Translate -TRANSLATE -

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Αυτοί ήταν οι 10 πιο αιμοδιψής Ναζιστές του Γ’ Ράϊχ!




Αυτοί ήταν οι 10 πιο αιμοδιψής Ναζιστές του Γ’ Ράϊχ!

O πιο τρομερός "δαίμονας" των Ναζί ήταν αναμφισβήτητα ο Αδόλφος Χίτλερ, ένας Αυστριακός που πίστευε στην υπεροχή της Άριας Φυλής και έκανε τα πάντα για να εξοντώσει «κατώτερες» φυλές και να κατακτήσει ολόκληρη την Ευρώπη. Όμως ο Χίτλερ δεν ήταν μόνος του στο δρόμο του για την εξουσία· τον συντρόφευσαν πολλά άτομα που μοιράζονταν τα ίδια ιδανικά με αυτόν και διέπραξαν ειδεχθή εγκλήματα εναντίον χιλιάδων ανθρώπων. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μια λίστα με τους δέκα πιο αιμοδιψής ναζιστές του Γ’ Ράϊχ. 
Heinrich Himmler 


Ήταν η Reichsfuehrer SS και το δεξί χέρι του Χίτλερ. Κατόπιν διαταγής του Χίτλερ, ο Χίμλερ δημιούργησε τα τάγματα θανάτου των SS (Einsatzgruppen) και επέβλεψε τα στρατόπεδα συγκέντρωσης που χρησιμοποιήθηκαν για να εξοντωθούν περισσότεροι από 11 εκατομμύρια αθώοι πολίτες στη διάρκεια του Ολοκαυτώματος. 


Ilse Koch
                                                                                  

Προφανώς το πιο διαβολικό και σαδιστικό θηλυκό του ναζισμού ήταν  η Ilse Koch, που αργότερα έγινε γνωστή ως «η σκύλα του Μπούχενβαλντ» ("The bitch of Buchenwald"). Αυτή συνήθιζε να περπατά γυμνή για να προκαλεί τους κρατούμενους, που μαστίγωνε ανελέητα.
  
Josef Mengele 


Υπήρξε ένας από τους πιο άρρωστους και διεστραμμένους άνδρες που έζησαν ποτέ. Γνωστός ως ο «Άγγελος του Θανάτου" ο Mengele υπηρέτησε ως γιατρός στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς όπου έκανε πολλά γενετικά και όχι μόνο πειράματα σε ανθρώπους. 
Reinhard Heydrich 


Απέκτησε την φήμη ενός βάναυσου και ανελέητα βίαιου τέρατος που ο ίδιος ο Χίτλερ τον περιέγραφε ως "ο άνθρωπος με την καρδιά από σίδερο." Ήταν ο υπεύθυνος της Νύχτας των Κρυστάλλων όπου διαπράχτηκαν σειρά από θανάσιμες επιθέσεις εναντίον των Εβραίων πριν από το Ολοκαύτωμα. 
Friedrich Jeckeln. 


Διέταξε και επέβλεψε τρεις φρικτές σφαγές στο Babi Yar, Rumbula and Kamianets-Podilskyi που είχαν σαν τελικό αποτέλεσμα τον θάνατο πάνω από 100.000 ανθρώπων. Ο Jeckeln σκότωσε πάρα πολλούς με μια νέα τρομακτική μέθοδο μαζικής δολοφονίας που εφηύρε και που αποκαλείτο "συσκευασία σαρδέλας." 
Dorothea Binz 


Ξεκίνησε την καριέρα της ως Ναζί χαμηλού επιπέδου στην ιεραρχία της φρουράς του 1939, αλλά η δύναμή της αυξήθηκε μέσα στη ναζιστική  τάξη και έγινε αναπληρωτής επικεφαλής των στρατοπέδων συγκέντρωσης Ravensbrück και Μπούχενβαλντ. 
Oskar Dirlewanger 


Ήταν ο αρχηγός ενός αποκλειστικά δικού του τάγματος SS  που αποτελείτο από τους χειρότερους εγκληματίες της Γερμανίας. Ταίριαξε απόλυτα με αυτή την ομάδα των καθαρμάτων, καθώς ο ίδιος ήταν βιαστής και παιδόφιλος. 
Adolf Eichmann 


Ήταν ο κύριος συντονιστής σε θέματα χειραγώγησης και οργάνωσης και εργαζόταν άμεσα κάτω από τις διαταγές  του Ράινχαρντ Χάιντριχ. Ο Άιχμαν ήταν υπεύθυνος για τη μαζική μεταφορά των Εβραίων στο γκέτο και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. 
Maria Mandel 


Ήταν η πλέον υψηλόβαθμη γυναίκα στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς-Μπίρκεναου, και είχε τον άμεσο έλεγχό όλων των κρατουμένων εκεί. Η Μαντέλ έστειλε περίπου 500.000 κρατούμενους στο θάνατο κατά τη διάρκεια των επιλεκτικών "επιλογών" της. 
Paul Blobel


Ο Paul Blobel  υπήρξε υπεύθυνος για  59.000 δολοφονίες κατά την διάρκεια του πολέμου. Αυτό τον οδήγησε στο να καταδικαστεί σε θάνατο δι’ απαγχονισμού το 1951. 
http://www.taringa.net/posts/ciencia-educacion/19418031/Estos-fueron-los-10-nazis-mas-sanguinarios-pasa-lince.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: