Translate -TRANSLATE -

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Η κρίση στην Κύπρο δείχνει την κατάντια της Ε.Ε και του ΔΝΤ.




1. Πράβντα: Η κρίση στην Κύπρο δείχνει κατάρρευση της Δύσης

Τα πρόσφατα μέτρα για τη διάσωση της Κύπρου από την ΕΕ δείχνουν ότι τα θεμέλια της ιδεολογίας του δυτικού κόσμου που στηρίζεται στον καθολικισμό και προτεσταντισμό έχουν υπονομευθεί, αναφέρεται στην αγγλική ιστοσελίδα της ρωσικής εφημερίδας Πράβντα.
Δυστυχώς, σημειώνεται, η ΕΕ διαλύεται χωρίς τη ρωσική συμμετοχή. "Δεν υπάρχει ενότητα πουθενά, συμπεριλαμβανομένης της πολιτικής".
"Εκτός από την αντιπολίτευση του σκληρά εργαζόμενου Βορρά και του οκνηρού και ανεύθυνου Νότου, υπάρχουν κι άλλες συγκρούσεις όπως αυτές των χωρών πιστωτών ενάντια στις χρεωμένες χώρες, όπως οι αντιθέσεις μεταξύ των ηγετών", προστίθεται.
Αναφέρεται επίσης ότι "η κρίση στη δύση έχει μετακινηθεί από την οικονομική και πολιτική σφαίρα σε θρησκευτικούς και ιδεολογικούς τομείς".

http://www.enikos.gr/economy/130318,Pravnta:_H_krish_sthn_Kypro_deixnei_kata.html

 

2. Μαξ Κάϊζερ : Οι Κύπριοι χτυπήθηκαν από τα εμετικά σχέδια του ΔΝΤ

Ο οικονομικός αναλυτής Μαξ Κάιζερ εξηγεί στο ρωσικό δίκτυο Russia Today γιατί ΔΝΤ και ΕΚΤ θέλουν να βάλουν χέρι στις καταθέσεις του κυπριακού λαού. 

Ο Αμερικανός αναλυτής δεν διστάζει να χαρακτηρίσει «αεριτζίδικες» και «ληστρικές» τις μεθόδους τους, που χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια, ενώ συγκεκριμένα για το ΔΝΤ και την Κριστίν Λαγκάρντ λέει ότι «ξερνούν τα εμετικά τους σχέδια στο πρόσωπο του κυπριακού λαού».



http://www.newsbomb.gr/chrhma/story/290279/vinteo-oi-kyprioi-htypithikan-apo-ta-emetika-shedia-toy-dnt#ixzz2OAAIiPo9

Δεν υπάρχουν σχόλια: