Translate -TRANSLATE -

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗ - ΤΖΗΜΕΡΟ





ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ 
ΑΠΟ ΤΟ  ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΔΙΔΥΜΟ 
ΤΖΗΜΕΡΟΥ-ΣΚΥΛΑΚΑΚΗ 
ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ

Τα χρέη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ξεπερνούν κατά πολύ το ποσό των 230 εκατομμύριων. Τα δύο κόμματα είχαν προεξοφλήσει τα χρήματα που τους αναλογούσαν από την κρατική χρηματοδότηση! Πρόσφατα ο αρμόδιος επίτροπος της ΕΕ Χοακίν Αλμούνια, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ευρωβουλευτή της Δράσης Θόδωρου Σκυλακάκη, ανέφερε ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν αποπληρώνουν τα δάνειά τους από τον Ιανουάριο του 2013.
Σύμφωνα μάλιστα και με με στοιχεία, που επικαλείται και η Ελευθεροτυπία, στο τέλος του 2012 η ΝΔ είχε χρέη 145 εκατ. ευρώ και το ΠΑΣΟΚ 120 εκατ. ευρώ. Όμως έχουν σταματήσει να πληρώνουν ακόμη και τους τόκους, η πληρώνουν μόνο μέρος τους και τα ποσά αυτά έχουν αυξηθεί.
Τα δύο κόμματα προσπάθησαν να περάσουν από την Βουλή νόμο με τον οποίο τους χαρίζονταν τα χρέη αλλά απέτυχαν.
Επειδή είχε κινηθεί ήδη η δικαιοσύνη και ερευνούσε για απιστία τους τραπεζίτες που χορήγησαν τα δάνεια με κίνδυνο να τους απαγγελθούν κατηγορίες η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ πέρασαν νόμο με τον οποίο οι τραπεζίτες απαλλασσόντουσαν για οποιεσδήποτε πράξεις ή παραλείψεις με αποτέλεσμα η υπόθεση να τεθεί στο αρχείο που σημαίνει ότι ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ θα καλύψει μέσω της φορολογίας και της ενίσχυσης των υπό κρατικό έλεγχο τραπεζών τις οφειλές των δύο κομμάτων.
Σήμερα οι Τζήμερος - Σκυλακάκης μας ενημέρωσαν ότι τα δύο κόμματα πήραν νέα δάνεια εν όψει των ευροεκλογών χωρίς να έχουν εξοφλήσει όχι το κεφάλαιο αλλά ούτε τους τόκους των προηγουμένων δανείων.
Εσύ λοιπόν λαέ που σου κόβουν μισθούς και συντάξεις, που σου καταστρέφουν το κοινωνικό κράτος, που σε πνίγουν με συνεχείς νέους φόρους , που σε απειλούν να σε βάλουν στη φυλακή για οφειλές μερικών εκατοντάδων ευρώ , που σου βγάζουν το σπίτι στον πλειστηριασμό, σκύβεις μοιρολατρικά το κεφάλι και τους ανέχεσαι ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΥΣ για να πάρουν αυτοί περισσότερα δάνεια και μαζί και τη ζωή σου.
ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ή ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: