Translate -TRANSLATE -

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Έλληνας ο γηραιότερος χρήστης του facebook

Ο κυρ Λεωνίδας, μονοπωλεί το Διαδίκτυο !!!




Δεν πρόλαβε να περάσει ένα 24ωρο από το δημοσίευμα μας για τον κυρ Λεωνίδα (Πανουτσόπουλος) και έγινε πραγματικά χαμός στο διαδίκτυο και όχι μόνο. Αν θα προσέξετε στο πρώτο δημοσίευμα του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS την Παρασκευή (16/12) θα δείτε ότι είχε μόνον 92 διαδικτυακούς φίλους και μέσα σε μία μέρα ξεπέρασε τους 1800!

Οι αναδημοσιεύσεις του άρθρου μας ξεπέρασαν τις 100 σε διάφορα site και blogs ενώ το αρχικό μας δημοσίευμα ξεπέρασε τις 4200 μοναδικές επισκέψεις μέσα σε λίγες ώρες.

Να σημειώσουμε ότι πριν λίγο καιρό το CNN είχε κάνει αναφορά στην κ.Έυα Ελίζαμπεθ Γούντροου από την Αυστραλία ως την μεγαλύτερη σε ηλικία (101 ετών) χρήστη του facebook. Μήπως θα πρέπει να κάνει ...add ο ένας τον άλλον για να πουν τα δικά τους;

Γεγονός είναι ότι ο κυρ Λεωνίδας από το Σοπωτό Καλαβρύτων στα 104 χρόνια δίνει ακόμα μαθήματα ζωής 
 
Να σαι πάντα καλά παππού μας!!!!

http://www.kalavrytanews.com/2011/12/blog-post_18.html

Ο γηραιότερος χρήστης του facebook

Είναι 104 ετών και κάνει πλήρη χρήση των εφαρμογών του κοινωνικού δικτύου.



"Η αλήθεια είναι ότι είμαι γεννημένος το 1908 αλλά όχι ότι κρύβω χρόνια, απλά το Facebook δε μου επέτρεπε για κάποιο λόγο να επιλέξω ως χρονολογία γέννησης το 1908? Γιατί? Η τρίτη ηλικία δεν έχει δικαίωμα στα social network media?

Όπως θα καταλάβετε, είναι λίγο αδύνατο να γράφω εγώ ή να χειρίζομαι αυτό το σύστημα. Για το λόγο αυτό, τα δισέγγονα μου, θα με ενημερώνουν και μέσω αυτών θα μπορώ να συμμετέχω."
Αυτά γράφει στις πληροφορίες προφίλ ο ....υπεραιωνόβιος παππούς του fb με καταγωγή από το Σοπωτό Αροανίας Καλαβρύτων ο κ Leonidas Panoutsopoulos (Λεωνίδας Πανουτσόπουλος) που κάνει... likes, ανεβάζει photos, χαιρετίζει τους φίλους του και στέλνει friend requests διαθέτει Gmail, κινητό τηλέφωνο και δηλώνει... χήρος...

Ο κυρ Λεωνίδας, έχει παιδιά αλλά και..... 9 δισέγγονα, με το μεγαλύτερο να έχει ξεπεράσει την ηλικία των 30 ετών.
Άλλο ένα ρεκόρ των Καλαβρυτινών που και στην τεχνολογία είναι πρωτοπόροι......
 
http://www.kalavrytanews.com/2011/12/104-facebook.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: