Translate -TRANSLATE -

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Χρήσιμες ιστοσελίδες

 
«Σκοτώστε» τα ανεπιθύμητα
 

Ας υποθέσουμε ότι έχετε ένα σωρό λογαριασμούς σε διάφορα sites που φτιάξατε κάποτε, ο θεός ξέρει γιατί, αλλά τώρα δεν θέλετε να τους έχετε. Ωραία. Θα χρειαστεί να τους διαγράψετε. Ακούγεται απλό, αλλά δεν είναι: γιατί πηγαίνοντας σε κάθε site χωριστά, μέχρι να βρείτε κάθε φορά τι πρέπει να κάνετε για να πετύχετε την επιθυμητή διαγραφή, αφ' ενός τα νεύρα σας θα γίνουν κρόσσια, αφ' ετέρου μάλλον θα αποφασίσετε να αφήσετε... ανοιχτούς λογαριασμούς, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ολα αυτά χωρίς το συγκεκριμένο site. Γιατί με αυτό θα μπορείτε να κάνετε με λίγα κλικ όποια διαγραφή θέλετε πανεύκολα, απλά και πάνω απ' όλα δωρεάν. Ενδεικτικά, να σας ενημερώσω πως έχετε τη δυνατότητα να «σβήσετε» λογαριασμούς από Dropbox, Spotify, Facebook, Twitter, Windows Live, Hotmail, MSN, Google, Yahoo κ.ο.κ . Σε κάθε περίπτωση θα σας παρέχονται οδηγίες κι εσείς το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι «κλικ» και... καθαρίσατε.

Σώστε στο... σύννεφο
 

Σώστε έγγραφα, φωτογραφίες και ό,τι άλλο θέλετε να έχετε ανά πάσα στιγμή μαζί σας, όχι σε κάποιον σκληρό δίσκο ή σε φλασάκι, αλλά στο «σύννεφο». Τι σημαίνει αυτό; Οτι πρακτικά θα μπορείτε με μηδενικό κόστος να έχετε σε όποιο σημείο του πλανήτη και να βρεθείτε τα πολύτιμα αρχεία σας, χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάτε κάποια συσκευή και χωρίς να φοβάστε μήπως και ξεχάσετε κάτι. Το συγκεκριμένο site σας δίνει 100 ολόκληρα GB για να αποθηκεύσετε ό,τι χρειάζεστε σε «αποθήκη» που βρίσκεται καλά φυλαγμένη στον Ιστό. Ετσι, απ' όπου θα υπάρχει πρόσβαση στο Ιντερνετ, θα μπορείτε να έχετε και πρόσβαση στα αρχεία σας. Καθόλου κακό έτσι;

Επαναφέρει τα πεταμένα!
 

Πόσες φορές από κεκτημένη ταχύτητα δεν «πετάμε» πράγματα στον κάδο ανακύκλωσης και στη συνέχεια σπεύδουμε να αδειάσουμε τον κάδο; Κάπως έτσι χάνονται πολύτιμα αρχεία, που στην πραγματικότητα καθόλου δεν θέλαμε να πετάξουμε, αλλά που φρόντισε ο Μέρφι να... χαθούν στη λήθη. Προτού μπείτε στη διαδικασία να ξαναρχίσετε από το μηδέν για να φτιάξετε πάλι αυτά που πετάχτηκαν κατά λάθος, δοκιμάστε αυτή την υπηρεσία. Επαναφέρει τα χαμένα και μάλιστα με λίγες μόνο κινήσεις. Η διαδικασία περιγράφεται με αναλυτικές λεπτομέρειες και μπορεί ο καθένας -ακόμα και χωρίς να έχει πολλές γνώσεις pc- να τα καταφέρει.

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=413990

Δεν υπάρχουν σχόλια: