Translate -TRANSLATE -

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ


Τα ξέρει όλα
 
www.about.com
 
 

Είναι φορές που απλά θέλουμε μια γνώμη ως προς το πώς να διαχειριστούμε μια κατάσταση, πώς να διαλέξουμε κάποιο άθλημα ή δραστηριότητα, πώς να φτιάξουμε κάτι, ιδέες για διακόσμηση, για δωρεές, απόψεις για τα παιδιά, για τις σχέσεις και πολλά άλλα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, αλλά και σε πιο... καθημερινά προβλήματα, όπως -για παράδειγμα- όταν θέλουμε να μάθουμε «πώς λειτουργούν τα μικροκύματα» και αν αυτά είναι ακίνδυνα, ή «πώς να δημιουργήσουμε εκπαιδευτικά παιχνίδια για τα πιτσιρίκια μας» με ό,τι έχουμε πρόχειρο εκείνη τη στιγμή, ή «ποια απορρυπαντικά χρειαζόμαστε για πεντακάθαρο σπίτι, χωρίς να ψωνίσουμε ένα κάρο άχρηστα προϊόντα», δοκιμάστε αυτό το site.

Κάν' το μόνος σου
 
www.diynetwork.com
 
 

Οι καιροί είναι δύσκολοι και τα έξοδα περιορισμένα. Αν λοιπόν βρούμε τρόπους να ελαχιστοποιούμε τα χρήματα που δίνουμε για διάφορα... μερεμέτια στο σπίτι, αλλά και για κατασκευές που, αντί να αγοράσουμε, μπορούμε κάλλιστα να φτιάξουμε μόνοι μας, τόσο το καλύτερο και για μας και για το πορτοφόλι μας. Εδώ θα ανακαλύψετε μια «όαση» με στήλες «φτιάχ' το μόνος σου» για -σχεδόν- τα πάντα. Ιδανικό για όσους «πιάνει το χέρι τους», αλλά και για «ατζαμήδες» που θέλουν να γλιτώσουν χρήματα. Με δυο λόγια, για όλους!

«Βάση» ταινιών
 
www.imdb.com
 
 

Η μεγαλύτερη κινηματογραφική «βάση» ταινιών, σειρών, ηθοποιών, συντελεστών και γενικότερα ανθρώπων της 7ης Τέχνης βρίσκεται εδώ και σας προσφέρεται εντελώς δωρεάν, πιο ενημερωμένη παρά ποτέ. Σε αυτό το site θα βρείτε κυριολεκτικά τα πάντα που αφορούν τον κινηματογράφο, ταινίες παλιές και νέες, ταινίες που κυκλοφόρησαν μόνο σε dvd, με τις υποθέσεις τους, τους ηθοποιούς που έπαιξαν και διάφορα ακόμα χρήσιμα για τους λάτρεις του κινηματογράφου. Επίσης θα βρείτε πληροφορίες για τηλεοπτικές σειρές, ανά σεζόν και κύκλους, θα μάθετε πράγματα που έγιναν πίσω από τις κάμερες και θα εντοπίσετε «διαμάντια» που πιθανώς σας ξέφυγαν και θα πρέπει επειγόντως να δείτε. Απολαύστε το!

Best of
 
http://snapzu.com
 
 

Ανακαλύψτε τα καλύτερα του Διαδικτύου όσον αφορά τις ειδήσεις και τα νέα παγκοσμίως με ένα μόνο κλικ σε αυτό το site. Αν συνηθίζετε να πίνετε τον καφέ σας παρέα με το pc σας και να διαβάζετε την επικαιρότητα, τότε εδώ θα βρείτε όλα όσα ζητάτε και ακόμα παραπάνω. Ο ιστότοπος παρουσιάζει σε «κουτάκια» ειδήσεις από κάθε γωνιά του πλανήτη και εσείς κλικάροντας επάνω σε αυτά πηγαίνετε όπου επιθυμείτε. Για να διαβάσετε την εκάστοτε είδηση, πηγαίνετε απ' ευθείας στην πηγή που τη δημοσίευσε. Ετσι ξέρετε πάντα από πού είναι όσα διαβάζετε. Ως σχεδιασμός και «στήσιμο» είναι εξαιρετικό. Αξίζει μια θέση στα «αγαπημένα» σας.

«Αντιβίωση» για τον Η/Υ
 
www.avira.com/en/index
 
 

Ανακαλύψτε ένα εντελώς δωρεάν πρόγραμμα που θα κρατά αλώβητο από ιούς το pc σας! Το συγκεκριμένο antivirus τρέχει σε Windows και σε συσκευές που λειτουργούν με Android, ενώ σας παρέχει ολοκληρωμένη προστασία, virus guard που παρακολουθεί τις κινήσεις σας και σας προστατεύει, σε πραγματικό χρόνο, αν επιχειρήσετε να μπείτε σε κάποιο «περίεργο» site ή να ανοίξετε κάποιο κακόβουλο e-mail. Επίσης είναι πανεύκολο να εγκατασταθεί και γενικότερα ο χειρισμός του μπορεί άνετα να γίνει από αρχαρίους. Εννοείται πως η δωρεάν έκδοση αφορά μόνο οικιακούς χρήστες, ενώ, αν το επιθυμείτε, μπορείτε να το προγραμματίσετε και για να κάνει αυτόματη σάρωση στο μηχάνημά σας.

Ταξιδέψτε
 
http://en.wikivoyage.org/wiki
 
 

Τα ταξίδια είναι ό,τι καλύτερο για την ψυχή και το μυαλό μας. Ταξιδεύοντας ανακαλύπτουμε νέα πράγματα, «ανοίγει» το μυαλό και δοκιμάζουμε νέες εμπειρίες. Με την οικονομική κρίση όμως, τα πράγματα όσον αφορά τα ταξίδια στενεύουν στενάχωρα. Για να έχετε την ψευδαίσθηση του ταξιδιού, και για να «δραπετεύετε», έστω και online όταν νιώθετε την ανάγκη, κάντε κλικ εδώ. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας μπορείτε να «ταξιδέψετε» σε κάθε γωνιά του πλανήτη και να απολαύσετε εικόνες και χρώματα άλλων ηπείρων. Δείτε το!

"ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ " /WWW

Δεν υπάρχουν σχόλια: