Translate -TRANSLATE -

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Η άνετες πιτζάμες δημιουργούν καλή ψυχολογία




Η άνετες πιτζάμες δημιουργούν καλή ψυχολογία

ΠΩΣ θα σας φαινόταν εάν σας λέγαμε ότι ανάμεσα στα άλλα στην καλή υγεία του οργανισμού σας και στην ευτυχία σας συμβάλλουν και οι... πιτζάμες;
Σύμφωνα με νέα έρευνα, το ειδικό αυτό ένδυμα ύπνου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ποιότητα της ξεκούρασης και άρα στην καλή υγεία του οργανισμού. Οι γρήγοροι ρυθμοί που επιβάλλει η σκληρή πραγματικότητα σήμερα μας οδηγούν τις περισσότερες φορές να πέσουμε για ύπνο με τα ρούχα.
Όπως αναφέρουν όμως οι ειδικοί, «επειδή κάτι δεν μοιάζει αναγκαίο, δεν σημαίνει ότι δεν είναι». Αν σκέφτεστε, λοιπόν, ότι δεν έχει και τόση σημασία τι θα φορέσετε πριν κοιμηθείτε, κάνετε λάθος. Το να νιώθει κανείς καλά εσωτερικά τις περισσότερες φορές είναι αποτέλεσμα του ότι δείχνει καλά και εξωτερικά. Αλλάξιε λοιπόν τη συμπεριφορά σας.
Καλύτερος ύπνος
Η αλλαγή συμπεριφοράς είναι κάτι που μπορεί να φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς. Όσο κουρασμένοι κι αν είστε, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα ξεκουραστείτε καλύτερα εάν φροντίσετε την υγιεινή του σώματος αλλά και του στόματος σας και αν διαλέξετε με προσοχή τι θα φορέσετε.
Οι άνετες πιτζάμες από μαλακό ύφασμα θα σας προετοιμάσουν ψυχολογικά για έναν καλύτερο ύπνο και θα σας βοηθήσουν σωματικά ώστε να απολαύσετε πραγματική ξεκούραση.
Ας μην ξεχνάμε ότι η υψηλή θερμοκρασία σώματος μπορεί να προκαλέσει διακεκομμένο ύπνο. Πρέπει να φοράμε τις κατάλληλες πιτζάμες και να χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα σκεπάσματα, ώστε να κοιμηθούμε γλυκά και άνετα.

Καληνύχτα σας και όνειρα γλυκά

Δεν υπάρχουν σχόλια: