Translate -TRANSLATE -

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ



Έλαβα σήμερα ένα e-mail για τον γνωστό για την ΑΝΘΕΛΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ και το ΜΙΣΟΣ που καλλιεργεί εις βάρος της χώρας μας ιστοχώρο με την εξής παρατήρηση:

"Ψάχνοντας για υλικό για την 25η Μαρτίου έπεσα πάνω σε αυτό το site!!!

http://www.bulgarmak.org/massacre.htm

Λέτε και οι νέο - ιστορικοί μας να ενημερώνονται από εδώ ;"

Ναι είναι πολύ πιθανό από τέτοιες πηγές να αντλούν την πληροφόρησή τους οι εθνομηδενιστές μας. Αλλά θάπρεπε να είναι πολίτες της Τουρκίας ή του Ισραήλ για να καταλάβουν τι σημαίνει να υπονομεύεις το έθνος σου."

Ευχαριστώ Λευτέρη


ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ bulgmark.org

Το bulgarmak.org του δήθεν μοναχικού Στοϊδη είναι γραμμένο στην ελληνική γλώσσα, επομένως απευθύνεται σε ελληνόφωνο ακροατήριο και όχι σε Μουσουλμάνους μειονοτικούς, που μιλούν άπταιστα την Τουρκική, ή σε Αλβανούς μετανάστες που μιλούν φαρσί την Αλβανική. Επομένως, αποσκοπεί στην δημιουργία μιας προπαγανδιστικής Πέμπτης Φάλαγγας εντός Ελλάδας.

Η στοχευμένη επιστημονική του αληθοφάνεια απαιτεί υψηλής στάθμης επιστημονική και ιδίως ιστορική κατάρτιση. Επί πλέον οι αποσκοπούσες στην επικοινωνιακή διείσδυση αισθητικές επιλογές των συνεργατών του "bulgarmak", παραπέμπουν σε επαγγελματίες του είδους και όχι σε περιθωριακούς ή γραφικούς κύκλους όπως κάποιοι άσχετοι με την επιστήμη της ιστορίας ισχυρίζονται. Η όποια προσπάθεια υποβάθμισης του bulgarmak είναι εκτός πραγματικότητας και δεν πείθει.

Η απλή και κατανοητή γλώσσα που χρησιμοποιεί, καθώς και η ευμεγέθης γραμματοσειρά, αποκαλύπτει ότι στοχεύει σε ευρύ, μαζικό ακροατήριο, σε αντίθεση με το πολύ πιο αυστηρά δομημένο και τυπικού ύφους, προπαγανδιστικό site των Σκοπιανών θέσεων: www.historyofmacedonia.org.

Όποιος από εμάς δεν είναι ιστορικός στο επάγγελμα, αφού περιηγηθεί για 1-2 ώρες στο συγκεκριμένο site, θα αρχίσει να αμφιβάλλει όχι μόνον για την ιστορία του, αλλά και για την ταυτότητά του ως Έλληνας.

Ο Στοϊδης και η επιτελική ομάδα που τον στηρίζει πέτυχε εκεί που απέτυχε η Ρεπούση με το βιβλίο ιστορίας της. Την δημιουργία ενός αχανούς και ιδιαίτερα πειστικού ανθελληνικού ιντερνετικού κόμβου πρώτης γραμμής με τεράστια επισκεψιμότητα που επικεντρώνεται στο πιο κρίσιμο μεταπολεμικό πρόβλημα της Ελλάδας: Το Μακεδονικό.


ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟ ΣΤΟΪΔΗ

(Από τo taxalia.blogspot.com)


Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΟΙΔΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ και της ΕΛΕΝΗΣ, γεννήθηκε το 1948 και κατοικεί στην Έδεσσα, στην οδό Σαρανταπόρου 12 και Κύπρου 30 (η δεύτερη είσοδος), σε μια τετραόροφη οικοδομή, όπου δεν κατοικεί κανείς άλλος, εκτός από τον ίδιο, ενώ στο ένα από τα κουδούνια αναγράφεται το όνομα "Anthony Katsorof" (πρόκειται για τον Καναδό πολίτη Done Katsorof, που μένει στο Τορόντο, στη συνοικία DANFORD και κατάγεται από το Αμύνταιο (πατριωτάκι μου)).

Ο Νίκος Στοϊδης, είναι Έλληνας πολίτης, μεταλλειολόγος και "αυτοπροσδιορίζεται" ως (Βούλγαρο) Μακεδόνας, ίδρυσε (τρόπος του λέγειν) το σύλλογο "Βουλγαρικά Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Μακεδονία" (σύλλογος που έχει ουσιαστικά 1 μέλος, τον ίδιο) .

Πιστεύει (ή μάλλον πίστευε μέχρι προχθές) ότι οι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ είναι ΜΟΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ και τίποτε άλλο. Τώρα τελευταία άρχισε να πιστεύει ότι οι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ είναι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ. (Αυτό είναι απόρροια της διακοπής χρηματοδότησής του από τους Βούλγαρους φίλους του στον Καναδά και την Αυστραλία).

Αύριο θα πιστεύει ότι οι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ είναι ΑΛΒΑΝΟΙ ή ότι άλλο κατεβάσει η γκλάβα του.

Έφτιαξε και συντηρεί την ιστοσελίδα www.bulgarmak.org στην οποία έχει αναρτήσει τεράστιο όγκο ανθελληνικού υλικού, σε συνεργασία με φίλους του Βούλγαρο-μακεδόνες του Καναδά και στην οποία υπάρχει αστεία ανθελληνικά προπαγάνδα, για πολλά γέλια.

Πάσχει από μια μονομανία εναντίον των ποντίων. Έφαγε αρκετές φορές ξύλο, καθώς επέμενε να τους αποκαλεί με προσβλητικές φράσεις. Αφιέρωσε χιλιάδες ώρες από τη ζωή του, για να "αποδείξει" ότι οι πόντιοι δεν είναι Έλληνες.

Εμείς στο taxalia.blogspot.com τον συμπαθούμε, γιατί πρόκειται για μια γραφική καρικατούρα μπερδεμένου μοναχικού ανθρώπου, που πάσχει από μοναξιά και απόρριψη. Παρά τη γραφικότητα και την απέραντη ανοησία του δεν παύει να είναι ένας ταλαιπωρημένος ψυχικά συνάνθρωπός μας.

Πηγή: «Τα Χάλια Μας», 15/05/2008 (http://taxalia.blogspot.com/2008/05/bulgarmak.html). Το συγκεκριμένο post έχει και φωτογραφία του!


Πηγές:

http://www.facebook.com/topic.php?uid=18604302095&topic=5712

http://www.who.is/domain_archive-org/bulgarmak.org/

http://taxalia.blogspot.com/2008/05/bulgarmak.html

http://www.e-grammes.gr/2001/08/stoidis.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια: