Translate -TRANSLATE -

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Τα 10 σημεία κλειδιά για τη γυναικεία απιστία





Τα 10 σημεία κλειδιά για τη γυναικεία απιστία

Οκτώ στις δέκα Ελληνίδες απατούν τον σύντροφό τους

Επιμέλεια: AΡΗΣ ΜΠΕΡΖΟΒΙΤΗΣ
Τους λόγους που τις «έσπρωξαν» να αναζητήσουν ξένες αγκαλιές εξομολογήθηκαν άπιστες Ελληνίδες σε πανελλαδική επιστημονική έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών.
Το εντυπωσιακό είναι ότι, αντίθετα από την κοινή πεποίθηση ότι οι άνδρες ξενοκοιτάνε περισσότερο, οι γυναίκες αναδεικνύονται σε εξίσου «άτακτες».
Πώς αλλιώς να εξηγηθεί το ποσοστό των μοιχαλίδων, που αγγίζει το 78% (8 στις 10 δηλαδή), έναντι του 84% των ανδρών που απιστεί επίσης…
«Η άπιστη γυναίκα είναι μια Μαντάμ Μποβαρύ στη ρομαντική αλήθεια της, όταν η βιολογική αλήθεια της είναι πως γεννιέται άπιστη, για να φέρει στον κόσμο υγιείς απογόνους», εξηγεί ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Δρ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης.
«Η γυναίκα, δηλαδή, γεννιέται άπιστη, ενώ ο άνδρας γίνεται, για να υπερασπίσει τον εύθραυστο ανδρισμό του...
Άρα η γυναίκα έχει πολύ περισσότερο το «χάρισμα» της απιστίας, ως φυσική κληρονομιά τρόπον τινά, ενώ ο άνδρας το αποκτά για κοινωνικούς κυρίως λόγους, για να… φανεί άνδρας αλλά και να το αποδεικνύει συνεχώς έχοντας «χαρέμι».
Η φύση έχει προβλέψει η γυναίκα να επιλέγει τον πατέρα - εραστή για την οικογένεια που θέλει να κάνει».
10 σημεία κλειδιά για τη γυναικεία απιστία
1. Παρά την επικρατούσα άποψη ότι ο άνδρας είναι ο κυνηγός και η γυναίκα το θήραμα, συνήθως γίνεται το αντίθετο. Η γυναίκα επιλέγει ποιον θα βάλει στο κρεβάτι της, γιατί ελέγχει τόσο τη δική της επιθυμία όσο και την επιθυμία του άνδρα με απίστευτη ευκολία. «Ας ξαναδούν οι άνδρες κυνηγοί πότε τους αποδέχτηκε η γυναίκα που κυνηγούσαν και θα καταλάβουν», λέει χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντινίδης.
2. Προσέξτε τη γυναίκα σας στην ωορρηξία. Είναι βιολογικά έτοιμη για απιστία, γιατί σε κείνη τη φάση το σεξ και η αναπαραγωγή συνδυάζονται, θέλει δηλαδή να είναι και ερωμένη και μητέρα. Αν δεν είστε εσείς ο σύντροφος που ψάχνει, τότε είναι σίγουρο ότι θα ξενοκοιτάξει με την «ευλογία» της φυσικής της ορμής.
3. Η γυναίκα δεν απιστεί, απλά φεύγει και δεν ξαναγυρνά, γιατί το προετοιμάζει καιρό. Ενώ ο άνδρας είναι πάντα έτοιμος να γυρίσει στην ασφάλεια της μαμάς-ερωμένης–συντρόφου, ειδικά στις μέρες μας που οι γυναίκες αποδεικνύονται περισσότερο χρήσιμες και παίρνουν σωστές αποφάσεις. «Δείτε πόσες γυναίκες σήμερα συντηρούν τις οικογένειές τους, ενώ οι άνδρες τους κλαίνε στα καφενεία με τους φίλους για τις αδικίες της ζωής και την άδικη κοινωνία, που δεν αναγνώρισε την αξία τους», λέει ο κ. Κωνσταντινίδης.
4. Η γυναικεία απιστία δεν είναι ποτέ επιπόλαιη, ακόμη κι όταν γίνεται για λάθος λόγους. Είναι μια σοφή απιστία, γιατί είναι μελετημένη στρατηγικά. Η γυναίκα σκέφτεται μόνο με το κεφάλι της, γι’αυτό οι άνδρες καταρρακώνονται μόλις μάθουν ότι η γυναίκα τους έκανε σεξ με κάποιον άλλον και θέλουν να τη σκοτώσουν, όταν οι γυναίκες, στην αντίστοιχη περίπτωση, απλά γυρίζουν την πλάτη κι εγκαταλείπουν.
5. Οι άνδρες ευνουχίζονται με την απιστία της γυναίκας, γιατί τη θεωρούν σοβαρή υπόθεση, όχι σαν τη δική τους απιστία, που θεωρείται αθώα και μηχανιστική. Ξέρουν πως η γυναίκα που έφυγε δεν πήγε με το καλύτερο αρσενικό, αλλά έφυγε γιατί είδε στους ίδιους μια αναπηρία της ανδρικής τους ιδιότητας.
6. Η απιστία στη γυναίκα είναι μια τιμωρία στον επιπόλαιο εραστή, που αμφισβήτησε τη θεϊκή της φύση. Η Μήδεια δεν ήταν απλά μια κερατωμένη γυναίκα, αλλά μια θεϊκή μορφή, που τιμωρεί τον άπληστο Θησέα, που την άφησε, όταν του χάρισε το χρυσόμαλλο δέρας, την εξουσία, τα παιδιά και όλα τα καλά…
7. Η απιστία της γυναίκας είναι μια πράξη με διπλό μήνυμα. Σε τιμωρώ γιατί ήσουν κακό παιδί, αλλά γύρνα πίσω γιατί είσαι χρήσιμος σε άλλα, πιο απλά πράγματα.
8. Η απιστία στη γυναίκα έχει «μητέρα» τη σεξουαλική της ευφυΐα και «πατέρα» τον ερωτισμό, ενώ στον άνδρα είναι μια “ορφανή” απιστία με πολλούς δήθεν “γονείς”, που είναι οι αντίζηλοι του αρσενικού στις επιδόσεις που αρέσκονται να συζητάνε στις ανδρικές παρέες ...όπως οι ψαράδες και οι κυνηγοί...
9. Η γυναικεία απιστία είναι συνήθως παθιασμένη και αδιαμεσολάβητη, ενώ στον άνδρα είναι ένα φτωχό αντίγραφο της ματαιόδοξης φύσης του ανδρισμού του - μια διαμεσολαβημένη από τη σεξουαλική ζήλεια για τα άλλα αρσενικά.
10. Αν η απιστία των φύλων είχε βαθμολογία επιδόσεων, η γυναίκα θα έπαιρνε άριστα, ενώ ο άνδρας θα έμενε μετεξεταστέος. Γιατί ο άνδρας, όσες φορές και να την κάνει την απιστία, πάντα θα συλλαμβάνεται επ΄αυτοφώρω, ενώ η γυναίκα μόνο αν το πει η ίδια επειδή απλά το θέλει ή για να τον τιμωρήσει, με την προσφιλή φράση «Υπάρχουν και καλύτεροι από σένα».
ΤΟ ΠΑΡΟΝ



Αν κάνεις εξωσυζυγική σχέση έτσι θα γίνει η ζωή σου
Τον συνάντησες στην παιδική χαρά. Eίχε καστανοκόκκινη γενειάδα και ήταν λεπτός. Τα παιδιά σας τα πήγαιναν πολύ καλά και τους άρεσε να παίζουν μαζί. Αρχίσατε να μιλάτε, όπως πολλοί άλλοι γονείς. Το όνομα του ήταν Παύλος. Είχε μετακομίσει πρόσφατα στην γειτονιά με την οικογένεια του και τα γενέθλια του θα ήταν την επόμενη εβδομάδα. Θα πήγαινε για σκι με τους φίλους του. Σου είπε ότι της γυναίκας του δεν της άρεσε το σκι.
«Λατρεύω το σκι,» του είπες, αν και δεν είχες κάνει σκι από τότε που ήσουν στο Λύκειο.
Τα μάτια του έλαμψαν ακούγοντας την απάντηση σου, «Το σκι είναι καταπληκτικό».
«Και σε ποιόν δεν αρέσει το σκι;» είπες. Ξαφνικά μπορούσες να φανταστείς τον εαυτό σου, να γλιστρά στην πλαγιά του βουνού με τον Παύλο στο πλάι σου. Οι γενειάδες γενικά δεν σου άρεσαν, αλλά η δική του ήταν ωραία.
Όταν το ένα από τα παιδιά σου έβαλε τα κλάματα, έτρεξες κοντά του, μέσα στη γλύκα. Τον τελευταίο καιρό δεν έδειχνες τέτοια συμπεριφορά σε κανέναν. Ο σύζυγος σου μάλιστα, σου το είχε αναφέρει στον τελευταίο σας καυγά. Όχι ότι εκείνος ήταν μες το μέλι. Είχε πάρει και μερικά κιλάκια, αλλά δεν φαινόταν να τον νοιάζει. Είχατε να κάνει σεξ εδώ και δυο μήνες, αν και δεν σε απασχολούσε ιδιαίτερα πια. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, που ήρθε στο μυαλό σου το τζακούζι μετά το σκι. «Να είναι τόσο ωραίο όσο φαίνεται στις ταινίες;» αναρωτήθηκες. Ο Παύλος είχε πολύ όμορφα μάτια. Ίσως έπρεπε να χάσεις μερικά κιλά.
Συνήθως ανυπομονούσες να έρθει η ώρα να φύγεις από την παιδική χαρά, αλλά όχι εκείνη την ημέρα. Ήθελες να μείνεις και να συνεχίσεις να του μιλάς αλλά ο Παύλος πήρε ένα μήνυμα στο κινητό του και άρχισε να μαζεύει τα πράγματα του. «Είναι ώρα για φαγητό» σου είπε, «ίσως σε δω την Τρίτη».
«Ναι, ίσως,» του απάντησες.
Ήσουν σίγουρη ότι θα τον ξαναέβλεπες. Ξαναβρεθήκατε την Τρίτη, αν και ψιχάλιζε. Και την επόμενη Τρίτη. Και το Σάββατο. Όσο περισσότερο χρόνο περνούσατε μαζί, τόσο περισσότερα πράγματα είχατε να συζητήσετε. Με τον σύζυγο σου δεν συνέβαινε πια αυτό. Μετά από μια δεκαετία γάμου δεν είχατε πλέον πράγματα να πείτε. Του φώναζες μόνο μερικές φορές να κάνει τα ψώνια και να μάθει να μαγειρεύει.
Επί μήνες συναντιόσασταν με τον Παύλο στην παιδική χαρά. Ο γιος του ήταν αξιολάτρευτος. Η σύζυγος του φαινόταν κάπως ψυχρή. Ο Παύλος, σου είχε πει ότι ήταν απλά αγχωμένη εξαιτίας της δουλειάς της. Κάποια στιγμή σου είπε ότι είχες ωραία μάτια.
Μια μέρα τον κάλεσες σπίτι σου για καφέ, δέχτηκε αμέσως. Περπατήσατε μαζί μέχρι το σπίτι σου, παρέα με τον γιο του. Οι τρεις σας φαινόσασταν σαν μια ευτυχισμένη οικογένεια.
Του είπες ότι ο σύζυγος σου έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι. Σου απάντησε ότι η γυναίκα του θα έλειπε όλη την ημέρα. Έβαλες στα παιδιά να δουν ταινία και πήγες στην κουζίνα να φτιάξεις καφέ. Σε ρώτησε αν ήταν νωρίς για να πιει μια μπύρα.
«Φυσικά και όχι,» του απάντησες.
Αφού την τελείωσε, την άφησε στο τραπέζι και έσκυψε προς το μέρος σου.
Είχες ξεχάσει πως ήταν το πρώτο φιλί με κάποιον, τη νευρικότητα που το συνοδεύει, τη διαφορετική αίσθηση. Παρά τις τύψεις, η αίσθηση που σε πλημμύρισε ήταν τόσο όμορφη. Κοίταξες να δεις αν τα παιδιά είχαν ότι χρειάζονταν και μετά μπήκες στο γραφείο με τον Παύλο και κλείδωσες την πόρτα.
Έγινε μια φορά. Ο σύζυγος σου δεν θα το μάθαινε ποτέ. Στο κάτω-κάτω, ήσουν, κατά κάποιο τρόπο, ευτυχισμένα παντρεμένη ή τουλάχιστον ο γάμος σου ήταν σε καλύτερη κατάσταση από άλλων γνωστών και φίλων σου. Με τον σύζυγο σου είχατε δυο μικρά παιδιά και σκόπευες να γιορτάσετε την 25η επέτειο σας μαζί.
Βέβαια η ιδέα αυτή φάνταζε πλέον λιγότερο ρομαντική. Και λιγότερο εφικτή. Σχεδόν μακρινή.
Τον σκεφτόσουν συνέχεια. Στην δουλειά. Την νύχτα. Άρχισες και πάλι να κάνεις σεξ με τον άντρα σου αλλά δεν σκεφτόσουν εκείνον κατά τη διάρκεια. Ζούσες για τα μηνύματα του Παύλου. Σε αποκαλούσε με το υποκοριστικό που είχες στο σχολείο, εκείνο που του είχες αναφέρει γελώντας μια μέρα. Κάθε φορά που έβλεπες μήνυμα από εκείνον χαμογελούσες.
Ο σύζυγος σου απλά ήθελε να δει γιατί χαμογελούσες. Για αυτό κοίταξε τα μηνύματα σου. Καβγαδίσατε. Τα παιδιά σας έβαλαν τα κλάματα ακούγοντας τις φωνές.
«Όχι, δεν έκανα σεξ μαζί του!» του είπες (ψέματα). Έφτιαξες την βαλίτσα σου για να πας σε ξενοδοχείο.
«Και ποιος θα πάει τα παιδιά στον παιδικό σταθμό το πρωί; » σε ρώτησε. «Πρέπει να πάω από νωρίς στο γραφείο».
Κατέληξες να κοιμάσαι στον καναπέ – για αρκετές εβδομάδες.
Δεν είχες χρήματα να πληρώνεις δυο ενοίκια. Η σύμβουλος γάμου δεν σας βοήθησε και ήταν και ακριβή. Ο σύζυγος σου δεν σου είχε πια εμπιστοσύνη. Το μικρότερο σας παιδί άρχισε να έχει ξεσπάσματα θυμού στο σχολείο. Ο Παυλος φοβόταν ότι η γυναίκα του θα μάθαινε τι έκανε. Δεν είχες φανταστεί ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο. Ήταν μόνο λίγο φλερτ και μερικά φιλιά. Η ζωή σου όμως άλλαξε ριζικά.
Το σεξ δεν ήταν καν τόσο καλό, απλά ήταν διαφορετικό. Αλλά πάει και αυτό. Είχες χάσει την οικογένεια σου και δεν σου άρεσε. Σου έλειπε αυτό που είχες αλλά δεν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω. Το είχες χάσει για πάντα!
Πηγή: http://mom.me/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: