Translate -TRANSLATE -

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Αναίσχυντη απαίτηση Μέρκελ στον Ελληνα πρωθυπουργό!


Μετά τα εξοπλιστικά και τη Siemens, οι Γερμανοί ζητούν να τους παραδοθεί άνευ όρων και η δημόσια Υγεία!


Αναίσχυντη απαίτηση Μέρκελ στον Ελληνα πρωθυπουργό!

Αν είναι ποτέ δυνατόν! Μέχρι σήμερα, οι ξένοι δανειστές μας –με πρώτη τη Μέρκελ και την παρέα της- ζητούσαν να περικοπούν οι μισθοί μας, οι συντάξεις μας, τα επιδόματα, ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων κ.ο.κ. Χτες, ουσιαστικά, η Γερμανίδα καγκελάριος απαίτησε από τον Έλληνα πρωθυπουργό να περικοπούν και οι ζωές των Ελλήνων!

Από χτες, μετά την επίσκεψη Μέρκελ, το σχέδιο των Γερμανών είναι, πια, ξεκάθαρο. Δεν τους φτάνει που παίρνουν τα εξοπλιστικά μας (εκατομμύρια ευρώ για υποβρύχια που γέρνουν, μεταξύ άλλων), την ώρα που δεν έχουμε λεφτά να φάμε. Δεν τους φτάνει που δώσαμε συγχωροχάρτι στη Siemens, ένα σκάνδαλο δεκάδων ή και εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, που –ουσιαστικά- τα πήραν από την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου.

Τώρα θέλουν και τη δημόσια Υγεία. Το σχέδιο της Μέρκελ είναι απλό. Θέλει να κάνει δώρο την ελληνική αγορά στους Γερμανούς φαρμακοβιομήχανους. Απαίτησε, λοιπόν, από τον Αντώνη Σαμαρά να υιοθετήσει τη συνταγογράφηση με βάση τη δραστική ουσία, χωρίς καν αναφορά επωνυμίας φαρμάκου, παρά το γεγονός ότι υπουργείο, γιατροί και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς είναι αντίθετοι σε μια πρακτική που θα έχει ολέθριες συνέπειες:
  1. Θα πεθαίνουμε σαν τα σκυλιά! Διεθνείς μελέτες έχουν δείξει ότι σε όποια χώρα εφαρμόστηκε το σύστημα αυτό μειώθηκε το προσδόκιμο ζωής ολόκληρου του λαού! Διότι, έτσι, μόνο κριτήριο για την επιλογή φαρμάκου καθίσταται η πάμφθηνη τιμή και δε λαμβάνεται καθόλου υπόψη η ποιότητα. Ως αποτέλεσμα, τα ελληνικά φαρμακεία θα κατακλυστούν από τα πάμφθηνα ανώνυμα γενόσημα που παράγουν οι πολυεθνικές (και κυρίως οι γερμανικές) σε χώρες του τρίτου κόσμου. Πρόκειται για σκευάσματα που τόσες και τόσες φορές έχει αποδειχθεί είτε ότι δε θεραπεύουν τις ασθένειες, είτε ότι προκαλούν επικίνδυνες παρενέργειες. Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση τέτοιου ανώνυμου γενόσημου αντικαταθλιπτικού της ισραηλινής Teva που, μόλις πριν από λίγες μέρες, αποσύρθηκε από την αμερικανική αγορά γιατί προκαλούσε μέχρι και τάσεις αυτοκτονίας!
  2. Ηδη πεθαίνουμε σαν τα σκυλιά! Το σύστημα αυτό εφαρμόζεται ήδη στα ελληνικά νοσοκομεία, όπου σαρώνουν οι πολυεθνικές των ανώνυμων γενόσημων, μεταξύ των οποίων ακριβώς και η Teva του αντικαταθλιπτικού που προκαλούσε ακόμη και τάσεις αυτοκτονίας.
  3. Είκοσι χιλιάδες ελληνικές οικογένειες θα μείνουν στο δρόμο. Το επώνυμο ελληνικό φάρμακο, με τα υψηλά ποιοτικά στάνταρ, δε θα μπορεί να ανταγωνιστεί τα ανώνυμα γενόσημα που παράγουν οι πολυεθνικές σε χώρες του Τρίτου κόσμου. Οι ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες θα κλείσουν και οι 20.000 οικογένειες που τρέφει σήμερα ο κλάδος θα μείνουν στο δρόμο.
  4. Το ελληνικό δημόσιο θα επιβαρυνθεί με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Τόσο τα χιλιάδες επιδόματα ανεργίας, όσο και η απώλεια φορολογικών εσόδων από τον αφανισμό του κλάδου (που διεθνής μελέτη χαρακτήριζε πρόσφατα ως ένα από τα αναδυόμενα αστέρια, στο οποίο η ελληνική οικονομία πρέπει να βασίσει την ανάπτυξή της…) θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό, την ώρα που ο τόπος έχει τεράστια ανάγκη από έσοδα.
  5. Η φαρμακευτική δαπάνη, τελικά, θα αυξηθεί. Όταν οι πολυεθνικές θα παίζουν στην Ελλάδα χωρίς αντίπαλο, θα εκτοξεύσουν ασφαλώς τις τιμές των αμφιβόλου ποιότητας ανώνυμων γενόσημών τους και, τελικά, το ελληνικό Δημόσιο θα πληρώνει περισσότερα, ενώ –υποτίθεται ότι- στόχος ήταν ο περιορισμός της δαπάνης.
Αυτό που ζήτησε η Μέρκελ από τον Σαμαρά είναι ανήκουστο. Αφού πήραν το βιοτικό μας επίπεδο, αφού πήραν την αξιοπρέπειά μας, τώρα ζητάνε τις ζωές μας στο πιάτο. Δεν υπάρχει Έλληνας πρωθυπουργός που θα υπογράψει αυτό το ανοσιούργημα!


http://www.newsbomb.gr/politikh/story/242098/anaishynti-apaitisi-merkel-ston-ellina-prothypoyrgo

Αντώνης Σαμαράς: Αν υπογράψει, πέφτει!

Η Μέρκελ του ζήτησε να περικόψει τις ζωές μας για να βγάλουν εκατομμύρια οι Γερμανοί φαρμακοβιομήχανοι. Ο λαός δεν θα το επιτρέψει.



Αντώνης Σαμαράς: Αν υπογράψει, πέφτει!

Μετά την επίσκεψη Μέρκελ, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Οι ξένοι -με πρωταγωνιστές, βέβαια, τους Γερμανούς- βρήκαν το άλλοθι της κρίσης για να αφανίσουν έναν ολόκληρο λαό, με μόνο στόχο να βγάλουν οι επιχειρήσεις τους εκατομμύρια.

Μας δανείζουν με ληστρικά επιτόκια. Μας εξευτελίζουν. Μας πουλάνε (χαλασμένα) όπλα για εκατομμύρια. Θέλουν να τους ξεπουλήσουμε όσο-όσο επικοινωνίες, μεταφορές, ρεύμα, νερό, ακόμη και τα νησιά μας. Θέλουν να αγοράσουν τη χώρα μας έναντι πινακίου φακής και να μας έχουν να δουλεύουμε γι’ αυτούς με μισθούς πείνας.

Αυτά μέχρι τώρα. Γιατί, τώρα, θέλουν και τις ζωές μας. Η αναίσχυντη απαίτηση της Μέρκελ στον Σαμαρά, ισοδυναμεί με απαίτηση να παραδώσουμε βορά την Υγεία τη δική μας και των παιδιών μας στις γερμανικές βιομηχανίες.  Αυτό θα σημαίνει ότι:

-          θα μειωθεί το προσδόκιμο της ζωής μας!
-          θα μας ταΐζουν τα πάμφθηνα και ακατάλληλα φάρμακα των (γερμανικών) πολυεθνικών και θα πεθαίνουμε σαν τα σκυλιά!
-          θα μείνουν στο δρόμο 20.000 ελληνικές οικογένειες!
-          θα βάλει λουκέτο η ελληνική φαρμακοβιομηχανία!
-          θα επιβαρυνθεί με εκατομμύρια από επιδόματα ανεργίας και απώλεια φορολογικών εσόδων ο προϋπολογισμός!
-          θα αυξηθεί η φαρμακευτική δαπάνη, αφού οι (γερμανικές) πολυεθνικές θα εκτοξεύσουν τις τιμές τους όταν θα παίζουν χωρίς ανταγωνισμό!  

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

Ήρθε η κρίσιμη ώρα. Ο Αντώνης Σαμαράς θα αποδείξει αν τα λόγια του βγαίνουν από την (ελληνική) καρδιά του, ή είναι τα γνωστά ψέματα στα οποία μας έχουν φλομώσει οι συνάδελφοί του τις τελευταίες δεκαετίες, οδηγώντας τον τόπο στην καταστροφή. Ο Αντώνης Σαμαράς θα αποδείξει αν βάζει πρώτα την πατρίδα και το λαό της, ή αν μόνος του στόχος είναι να φανεί «καλό παιδί» στους ξένους. Ο Αντώνης Σαμαράς θα αποδείξει αν, τελικά, δουλεύει για τον ελληνικό λαό που τον εξέλεγξε, ή για τα ξένα συμφέροντα.

Όμως, ακόμη και αν ο Αντώνης Σαμαράς προσωπικά επιλέξει να θυσιάσει τις ζωές τις δικές μας και των παιδιών μας για ένα photo opportunity με τη Μέρκελ, οφείλει να γνωρίζει ότι ο ελληνικός λαός δε θα του το επιτρέψει. Θα ξεσηκωθεί και θα τον ρίξει.

Ο ελληνικός λαός είναι περήφανος και θέλει να πληρώνει τα χρέη του, να στέκεται όρθιος στο διεθνές σκηνικό. Γι’ αυτό και έδειξε ότι είναι διατεθειμένος να υποστεί τεράστιες θυσίες και να δουλέψει σκληρά για να επαναφέρει την ελληνική οικονομία εκεί όπου πρέπει να είναι. Τώρα, όμως, που αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι ξένοι βρήκαν ευκαιρία απλά να αφανίσουν ένα λαό για να βγάλουν εκατομμύρια στην πλάτη του, είναι απολύτως βέβαιο ότι ο ελληνικός λαός θα φωνάξει ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ. Και, αν η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά δεν πράξει το καθήκον της, δεν πει ΌΧΙ στις αποικιοκρατικές συμπεριφορές τύπου Μέρκελ, ο ελληνικός λαός θα τον ρίξει από την εξουσία.

Το newsbomb.gr θα διαθέσει όλες του τις δυνάμεις για να μην περάσει το οργανωμένο σχέδιο κατά της Υγείας μας. Για να ενημερώσει ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ για το εθνικό καθήκον να βροντοφωνάξουμε ΟΧΙ στα νέα γερμανικά σχέδια αφανισμού της Ελλάδας και τους υποστηρικτές τους. Για να ενώσει ο κάθε Έλληνας τη φωνή του και να ξεκαθαρίσει ότι δε μπορούμε να ξεχνάμε συνέχεια τις γερμανικές αποζημιώσεις, το κατοχικό δάνειο, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τη Siemens κ.λπ.
Ο ελληνικός λαός δεν έχει μάθει να σκύβει το κεφάλι απέναντι σε κατακτητές και σε όσους συμπεριφέρονται ως τέτοιοι. Στη μακρά Ιστορία του, έχει δώσει μαθήματα στους κατακτητές και στους δωσιλόγους τους. Αν παραστεί ανάγκη, θα το πράξει και τώρα.

http://www.newsbomb.gr/politikh/story/242108/antonis-samaras-an-ypograpsei--peftei


Δεν υπάρχουν σχόλια: