Translate -TRANSLATE -

Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

ΜΑΛΙΑ - ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜ. ΤΑΞΗΣ - THIEVES IN MALIA BEACH

Από την διάρρηξη 1


Από την διάρρηξη 2
Από την διάρρηξη 3
Από την διάρρηξη 4
ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΩΝ ΜΑΛΙΩΝ
THIEFT AGAINST TOURISTS IN MALIA

Το ήξερα ότι η αστυνόμευση στην περιοχή των Μαλίων Κρήτης ήταν προβληματική εδώ και πολλά χρόνια.

Να σκεφθείτε ότι όταν πρωτοαντιληφθήκαμε, πριν κάποια χρόνια, το τι γινόταν τα βράδια με κλοπές τουριστών στην παραλία των Μαλίων καλούσαμε την αστυνομία η οποία άλλοτε έδινε σημασία στις καταγγελίες μας και άλλοτε αδιαφορούσε. Το ίδιο συνέβαινε όταν τους καλούσαμε για την παράβαση των στοιχειωδών κανόνων ηχορύπανσης… ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ κάποια στιγμή ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ.

Δεν μπορώ να πω βέβαια, έκτοτε, υπήρξε …… κάποια πρόοδος. Η αστυνομία Χερσονήσου, γιατί αυτή έχει την ευθύνη - ελέω επιτελικού σχεδίου της ΕΛΑΣ- της αστυνόμευσης των Μαλίων, κατεβαίνει πλέον στην παραλία με κλειστή την σειρήνα του περιπολικού. Είναι και αυτό μια πρόοδος. Βεβαίως παρακολουθώντας την δράση της δεν διαπίστωσα να καταφέρνουν και κάτι το σπουδαίο, γιατί οι κλέφτες επανέρχονταν μόλις έφευγε το περιπολικό.

Τώρα τους προσφέρθηκε μια ευκαιρία στο πιάτο, να πιάσουν κάποιους κλέφτες που εισέβαλλαν στο σπίτι μου. Aπό τις φωτογραφίες, που μου έστειλε φιλικό μου πρόσωπο, κατάλαβα ότι οι δράστες θα πρέπει να έχουν αφήσει ΑΡΚΕΤΑ δακτυλικά αποτυπώματα. Τα δακτυλικά αποτυπώματα θα μπορούσαν να αξιολογηθούν, από την Αστυνομία, ανάλογα και για άλλες παράνομες ενέργειες των ιδίων δραστών. Το δυστύχημα είναι ότι το κατάλαβα εγώ αλλά όχι το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου - στο οποία έγινε η καταγγελία της κλοπής- και το οποίο, εδώ και μια ολόκληρη βδομάδα, δεν αξιώθηκε να στείλει την ΣΗΜΑΝΣΗ να πάρει αποτυπώματα. (Φυσικά ο φίλος μου ακόμα περιμένει το τηλεφώνημά τους για να τους συνοδεύσει).

Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν το κείμενο αφιερώνονται εξαιρετικά στην Αστυνομία της Χερσονήσου, στην ηγεσία της ΕΛΑΣ και ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

ΚΥΡΙΟΙ ……… ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: