Translate -TRANSLATE -

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ....



Στον σταυρό η μεσαία τάξη...



Συμπίπτουν οι ανησυχητικές επισημάνσεις έγκυρων πολιτικών αναλυτών όλου του φάσματος, ότι από την επιβίωση της μεσαίας τάξης, που αποτελεί τον κορμό της κοινωνίας και διασφαλίζει την πολιτική σταθερότητα από τη μεταπολίτευση μέχρι τώρα, θα εξαρτηθεί η κοι­νωνική έκρηξη και η δυναμική της.

Για πρώτη φορά, μεταπολεμικά, απειλείται μαζικά η επιβίωση της μεσαίας τάξης από τα μέτρα, τονίζουν χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι αν καταρρεύσει θα κινδυνεύσει η κοι­νωνική δομή κι αυτό θα φέρει θύελλα ανατα­ράξεων.


Είπαν ακόμη αυτό που και εμείς συνεχώς επισημαίνουμε και προειδοποιούμε από την πρώτη στιγμή που αρχίσαμε όλοι να συνειδη­τοποιούμε ότι η οικονομική κρίση δεν είναι κάτι το συνηθισμένο, ότι θα πρέπει με κάθε τρόπο να κρατηθεί ζωντανή η αγορά. Γιατί αλλιώς το κραχ στην αγορά θα συμπαρασύρει τα πάντα. Τίποτα δεν θα μείνει όρθιο, η κοινωνία θα διαλυθεί...


Αν αυτό δεν το έχει καταλάβει ακόμα η κυ­βέρνηση ή δεν ΘΕΛΕΙ να το δει ή νομίζει ότι α­ντιμετωπίζεται με αυτοσχεδιασμούς, δηλώσεις, υποσχέσεις και δεν πιάσει τον ταύρο από τα κέρατα, καλώντας, αν μόνη της δεν μπορεί, και άλλους... ταυρομάχους, τότε...

Τότε καλύτερα να μη το σκεπτόμαστε...

Από "ΤΟ ΠΑΡΟΝ"
30.5.2010


kgrek είπε...

Και εμείς μέσα από τις γραμμές των μπλόγκ μας έχουμε διατυπώσει πολλές φορές την ίδια άποψη.

Το θέμα είναι να πάρει και η Κυβέρνηση το μήνυμα γιατί διαφορετικά θα δούμε να έρχονται μαύρες μέρες και γεγονότα που όλοι απευχόμαστε.

kgrek

Δεν υπάρχουν σχόλια: