Translate -TRANSLATE -

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ;;;;




Φωτογραφία για Κυνηγάνε την «μαρίδα» και δεν τολμάνε να αγγίξουν τους «μεγαλοκαρχαρίες»!



Κυνηγάνε την «μαρίδα» και δεν τολμάνε να αγγίξουν τους «μεγαλοκαρχαρίες»!



Γράφει ο Μαγια

Αναγκαία διευκρίνιση: Η φοροκλοπή και η φοροδιαφυγή αποτελούν απεχθέστατα εγκλήματα, ανεξαρτήτως από την κοινωνική και οικονομική θέση αυτών που τα διαπράττουν. Η εξέγερση των Υδραίων ταβερνιάρηδων θα ήταν αδιανόητη σε ένα κράτος Δικαίου, όπου όλοι οι πολίτες θα συμμετείχαν αναλογικά στις υποχρεώσεις του. Οπου Νόμος δεν θα ήταν το …«δίκιο» της ποικιλόχρωμης συμμορίας των …εντιμότατων κλεπτοκρατών.

Ενα καθεστώς, όμως, που ληστεύει αγρίως τον λαό, ένα κράτος διεφθαρμένο μέχρι το μεδούλι, που επιτρέπει στους ποικιλώνυμους ληστές με τα λευκά κολάρα να πίνουν εις υγείαν των κορόιδων, δεν νομιμοποιείται να αναζητά τους φοροφυγάδες μόνο στα βαναύσως ακρωτηριασμένα θύματά του.

Ενδεικτικό είναι ότι, 1 ευρώ στα 4, που παράγονται στην ελληνική οικονομία δεν φορολογείται, με την απώλεια των ετήσιων εσόδων να ανέρχεται στα 12 με 15 δισεκ. ευρό!

Και αυτή η κυβέρνηση, όπως και οι προηγούμενες, αρνείται να αντιληφθεί ότι εκείνοι που ευθύνονται για τα ελλείμματα, που ρήμαξαν τη χώρα, οδηγώντας την στην καταστροφή και τώρα απολαμβάνουν σκανδαλώδη έως εγκληματική ασυλία, είναι οι φοροκλέπτες και φοροδιαφεύγοντες, οι λαθρέμποροι, τα μεγαλόσχημα λαμόγια, τα διαπλεκόμενα παρασιτικά συμφέροντα, οι κουμπάροι και οι κολλητοί, όσοι υπερτιμολογούν, βγάζουν χρήματα στο εξωτερικό ή κάνουν τις συναλλαγές τους μέσω εξωχώριων εταιριών, τα πολιτικά αρπαχτικά, οι ποικιλόχρωμοι μιζ-άκηδες της διακομματικής ρεμούλας.

Πριν από μερικές εβδομάδες πληροφορηθήκαμε ότι, 750 συμπολίτες μας είχαν σηκώσει από τις τράπεζες περίπου δύο δισεκατομμύρια ευρό και τα φυγάδευσαν στο εξωτερικό, ενώ στις φορολογικές τους δηλώσεις ήταν σχεδόν πάμφτωχοι. «Θα ελεγχθούν, θα επιληφθεί το ΣΔΟΕ και θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις», ήταν η ανεπίσημη απάντηση στη δημοσιογραφική ερώτηση.

Που να τολμήσει ο τρικομματικός θίασος των ευήθων να αντιγράψει τις μεθόδους Άγγλων και Γερμανών για να συλληφθούν οι μεγάλοι φοροφυγάδες;


Κυνηγάνε την «μαρίδα» και δεν τολμάνε να αγγίξουν τους «μεγαλοκαρχαρίες»!

Επιμύθιον. Μην παρασύρεστε από την κουτοπόνηρη παγκάλεια ιδεοληψία. Ούτε από τις σειρήνες του καθεστώτος και τα αλαλάζοντα κύμβαλά του. Οσο δεν αναζητούνται πόροι από τους οικονομικά ισχυρούς, όσο ξεθωριάζει η αξίωση για την επιστροφή των κλεμμένων, τόσο θα συνεχίζεται ο φαύλος κύκλος της λιτότητας, της ανεργίας και της ύφεσης.

http://www.newsnow.gr/article/189615/kynigane-tin-marida-kai-den-tolmane-na-aggixoun-tous-megalokarxaries.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: