Translate -TRANSLATE -

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ!



 ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ 
ΜΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ!


Η δήθεν επίτευξη «πρωτογενούς πλεονάσματος», αποτελεί εσχάτως, υπό το κράτος διθυραμβικής προπαγάνδας, την αμάχητη απόδειξη της Μνημονιακής ορθότητας και αισιοδοξίας για το μέλλον.

Στην πραγματικότητα όμως, το «πρωτογενές πλεόνασμα» που παρουσιάζεται είναι ανεπίτρεπτο λογιστικό μόρφωμα.

Καμία σχέση δεν έχει με την πορεία της Χώρας και τις ανάγκες του πληθυσμού.

Το άνω πλεόνασμα (γενικά η υπερτέρηση εσόδων από έξοδα χωρίς εξυπηρέτηση τόκων από δάνεια), ΔΕΝ βασίζεται σε ένα στέρεο και παραγωγικό Οικονομικό Μοντέλο, που ακολουθεί η Χώρα.

Αντίθετα, βασίζεται καίρια στην ανελέητη φοροεπιδρομή που εξαπολύθηκε και η οποία, ξεπερνά τις αντοχές των Ελλήνων να ανταποκριθούν.

Οφείλεται επίσης στην ιδιότυπη παύση πληρωμών που έχει κηρύξει το Δημόσιο στους ιδιώτες στο εσωτερικό της Χώρας (μη καταβολή οφειλόμενων επιστροφών φόρων, δαπανών για δημόσιες επενδύσεις, καταναλωτικών δαπανών κλπ).

Ο προϋπολογισμός πλεονάζει καθώς το Ελληνικό Κράτος εξουθενώνει τους φορολογούμενους με «έκτακτες εισφορές» και από την άλλη αρνείται να εκπληρώσει βασικές λειτουργίες του προς τους πολίτες.

Το Κράτος που αρνείται τις υποχρεώσεις έναντι των πολιτών του, δεν μπορεί να πανηγυρίζει περί πλεονάσματος εξ αυτού του λόγου.

Ούτε η άνω κατάσταση μπορεί να εφαρμόζεται επ’ άπειρον.

Το πλεόνασμα υποκρισίας, συνεχίζεται αν αναλογιστεί κανείς ότι με την καταβολή των τόκων των Μνημονιακών Δανείων, καταγράφεται και πάλι έλλειμμα 1,9 δις ευρώ.

Ενώ την ίδια στιγμή το Δημόσιο Χρέος βρίσκεται στα γνωστά δυσθεώρητα ύψη και οι σκληροί τόκοι προς τους Δανειστές, καταβάλλονται αμείωτοι.

Η Μνημονιακή προπαγάνδα, χρησιμοποιεί κάθε πρόσχημα για την Τροϊκανή επέλαση.

Η ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ πλέον αποτελεί τη μόνη Δίκαιη Λύση, έναντι των απεχθών εκμεταλλευτών.



https://www.facebook.com/pages/Seisachtheia/188738931191054?ref=stream

Δεν υπάρχουν σχόλια: