Translate -TRANSLATE -

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΔΑΝΕΙΑ - ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ



Το παρακάτω έφτασε σήμερα στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο και αξίζει να το δείτε με την μεγαλίτερη δυνατή προσοχή σας. Πρώτα γιατί κάπως πρέπει να ξεστραβωνόμαστε για το πως φτάσαμε ως εδώ και γιατί παιγνίδια παίζονται πίσω από την πλάτη μας. Κατά δεύτερο λόγο γιατί υπάρχουν χιλιάδες υπερχρεωμένα ελληνικά νοικοκυριά με δάνεια και κάρτες και κατά τρίτο λόγο  γιατί η κυβέρνησή μας θέσπισε ένα καινούργιο νόμο που μας οδηγεί από 1ης Απριλίου 2011, είτε το θέλουμε είτε όχι, στις δαγκάνες των τραπεζών για συναλλαγές μεγαλίτερες των 3.000 ευρώ.



Subject: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ 
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ
Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!!



Ένα καταπληκτικό τριαντάλεπτο καρτούν (σε δύο μέρη, των 15 λεπτών το καθένα), που μας δείχνει, με αρκετά διασκεδαστικό τρόπο,την απάτη πίσω από το τραπεζικό σύστημα.

Δείτε οπωσδήποτε το τέλος της ταινίας (στο δεύτερο μέρος), όπου τίμησαν δεόντως εμάς τους Έλληνες, αν και με έναν αρκετά αμερικάνικο τρόπο.

Απολαύστε και... μορφωθείτε !

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ "INSIDE JOB " που περιγράφει με τέλειο και αποκαλυπτικο τρόπο πως ξεκίνησε η κρίση απο την Αμερική με τα στεγαστικά δανεια,την απάτη των CDO και CDS .Πως η πανισχυρη Goldman Sachs εβγαλε δις δολλαρια απο την όλη ιστορία και τι ρόλο βαράνε οι περιφημοι οικοι αξιολογησης MOODYS ΚΑΙ S& P που κάνουν παιχνίδι και με τη δική μας οικονομια

Μέρος Α' : 



Μέρος B' : 



ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 
(που δημοσιεύθηκε στο YouTube):

Αν ο καθένας από εμάς σκεφτεί κάτι που θα μπορούσε να κάνει, όσο απλό ή μικρό κι αν φαίνεται αρχικά, και το κάνει, τότε η αλλαγή θα έρθει. Ο καθένας μας έχει διαφορετικές ικανότητες, γνώσεις κλπ. Ας κάνει μια μικρή προσπάθεια να τις αξιοποιήσει, όμως με ένα τρόπο διαφορετικό έως και άσχετο από αυτούς που προτείνει το σύστημα. Αν το κάνουμε όλοι, θα έρθει η αλλαγή.
Μην περιμένετε προτάσεις για το τι να κάνετε. Ψάξτε μόνοι σας να βρείτε τι θέλετε ή τι μπορείτε να κάνετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: