Translate -TRANSLATE -

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΕΛ : Δεν προδώσαμε ποτέ τους πολίτες. Είμαστε συνεπείς στις θέσεις μας




ΑΝ.ΕΛΛ. : Δεν προδώσαμε ποτέ τους πολίτες. Είμαστε συνεπείς στις θέσεις μας
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν σαν επιδίωξη να μην έχει αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι για να αποτελέσουν την πατριωτική συνιστώσα, αλλά την πατριωτική δικλείδα στην αυριανή κυβέρνηση.
Όπως επισημαίνουν, «αυτό που θέλουμε να κάνουμε σαφές είναι ότι, δεν κινούμαστε βάσει δημοσκοπήσεων.
Δεν προδώσαμε ποτέ τους πολίτες.
Είμαστε συνεπείς στις θέσεις μας.
Οι Έλληνες έχουν να επιλέξουν μεταξύ αυτοδύναμης, αλαζονικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ή συνεργασία με τους ΑΝ. ΕΛ.
Πρέπει να επιλέξουν εάν αυτοί που θα πάρουν το μέλλον των παιδιών τους στα χέρια τους, θέλουν να είναι από έναν χώρο, ή να υπάρχει κυβέρνηση από δύο χώρους για καλύτερη διαπραγμάτευση.
Η πρωτοκαθεδρία του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές είναι παγιωμένη, το σημαντικό για τον τόπο είναι να μην υπάρξει αυτοδυναμία αλλά υψηλό ποσοστό των ΑΝΕΛ που θα συμμετάσχουν έτσι σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας.
Οι εταιρίες δημοσκοπήσεων τις περισσότερες φορές αντί να μετρούν την πραγματική δημοσκοπική εικόνα εκφράζουν τις απόψεις εκείνων που διενεργούν τις δημοσκοπήσεις ή εκείνων που τις πληρώνουν.
Είναι ξεκάθαρο ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες-όπως στις εκλογές του 2012 δημοσκοπικά βρισκόμασταν εκτός-θα είμαστε πάλι στη Βουλή με τη δύναμη που ο ελληνικός λαός θα μας δώσει, προκειμένου να αποτελέσουμε τους εγγυητές για τη δημιουργία μιας κυβέρνησης με σεβαστές τις «κόκκινες γραμμές» που δημόσια έχουμε θέσει και να μην επιτρέψουμε την αλαζονεία μιας αυτοδύναμης κυβέρνησης στον ΣΥΡΙΖΑ».
(Δήλωσή του ΜΠΑΜΠΗ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ)
Αναρτήθηκε από exomatiakaivlepo στις 1/25/2015 09:05:00 π.μ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: