Translate -TRANSLATE -

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Χότζας vs ΓΑΠ






Γράφει η zeta mos 


Μέχρι τώρα λέγαμε ανέκδοτα με το Χότζα και γελάγαμε... Που να ξέραμε ότι κάποιοι θα τα έκαναν πράξη πάνω στον ελληνικό λαό και ότι θα χάραζαν ολόκληρη οικονομική πολιτική με δαύτα. Τι εννοώ; Διαβάστε το παρακάτω "ανεκδοτάκι" και θα καταλάβετε...


Ηταν λέει ο Χότζας και είχε επιβάλλει πολύ σκληρά μέτρα, γονάτισε ο κόσμος, φτώχεια παντού. Μια πολύτεκνη οικογένεια λοιπόν έμενε σε ένα μικρό σπιτάκι, ο ένας πάνω στον άλλο. Πάνε στον Χότζα και του διαμαρτύρονται γιατί δεν μπορούν άλλο να ζήσουν, στριμωγμένοι σε μια καμαρούλα μια σταλιά.

Τους λέει ο Χότζας “Εχετε γάιδαρο; Βάλτε μέσα στο σπίτι και τον γάιδαρο”. Μα πώς θα χωρέσουμε του είπαν οι άτυχοι χωρικοί, αλλά τι να κάνουν έβαλαν τον γάιδαρο στο σπίτι.

Την άλλη ημέρα πάνε στον Χότζα και του λένε: “Δεν αντέχουμε άλλο. Δε φτάνει που δεν μπορούσαμε να ζήσουμε μόνοι μας τώρα έχουμε και τον γάιδαρο. Κινδυνεύουμε να μας πατήσει. Τι να κάνουμε;”.

Και τους λέει ο Χότζας: “Εχετε αγελάδα; Βάλτε και την αγελάδα στο σπίτι”. Διαμαρτυρήθηκαν οι φτωχοί αλλά έβαλαν και την αγελάδα με αποτέλεσμα να πνίγονται ο ένας πάνω στον άλλο, άνθρωποι, γάιδαρος και αγελάδα.

Πάνε στον Χότζα την άλλη ημέρα και του λένε δεν αντέχουν άλλο, κινδυνεύουν να πεθάνουν από ασφυξία.

Τους λέει τότε ο Χότζας: “Σήμερα βγάλτε έξω τον γάιδαρο και αύριο βγάλτε και την αγελάδα. Τότε θα δείτε πόσο άνετα θα είστε”.


Σας θυμίζει κάτι; "Κάποια" κυβέρνηση "κάποιας" χώρας και τα μέτρα που αυτή λαμβάνει;;; Λέω εγώ τώρα!


http://saktsak.blogspot.com/2011/01/vs.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: