Translate -TRANSLATE -

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ!!!!!


 Κανείς δεν υποστηρίζει να μην τιμωρούνται οι εγκληματίες αλλά να τιμωρούνται ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ (και όταν λέμε ΟΛΟΙ εννοούμε ΟΛΟΙ) και όχι να απονέμεται δικαιοσύνη σύμφωνα με τα συμφέροντα των πολιτικών παρατάξεων και του εκλογικού παιγνιδιού που ετοιμάζουν!!!



ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ

Ναι μου εχουν ανάψει τα λαμπάκια.

Στο παρελθόν όταν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ διέπραται αξιόποινη πράξη το κόμμα τον προστάτευε με τον εξης πονηρό τρόπο.


Τον βάζανε στή λίστα και σε πολύ καλή σειρά ώστε να εκλεγεί βουλευτής.Ετσι αποκτουσε την ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ.Αυτή ειχε σαν ΑΣΠΙΔΑ στις αξιόποινες πράξεις του.Ετσι τη γλύτωνε.
Αλλο κόλπο για να γλυτώσουν οι εγκληματίες πολιτικοί [Ξεπλυμα μαυρου χρήματος κλπ] ήταν η μέθοδος της ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ . Ετσι ΠΑΡΕΓΡΑΦΟΝΤΟ οι αξιόποινες πράξεις.


ΕΡΩΤΗΜΑ Πως τότε λειτουργουσε ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ γιά τους εγκληματίες η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ και δεν λειτούργησε και στην περίπτωση της Χρυσης Αυγης;;;;; Βουλευτές ειναι κι αυτοί .Με βουλευτική ασυλία και αυτοί.


ΕΡΩΤΗΜΑ Η Δικαιοσύνη που βρισκότανε όλα αυτά τα χρόνια,οταν διεπράτοντο αλλεπάληλες αξιόποινες πράξεις κατά του Ελληνικου Λαου. ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΣ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.


Αν θέλανε να τιμωρήσουν πραγματικά τους Χρυσαυγίτες θα μπορουσαν :


α] ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ εστω και αν δεν τους συνέφερε ΚΑΙ
β]ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ μια που δεν θα ειχαν την βουλευτική ασυλία.
ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΥΣΑΝ ΝΟΜΙΜΑ.


Τώρα ξεφτίλησαν τους θεσμούς και αυτοξεφτηλίστηκαν.


Να δω τώρα πως θα λειτουργει η Ελληνική Βουλή που απέκτησε προσφάτως και ....παράρτημα στον Κορυδαλλό.


Πηγή: facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: