Translate -TRANSLATE -

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Λόγια σταράτα





Λόγια σταράτα

Το τι φόβος έχει επικρατήσει στα συστημικά κανάλια από την ΛΟΓΙΚΗ πιθανότητα μη εκλογής  προέδρου, προσφυγής σε εκλογές και ανόδου μιας ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ στα πράγματα που έχουν - επιτρέψτε μου την λαϊκή έκφραση - "ξεσκιστεί" στην προπαγανδιστική προσπάθεια ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ προβάλλοντας "κινδύνους" από την απομάκρυνση των ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ
Ακόμα και δημοσιογράφοι που μέχρι σήμερα το "έπαιζαν" ουδέτεροι ή αντιμνημονιακοί βγάζουν το προσωπείο προκειμένου να υπηρετήσουν τα συμφέροντα των εργοδοτών τους καλλιεργώντας κλίμα ηττοπάθειας και που σε ώρες πολέμου θα τους οδηγούσε στο στρατοδικείο και την εκτέλεση.. Δεν καταλαβαίνουν οι ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ότι στο σημείο ΣΥΝΘΛΙΨΗΣ που βρίσκονται οι πολίτες εξαιτίας της - από το 2009 - ΑΜΟΡΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ του ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ έχουμε φθάσει ΠΛΕΟΝ σε ένα σημείο ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ επιλογών ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. 
Πάρτε το λοιπόν απόφαση. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ και ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΦΕΥΓΕΤΕ. Ευτυχώς βέβαια για να δούμε επιτέλους κάποιους ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ σε μια προσπάθεια ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.. ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ... ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ - ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ- ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ γιατί ξέρουμε ότι τους παραδίδετε ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: