστεί έπειτα από 23 χρόνια φυλάκισης, καθώς έχει συμπληρώσει το ανώτατο προβλεπόμενο όριο φυλάκισης.
Ελεύθερα είναι και άλλα δύο μέλη των «Σατανιστών της Παλλήνης», Μάνος Δημητροκάλης και Δήμητρα Μαργέτη, οι οποίοι ήταν παιδικοί φίλοι με τον Ασημάκη Κατσούλα.
Υπενθυμίζεται ότι ο Κατσούλας και ο Δημητροκάλης ομολόγησαν τα εγκλήματά τους, ενώ η Δήμητρα Μαργέτη κατηγορήθηκε για συνέργεια.


Ποιος ήταν ο Κατσούλας

Γεννήθηκε στις 27/5/72 και κατοικούσε στην Κάντζα Αττικής. Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, από το 1989 και μετά, όταν και είχε συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας του, διέθετε ήδη ανεπτυγμένες νοητικές ικανότητες, επιβλητική εμφάνιση, ενώ διακατεχόταν από ανησυχία πνεύματος. Ήταν ιδιαίτερα πειστικός ομιλητής στις συζητήσεις μεταξύ των συνομηλίκων του. Ανάμεσα στα μουσικά του ακούσματα περιλαμβάνονταν ήχοι της heavy metal μουσικής.
Οι γονείς του και το φιλικό του περιβάλλον, τον χαρακτήρισαν στις καταθέσεις ως ήσυχο παιδί, το οποίο έμενε αρκετά συχνά μέσα για να διαβάσει και δεν ξόδευε σχεδόν ποτέ του χρήματα. Ωστόσο όπως οι ίδιοι επισημαίνουν, από τα 18 του χρόνια ο χαρακτήρας του άρχισε να αλλάζει και αναλωνόταν συχνά σε ακραίες συμπεριφορές, γεγονός που οι γονείς του απέδωσαν σε εφηβικές ανησυχίες.
Σταδιακά ο Κατσούλας και κυρίως μετά το 1990 άρχισε να χάνει την επαφή με την οικογένειά του, ώσπου αποξενώθηκε ολοκληρωτικά και οι πράξεις του παρέμεναν σε αυτούς άγνωστες έως και τη σύλληψή του το 1993.

Το χρονικό της δράσης των «Σατανιστών της Παλλήνης»


 Αριστερα η Γαρυφαλλιά Γιούργα (28 ετών) και δεξιά η Θεοδώρα Συροπούλου (14 ετών), και οι δύο δολοφονήθηκαν από τους "Σατανιστές της Παλλήνης)

Ήταν 7 Ιουνίου 1995 όταν άρχισε στο Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο Αθήνας η δίκη των «σατανιστών της Παλλήνης».
19 χρόνια πριν, βρίσκονταν στο εδώλιο οι κατηγορούμενοι για τις δύο δολοφονίες γυναικών με την υπόθεσή τους να σοκάρει.
Όπως αναφέρει το crime.gr με πλήρη συνείδηση για το τι έκαναν, οι δύο παιδικοί φίλοι, Ασημάκης Κατσούλας 21 ετών και Εμμανουήλ Δημητροκάλης 19 ετών άρχισαν να κάνουν τελετές μαύρης μαγείας στην Παλλήνη και στο Κορωπί προσπαθώντας να μυήσουν παράλληλα και άλλους συνομήλικούς τους.
Μαζί με τους δύο συλληφθέντες που υπηρετούσαν τη στρατιωτική τους θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό ο πρώτος και στο Στρατό Ξηράς ο δεύτερος, η αστυνομία συνέλαβε και τη φίλη του Α.Κατσούλα, Δήμητρα Μαργέτη 18 ετών η οποία κατηγορείτο για συνέργεια στις πράξεις τους.

Από αριστερά Κατσούλας, Δημητροκάλης, Μαργέτη

Όπως ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους ο διοικητής της Ασφάλειας Αττικής, ταξίαρχος Δημήτρης Αποστολόπουλος, οι δύο συλληφθέντες ομολόγησαν τις πράξεις τους και προχώρησαν σε ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το τι έκαναν.
Ο Ασημάκης Κατσούλας και ο Μάνος Δημητροκάλης διέπραξαν το πρώτο έγκλημα στις 27 Αυγούστου του 1992. Με το πρόσχημα της λευκής μαγείας οδήγησαν την 14χρονη Θεοδώρα Συροπούλου στη θέση Σέσι στο Κορωπί, όπου αφού την έγδυσαν και τις έκλεψαν τα κοσμήματα, τη χτύπησαν με ένα ξύλο στο κεφάλι και τη στραγγάλισαν.
Στη συνέχεια ο Ασημάκης Κατσούλας τη βίασε και μαζί με τον Μάνο Δημητροκάλη περιέλουσαν το σώμα της με βενζίνη και το έκαψαν. Από τη φωτιά μάλιστα προκλήθηκε πυρκαγιά στο δάσος του Υμηττού.
Το δεύτερο αποτρόπαιο έγκλημα έγινε τη Μεγάλη Τετάρτη του Απριλίου του 1993, με θύμα την 28χρονη Γαρυφαλλιά Γιούργα, μητέρα δύο παιδιών και καμαριέρα του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία»
Οι δράστες τη συνάντησαν τυχαία, τη στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Με το πρόσχημα ότι είναι αστυνομικοί την επιβίβασαν στο αυτοκίνητο του Κατσούλα και την οδήγησαν σε ερημικό σημείο στο Κορωπί, όπου τις πέρασαν χειροπέδες στα χέρια, την έγδυσαν και τη βίασαν.
Στη συνέχεια ο Κατσούλας της πολτοποίησε το κεφάλι με μία πέτρα για να μην αναγνωρίζεται.
Έτσι έπεσε η αυλαία στο μακάβριο έργο της «σατανικής τριάδος» δίνοντας το έναυσμα για ένα πρωτοφανή δικαστικό μαραθώνιο


Η δίκη
Σύσσωμη η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την έναρξη της δίκης των λεγόμενων «Σατανιστών της Παλλήνης». Σοκ προκαλούν οι ομολογίες και οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες των μακάβριων εγκλημάτων στην ελληνική κοινή γνώμη, η οποία για πρώτη φορά καλείται να αντιμετωπίσει πραγματικά φαινόμενα σατανισμού και παγανιστικές τελετές.
Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν σωρεία κατηγοριών, μεταξύ των οποίων εκείνες της: συμμετοχής, άμεσης συνέργειας, απλής συνέργειας, ανθρωποκτονίας με πρόθεση, αντιποίηση αρχής, παράνομης κακακράτησης, αρπαγής ανηλίκου, καθύβρισης θρησκεύματος, σύστασης συμμορίας, βιασμού, εμπρησμού και υπόθαλψης εγκληματία.
Οι δικαστικές αρχές πριν από την έναρξη της δίκης και εξαιτίας της δημοσιοποίησης κατά την ανακριτική διαδικασία των πολύπλοκων καταθέσεων και των απολογιών των κατηγορουμένων στα ΜΜΕ, απαγόρευσαν τη δημοσίευση άλλων στοιχείων. Το δικαστήριο τελικά απαγόρευσε και τη μαγνητοφώνηση ή βιντεοσκόπηση της δίκης, καθώς και την τηλεοπτική ή ραδιοφωνική μετάδοσή της.
Και οι τρεις τους κρίθηκαν προφυλακιστέοι ύστερα από ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, ως άτομα ιδιαίτερα επικίνδυνα για τη δημόσια ασφάλεια, για την πρόληψη τέλεσης αδικημάτων από μέρους τους και ως ύποπτοι φυγής.
Όλοι παραπέμφθηκαν ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, ύστερα από παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών στις 8 Ιουνίου 1995.


Την 1η Ιουλίου 1995 το δικαστήριο καταδίκασε τον Ασημάκη Κατσούλα σε δύο φορές ισόβια κάθειρξη και πρόσκαιρη κάθειρξη 12 ετών και 10 μηνών, τον Μάνο Δημητροκάλη σε δύο φορές ισόβια και πρόσκαιρη κάθειρξη 9 ετών και 10 μηνών και την Δήμητρα Μαργέτη σε κάθειρξη 17 ετών και τεσσάρων μηνών για απλή συνέργεια σε κάθε μία από τις ανθρωποκτονίες και αρπαγή ανηλίκου.
Τον Μάρτιο του 2014 ο Δημητροκάλης αποφυλακίστηκε. Η Μαργέτη είχε ήδη αποφυλακίστεί  από τις 23 Νοεμβρίου του 2001 ενώ όπως αναφέραμε τη Δευτέρα αποφυλακίστηκε τελικά και ο Κατσούλας.

Πηγή: eurokinissi/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ  










 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  


Περισσότερα σχετικά με την υπόθεση των «σατανιστών» και τον σατανισμό μπορείτε να διαβάσετε και στην ανάρτησή μας

 «ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ, ΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΦΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ‏»

 http://boraeinai.blogspot.gr/2016/07/blog-post_10.html


 Μάνος Δημητροκάλλης, Δήμητρα Μαργέτη και Ασημάκης Κατσούλας κατά τη δίκη τους.

 Η ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΦΡΙΚΗ

Οι Σατανιστές της Παλλήνης 23 χρόνια μετά

Ηταν Δεκέμβριος του 1993 όταν η υπόθεση των «Σατανιστών της Παλλήνης» ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αποκαλύφθηκαν οι φρικτές δολοφονίες μίας νεαρής γυναίκας κι ενος κοριτσιού: η 14χρονη Θεοδώρα Συροπούλου και η 28χρονη Γαρυφαλλιά Γιούργα, μητέρα δύο παιδιών, έγιναν θυσία στον βωμό των δυνάμεων του σκότους...
Μάνος Δημητροκάλλης, Δήμητρα Μαργέτη και Ασημάκης Κατσούλας κατά τη δίκη τους.
Τρεις φίλοι από την Παλλήνη, ο 21 ετών Ασημάκης Κατσούλας, ο 19χρονος Μάνος Δημητροκάλλης και η 17χρονη Δήμητρα Μαργέτη, συλλαμβάνονται από την Αστυνομία ως δράστες της δολοφονίας δύο εξαφανισμένων γυναικών, τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν τρομερά κακοποιημένα και σε προχωρημένη σήψη. Όταν η Αστυνομία άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι αυτών των εγκλημάτων, κανείς δεν περίμενε πως η Ελλάδα θα βρισκόταν αντιμέτωπη με τελετές μαύρης μαγείας και θυσίες στο όνομα του Σατανά. Οι κατηγορούμενοι είχαν συγκλονίσει με τις πράξεις τους και, ενώ απολογούμενοι είχαν ομολογήσει, στο Πρωτοβάθμιο Δικαστήριο επέρριπτε ο ένας στον άλλο τις ευθύνες.
Έτος φυλακής
Σήμερα, 23 χρόνια μετά, όλοι τους βρίσκονται εκτός φυλακής, πριν από λίγες μέρες αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Αγιάς στην Κρήτη και ο «εγκέφαλος» της ομάδας των σατανιστών της Παλλήνης, ο 45χρονος πλέον Ασημάκης Κατσούλας, κάτω από αυστηρούς περιοριστικούς όρους. Πριν από αρκετά χρόνια είχε πρώτη βαδίσει προς την ελευθερία η Δήμητρα Μαργέτη και στη συνέχεια ο Μάνος Δημητροκάλλης. Από τη στιγμή που ο επονομαζόμενος και «μαύρος άγγελος» (καταδικασθείς σε δις ισόβια, 12 χρόνια κάθειρξη και 10 μήνες ποινή φυλάκισης) συμπλήρωσε πάνω από 20 χρόνια στο κελί, είχε δικαίωμα να καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης.
«Η προσωρινή απόλυση είναι καθ' όλα νόμιμη διότι εφαρμόζεται σύμφωνα με τις διατάξεις τις οποίες ορίζει ο νόμος σ' αυτές τις αντίστοιχες περιπτώσεις» αναφέρει ο κ. Παναγιώτης Ρουμελιώτης, δικηγόρος του Ασ. Κατσούλα μιλώντας στο «Εθνος της Κυριακής».
«Στην κρίση του Δικαστικού Συμβουλίου μέτρησαν τόσο τα χρόνια που παρέμεινε μέσα στη φυλακή, αλλά και η καλή διαγωγή που επέδειξε, καθώς και το γεγονός ότι έχει δίπλα του υποστηρικτικό περιβάλλον. Είχε πάρει πολλές άδειες και βρισκόταν σε ένα καθεστώς ημιελευθερίας πριν ακόμη βγει από τη φυλακή. Μάλιστα, κάποιες μέρες έκανε και μεροκάματα σε κτηνοτροφικές εργασίες. Έχει όλες τις προοπτικές να ενταχθεί απόλυτα σήμερα στο κοινωνικό σύστημα, με τη βοήθεια που έχει από τους δικούς του ανθρώπους. Αυτό είναι και το ζητούμενο. Η Πολιτεία δεν πρέπει να εκδικείται» προσθέτει.

Η Δήμητρα Μαργέτη κατά την αποφυλάκισή της, έτοιμη να ξαναρχίσει τη ζωή της.

Πιστεύει η ελληνική κοινωνία στη δεύτερη ευκαιρία και στην προοπτική ειλικρινούς μεταμέλειας; Ο νομοθέτης θεωρεί, ξεκάθαρα, ότι η απάντηση στις συγκεκριμένες ερωτήσεις είναι καταφατική, γι' αυτό υπάρχουν και οι σχετικές πρόνοιες του Ποινικού Κώδικα.
Ωστόσο, όπως σημειώνει ο κ. Παύλος Καταφυγιώτης, ένας εκ των δικηγόρων της πολιτικής αγωγής (οικογένεια Δώρας Συροπούλου), «το σωφρονιστικό σύστημα θέλει κάποια τροποποίηση, ώστε να είναι δίκαιο και για το κοινωνικό σύνολο, αναλόγως με τη βαρύτητα ενός εγκλήματος».
«Ρομαντική»
Η Δήμητρα Μαργέτη ήταν η πρώτη που αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους σύμφωνα με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά, στις 23 Νοεμβρίου του 2001. Όπως μας δηλώνει ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας, τη γνώρισε στα 17 της χρόνια, τα Χριστούγεννα που αποκαλύφθηκε η δράση των τριών νεαρών.
«Ήταν ένα κορίτσι ρομαντικό, γι' αυτό τον λόγο και παρασύρθηκε σ' αυτήν τη διαδικασία. Ερωτεύτηκε τον Κατσούλα αρχικά και μετά αγάπησε πάρα πολύ τον Δημητροκάλλη, με τον ρομαντισμό που έχει εκείνη η ηλικία. Αυτή η σχέση εξελίχθηκε σε μια ολέθρια για το κορίτσι, το οποίο δεν είχε τίποτα βάρβαρο στη συμπεριφορά του. Τα άλλα δύο παιδιά ήταν ήδη διαταραγμένες προσωπικότητες, πίστευαν και οι δύο στην ύπαρξη του Σατανά και είχαν ξεκινήσει έναν ανταγωνισμό μεταξύ τους για το ποιος θα «εξευμενίσει» περισσότερο τον Σατανά, ποιος θα κάνει το μεγαλύτερο έγκλημα, ώστε να έχει την εύνοιά του και τη δυνατότητα να είναι ο αρχηγός.

«Η Πολιτεία δεν πρέπει να εκδικείται», δηλώνει στο «Εθνος της Κυριακής» ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης, δικηγόρος του Ασ. Κατσούλα.

Η Μαργέτη ήταν θύμα όλων αυτών των συμπεριφορών των δύο νεαρών. Ο Δημητροκάλλης προσπαθούσε να την κατακτήσει, η ίδια νόμιζε ότι ήταν δεμένη με τον Κατσούλα, ενώ είχε ερωτευτεί τον Μάνο που ήταν πιο τρυφερό παιδί και ο Κατσούλας ήθελε να την «κερδίσει» και πάλι για να είναι όπως και πριν. Σ' αυτήν τη διαδικασία η Μαργέτη πλήρωσε τις επιλογές των δύο αυτών μεγαλύτερων παιδιών, τα οποία ήταν και κοινωνικά από πολύ πιο εύρωστες οικογένειες σ' εκείνη τη γειτονιά, με πολύ ωραία σπίτια, με σπουδές.
Η Μαργέτη ήταν ένα φτωχό κορίτσι μιας οικογένειας βιοπαλαιστών. Άλλωστε γι' αυτό και στο δικαστήριο είχε μια εντελώς διαφορετική ποινή και μεταχείριση. Ήταν μια ιδανική κρατούμενη. Εργαζόταν μέσα στη φυλακή σε οποιαδήποτε εργασία, δεν έδωσε ποτέ δικαίωμα για κανένα πειθαρχικό παράπτωμα και η οικογένειά της ήταν πάντοτε δίπλα της.
Δεν υπήρχε επισκεπτήριο που να μην ήταν κοντά ο πατέρας της, η μητέρα της και η αδελφή της. Μια καταπληκτική οικογένεια που αντιμετώπισαν ένα τραγικό πρόβλημα μέσα στο σπίτι τους.
Σήμερα έχει κάνει οικογένεια, έχει δύο παιδιά και νομίζω ότι θα έχει εξελιχθεί σε μια πολύ καλή μητέρα. Σε ό,τι αφορά τους άλλους δύο νεαρούς, τους οποίους έζησα, είναι βέβαιο ότι έπεσαν θύματα καθοδηγητών - σατανιστών μεγαλύτερης ηλικίας, παρακολούθησαν σατανιστικές τελετές σε διάφορα μέρη της Αθήνας και πραγματικά εκείνη την περίοδο ήταν επικίνδυνα πρόσωπα για το κοινωνικό σύνολο. Τιμωρήθηκαν πάρα πολύ αυστηρά και δεν τους δόθηκαν τα περιθώρια να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής τους παρότι ήταν μετέφηβοι, εν αντιθέσει με άλλους επικίνδυνους εγκληματίες. Ειδικά ο Κατσούλας, που έμεινε 23 χρόνια στη φυλακή, είναι κατά την κρίση μου η πιο αυστηρή ποινική μεταχείριση που έχει γίνει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια» κατέληξε ο κ. Κούγιας.

 «Ερωτεύτηκε τον Κατσούλα αρχικά και μετά αγάπησε πάρα πολύ τον Δημητροκάλλη», μας δηλώνει ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας για την πελάτισσά του, Δήμητρα Μαργέτη.

Ο επόμενος που αποφυλακίστηκε ήταν ο Μάνος Δημητροκάλλης, ο οποίος πέρασε την πόρτα της εξόδου των φυλακών Τίρυνθας τον Μάρτιο του 2014, έχοντας εκτίσει τα 3/5 της ποινής του και κάνοντας χρήση των ευνοϊκών όρων του νόμου. Ο ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου γνώρισε τον Δημητροκάλλη πριν από 23 χρόνια, όταν η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα και ήταν παρών στην απολογία του ενώπιον του ανακριτή. «Είχα την εικόνα ενός συνεσταλμένου, ευγενικού παιδιού στην ηλικία των 19 ετών» μας εξηγεί.
Ο «συνεσταλμένος»

«Ο Μάνος παρασύρθηκε ή έπεσε θύμα της πλύσης εγκεφάλου», υποστηρίζει για τον Δημητροκάλλη ο ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου.

«Με δυσκολία πίστευες ότι αυτό το παιδί θα μπορούσε να είχε διαπράξει ένα τέτοιο έγκλημα. Αν μπορούσα να δώσω μια εξήγηση θα έλεγα ότι ο Μάνος παρασύρθηκε ή έπεσε θύμα της πλύσης εγκεφάλου. Αυτή η υπόθεση εξιχνιάστηκε εξαιτίας της καταγγελίας και της ομολογίας του. Η Αστυνομία δεν θα ήξερε τίποτα αν ο Δημητροκάλλης λόγω των τύψεων που είχε δεν ομολογούσε τις πράξεις του. Έτσι συνελήφθησαν και οι υπόλοιποι και η υπόθεση οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη. Θεωρώ ότι ο Μάνος συνετρίβη πραγματικά, μετανόησε ειλικρινά και όχι προσχηματικά για να πετύχει ευνοϊκότερη μεταχείριση. Μπορώ να σας βεβαιώσω από τα χρόνια που τον είδα στις φυλακές της χώρας, αλλά και μετά την αποφυλάκισή του που ήρθε δύο φορές στο γραφείο μου και τον είδα, ότι βρήκε την προσωπική του λύτρωση και σωτηρία μέσα από την πίστη του στον Χριστό. Πρόκειται για ένα παιδί που έμεινε πολλά χρόνια στις φυλακές, εργάστηκε, πήρε δεκάδες άδειες, η συμπεριφορά του ήταν υποδειγματική και αποφυλακίστηκε όταν πλέον έγινε σχεδόν σαράντα ετών. Ο Μάνος όσο ήταν μέσα στη φυλακή είχε κάνει κάποιες σπουδές, επανεντάχθηκε στην κοινωνία και σήμερα εργάζεται. Είναι ακόμη ένας νέος άνθρωπος και θέλει να έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Πλήρωσε με το παραπάνω αυτό που έκανε και σήμερα θέλει να παραμείνει στην αφάνεια και να μην ενοχλεί. Θεωρώ ότι ορθά αποφυλακίστηκε. Σήμερα δουλεύει έντιμα στην Αθήνα και έχει μια απόλυτα ομαλή προσωπική και οικογενειακή ζωή».
Αντιδράσεις για την αποφυλάκιση
Μια απόφαση που προκάλεσε αντιδράσεις, όχι μόνο στις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και σε μεγάλη μερίδα της ελληνικής κοινωνίας. Είναι κατανοητό να υπάρχει περίσσευμα οργής απέναντι στους δράστες συγκεκριμένων εγκλημάτων, γι' αυτό ο νομοθέτης έχει προβλέψει και έχει θεσμοθετήσει όρους υπό τους οποίους ένας κατάδικος μπορεί να αποφυλακιστεί.
ΜΑΡΙΝΑ ΖΙΩΖΙΟΥ
marina@pegasus.gr
http://www.ethnos.gr/koinonia/arthro/oi_satanistes_tis_pallinis_23_xronia_meta-64784215/

Δεν υπάρχουν σχόλια: