Translate -TRANSLATE -

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

"Στρατό" 100 ατόμων απασχολούσε ο ΓΑΠ

 

 

Οι θαλαμηπόλοι του τελευταίου της Δυναστείας...

"Στρατό" 100 ατόμων απασχολούσε ο ΓΑΠ για την προβολή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!


Μόνο με την αναρίθμητη κουστωδία των θαλαμηπόλων  και των βοσιβοζούκων των Σουλτάνων στα πολυθρύλιτα ανάκτορα του Γιλδίζ της Κωνσταντινούπολης στα χρόνια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, που η επιβίωση των Οσμανλιδών Σουλτάνων επέβαλε την επιστράτευση  χιλιάδων υποτακτικών στην υπηρεσία του Σεραγιού, μπορεί να συγκριθεί η οργουελική οργάνωση του πρώην Πρωθυπουργού ΓΑΠ, στο Μέγαρο Μαξίμου. ΄
Σύμφωνα με δημοσίευμα των ΝΕΩΝ του περασμένου Σαββάτου «ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος τά 'χασε («καράφλιασε», ήθελε να γράψει ο συντάκτης του) με την εικόνα που βρήκε στο Μαξίμου. Είναι δυνατόν να είχαν προσληφθεί για τα λεγόμενα σόσιαλ μίντια (τουίτερ, φέισμπουκ, λίνκεντιν και τα ρέστα) 100 άτομα; Τι έκαναν όλοι αυτοί; Και πόσο μάς κόστιζαν άραγε»;
Το ερώτημα των ΝΕΩΝ, που είναι και δικό μας ερώτημα και φανταζόμεθα ολόκληρου του ελληνικού λαού, δεν είναι λαϊκίστικο. Στις τραγικές καταστάσεις που διέρχεται η χώρα, είναι ένα δεσπόζον θέμα, κυρίως ηθικής τάξης, για το οποίο ο κ. Παπαδήμος που τρέφουν προσδοκίες οι πάντες, έπρεπε να βγει δημόσια και να το κολάσει.
Κατά τα άλλα ο ολίγιστος των πορφυρογέννητων πριγκιπόπουλων, του τελευταίου κληρονομικού Δεσποτάτου των Βαλκανίων που λεηλάτησε την πάλαι ποτέ χώρα του φωτός, αναμένει και επιβράβευση σε ...πόστο του εξωτερικού!  
Δεν μαθαίνουμε όμως αν θα πάρει μαζί του, για να βολέψει ξανά και όλη αυτή την κουστωδία των θαλαμηπόλων του...
Αυτά διαβάζει ο κόσμος, και δεν μπορούμε παρά να θυμηθούμε το πρόσφατο δημοσίευμα του CNN ότι «ο κ. Παπανδρέου πρέπει να έχει έτοιμο ένα ...ελικόπτερο».
© MERABELLO LIBRO D’ ORO

Δεν υπάρχουν σχόλια: