Translate -TRANSLATE -

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΣΑΜΑ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ




Ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με την επιχείρηση δολοφονίας του Οσάμα Μπιν Λάντεν.

ΝΕΑ ΓΙΑ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ/ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ/ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 5-5-2011.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

AΠΟΡΡΗΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΛΕΟΝ ΠΑΝΕΤΑ  ΑΡΧΗΓΟΥ CIA ΣΕ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ. ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ . ΕΠΙΣΗΣ – ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΓΙΑ 25 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 38 ΥΠΗΡΞΕ BLACK OUT ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ . 

Η ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΤΖΕΡΟΝΙΜΟ. ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΠΡΟΣΘΕΣΕ. Ο ΟΣΑΜΑ ΕΙΧΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ 500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΔΥΟ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ.

Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΤΟΥΡΑΝΙ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΞΕΡΕ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΕΚΕΙ. ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ-ΠΡΟΣΘΕΣΕ-ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΛΙΓΜΟΙ.

Ο ΓΓ TOY ΝΑΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ. Ο ΡΑΣΜΟΥΣΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΤΑΝ ΕΠΕΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΥΛΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Ο ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΗΤΑΝ ΖΩΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ. ΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ DOUBLE TAP ΓΙΑ ΝΑΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΥΧΟΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ. ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΠΑΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΤΖΕΡΟΝΙΜΟ ΤΟΥ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ.

Ο ΟΜΠΑΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΟΣΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΣΗ ΤΗΣ ΣΩΡΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ 9/11 ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟΣ.

ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ…

Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΣΑΜΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ.

ΣΤΟ REUTERS ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟΣ, ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΔΕΙΧΝΟΥΝ 3 ΑΝΔΡΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΠΟΥ ΤΙΝΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΒΛΑΒΗ.

ΣΤΟ ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ ΟΥΤΕ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ.

WIKILEAKS. ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΟ ΑΜΠΟΝΤΑΜΠΑΝΤ.


http://www.drougos.gr/?p=13959
 http://gdailynews.wordpress.com/2011/05/05/ενδιαφέρουσες-πληροφορίες-σχετικά-μ/




Αιγύπτιοι της Αλ Κάιντα 
οδήγησαν σκοπίμως στον Μπιν Λάντεν


 
Οι Αιγύπτιοι της Αλ Κάιντα, υπό την αρχηγία του δεύτερου στην ιεραρχία του δικτύου, του Αιγύπτιου Αϊμάν Αλ Ζαουάχρι, οδήγησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, τους Αμερικανούς μέχρι τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, εξαιτίας της αντιπαλότητας ανάμεσα στους δύο άνδρες για την ηγεσία, σύμφωνα με την εφημερίδα al-Watan της Σαουδικής Αραβίας.

Επικαλούμενη "τοπική πηγή που έχει στενή σχέση με τον φάκελο της τρομοκρατίας", η εφημερίδα αναφέρει ότι ο αγγελιαφόρος, τον οποίο παρακολούθησαν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες για να φθάσουν στον Μπιν Λάντεν, εργαζόταν για τον Ζαουάχρι.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο αγγελιαφόρος είναι Πακιστανός, και όχι Κουβεϊτιανός, και ότι η ταυτότητά του αποκαλύφθηκε από κρατουμένους του Γκουαντάναμο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οδήγησε τους Αμερικανούς μέχρι το κρησφύγετο του Μπιν Λάντεν, αφήνοντάς τους να θεωρούν ότι δεν γνωρίζει ότι παρακολουθείται.

"Οι Αιγύπτιοι της Αλ Κάιντα, που ντε φάκτο ηγούνται του δικτύου, προσπάθησαν μετά την ασθένεια του Μπιν Λάντεν το 2004 να αναλάβουν τον έλεγχο της Αλ Κάιντα", σύμφωνα με την εφημερίδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκείνοι έπεισαν τον Μπιν Λάντεν να εγκαταλείψει τις περιοχές των φυλών του βορειο-δυτικού Πακιστάν, προπύργιο των Ταλιμπάν και της Αλ Κάιντα, και να καταφύγει στην Αμποταμπάντ, ανοικτή πόλη με αρκετά εύκολη πρόσβαση, όπου σκοτώθηκε από ομάδα αμερικανών κομάντος.

Η εφημερίδα προσθέτει ότι μετά την επιστροφή από το Ιράν ενός από τα στελέχη του δικτύου, του Αιγύπτιου Σαΐφ αλ Αντλ, το περασμένο φθινόπωρο, οι Αιγύπτιοι κατέστρωσαν σχέδιο για την εξόντωση του Μπιν Λάντεν με διακριτικό τρόπο.

Μετά τον θάνατο του Μπιν Λάντεν, ο Αιγύπτιος Αλ Ζαουάχρι, 59 ετών, ο "εγκέφαλος" και κύριος εκπρόσωπος της Αλ Κάιντα, γίνεται ο πρώτος τη τάξει της οργάνωσης και ο πλέον καταζητούμενος άνθρωπος στον κόσμο.

Υπήρξε αρχηγός του αιγυπτιακού Ισλαμικού Τζιχάντ, που ενώθηκε με την Αλ Κάιντα το 1998.

ΠΗΓΗ:





Επιβεβαιώθηκε από την 12χρονη κόρη του Λάντεν 
ο θάνατός του

Σημαντικά ερωτηματικά σχετικά με τη μεθοδολογία των Αμερικανών κατά την "προσπάθεια σύλληψης" του Οσάμα μπιν Λάντεν ανακύπτουν από τα στοιχεία που έρχονται στο φως. Οι Αμερικανοί, δια του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου Τζέι Κάρνεϊ, επιβεβαίωσαν ότι ο Μπιν Λάντεν δεν ήταν οπλισμένος όταν σκοτώθηκε. Δύο και πλέον ημέρες μετά το θάνατο του "Τζερόνιμο", όπως ήταν η κωδική ονομασία που είχαν δώσει οι Αμερικανοί στον Οσάμα μπιν Λάντεν κατά τη διάρκεια της επιδρομής, λεπτομέρειες της 40λεπτης επιχείρησης συνεχίζουν να διαρρέουν και αναμένεται να έλθουν και άλλες στο φως τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Η ύπατη αρμοστής του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα Νάβι Πιλάι δήλωσε χθες ότι παρακολουθεί με προσοχή τις πληροφορίες που αφορούν την αμερικανική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας σκοτώθηκε ο ηγέτης της Αλ Κάιντα Οσάμα μπιν Λάντεν. «Σημείωσα ότι οι ΗΠΑ δήλωσαν καθαρά ότι στόχος τους ήταν να συλλάβουν τον Μπιν Λάντεν, αν μπορούσαν, και κατανοώ πλήρως ότι αυτό ήταν δύσκολο», είπε η Πιλάι. «Επρόκειτο για μια περίπλοκη επιχείρηση και θα ήταν χρήσιμο να ξέρουμε με ακρίβεια τις λεπτομέρειες που αφορούν το θάνατο» του Μπιν Λάντεν, υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι οι αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις θα πρέπει να σέβονται το διεθνές δίκαιο. Η Πιλάι επισήμανε ότι ο Μπιν Λάντεν είχε αναλάβει την πλήρη ευθύνη των πράξεών του, συμπεριλαμβανομένων και σφαγών που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Η Πιλάι από την πλευρά της είπε ότι εάν ο Μπιν Λάντεν είχε συλληφθεί και οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης, η ίδια «δεν έχει καμία αμφιβολία ότι θα είχε κατηγορηθεί για το σοβαρότερο έγκλημα, για σφαγή αμάχων».

Χθες υπήρξε και η πρώτη ανεξάρτητη επιβεβαίωση του θανάτου του Μπιν Λάντεν, αφού μία από τις κόρες του, ένα 12χρονο κορίτσι, επιβεβαίωσε ότι ο πατέρας της σκοτώθηκε από Αμερικανούς στρατιώτες λέγοντας ότι η ίδια ήταν παρούσα κατά την επιχείρηση που έγινε στην κατοικία του ηγέτη της Αλ Κάιντα στην πόλη Αμποταμπάντ.

Σύμφωνα με την πακιστανική εφημερίδα «Dawn», το 12χρονο κορίτσι είπε σε αξιωματούχους της πακιστανικής υπηρεσίας πληροφοριών (ISI) ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας του θανάτου του Μπιν Λάντεν. «Η έφηβη κόρη του Μπιν Λάντεν είδε το θάνατο του πατέρα της στο συγκρότημα της Αμποταμπάντ, σύμφωνα με αξιωματούχο της ISI», γράφει η εφημερίδα. Στο δημοσίευμα δε γίνεται καμία αναφορά στο αν ο Μπιν Λάντεν αντιστάθηκε, και με ποιο τρόπο, προτού πέσει νεκρός από τις σφαίρες των Αμερικανών στρατιωτών.

Η 12χρονη είναι το μοναδικό πρόσωπο που έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής το θάνατο του ηγέτη της Αλ Κάιντα, μετά την ανακοίνωση που έκανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα, τα ξημερώματα της Δευτέρας. Μια άλλη εφημερίδα, η «The News», γράφει επίσης ότι το κορίτσι «επιβεβαίωσε ότι ο πατέρας της συνελήφθη ζωντανός και πυροβολήθηκε από τις ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ κατά τα πρώτα λεπτά της επιχείρησης». Ο ισχυρισμός αυτός αντικρούει τις αμερικανικές δηλώσεις ότι οι στρατιώτες προσπάθησαν να συλλάβουν τον Μπιν Λάντεν αλλά τελικά τον σκότωσαν επειδή αντιστάθηκε.

Η «Dawn» αναφέρει επίσης ότι μέσα στο συγκρότημα τη στιγμή της επίθεσης βρίσκονταν 17-18 άτομα και ότι οι Αμερικανοί στρατιώτες, εκτός από τη σορό του ηγέτη της Αλ Κάιντα, πήραν μαζί τους και έναν από τους γιους του. Ωστόσο, πηγή της ISI είπε ότι στο σπίτι βρέθηκαν τέσσερα πτώματα ανδρών, μεταξύ των οποίων και αυτό του γιου του. Η σορός του ενός άνδρα δεν έχει αναγνωριστεί ακόμα, ενώ οι άλλοι δύο ήταν αδέλφια.

Διαδηλώσεις

Περίπου 70 δικηγόροι από την πόλη Αμποταμπάντ διαδήλωσαν χθες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αμερικανική επιδρομή στην οποία σκοτώθηκε ο Οσάμα μπιν Λάντεν, την οποία χαρακτηρίζουν παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας του Πακιστάν. Ορισμένοι από τους διαδηλωτές μάλιστα χαρακτήρισαν "ήρωα" τον ηγέτη της Αλ Κάιντα.

Οι δικηγόροι προσευχήθηκαν αρχικά για τον Μπιν Λάντεν και στη συνέχεια φώναξαν αντιαμερικανικά συνθήματα. «Καταγγέλλουμε την τρομοκρατία αλλά δεν μπορούμε να αποδεχτούμε την παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας μας», δήλωσε ο Τάχερ Φάραζ Αμπάσι, ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου της Αμποταμπάντ.

Στην Πεσάβαρ, στο βορειοδυτικό Πακιστάν, περίπου 200 δικηγόροι προσευχήθηκαν για τον Μπιν Λάντεν. «Ο Οσάμα είναι ένας ήρωας του Ισλάμ, οδήγησε τον τζιχάντ (ιερός πόλεμος) των μουσουλμάνων σε όλο τον κόσμο. Είναι ο ήρωάς μας και θα παραμείνει», δήλωσε ένας από τους γνωστότερους δικηγόρους της πόλης, ο Γούλαμ Νάμπι.

Πηγή:
http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=821755&srv=89


 ΗΚάθριν Μπίγκελοου προετοιμάζει ταινία 
που θα τιτλοφορείται "Kill Bin Laden"

 
Το Χόλιγουντ ετοιμάζει ήδη ταινία για τη ζωή του Λάντεν

H βραβευμένη με Όσκαρ σκηνοθέτης Κάθριν Μπίγκελοου προετοιμάζει μία νέα ταινία που θα τιτλοφορείται "Kill Bin Laden" ("Σκοτώστε τον μπιν Λάντεν") και θα αναφέρεται στη ζωή του ηγέτη της αλ Κάιντα που σκοτώθηκε την Κυριακή από τις αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις, αναφέρει σε χθεσινό της δημοσίευμα η ιστοσελίδα με ειδήσεις από τη βιομηχανία του κινηματογράφου Deadline.com.

Η Μπίγκελοου, η οποία έγινε η πρώτη γυναίκα που βραβεύεται με Όσκαρ Σκηνοθεσίας για την ταινία της The Hurt Locker, τον περασμένο χρόνο, ξεκίνησε το σχεδιασμό της ταινίας και το κάστινγκ πριν από μερικές εβδομάδες.

Αρχικά η ταινία επρόκειτο να είναι βασισμένη σε μία παλαιότερη, αποτυχημένη αποστολή των αμερικανικών δυνάμεων να σκοτώσουν τον Οσάμα μπιν Λάντεν στη μεθόριο μεταξύ Αφγανιστάν και Πακιστάν. Αλλά η νέα εκδοχή της ταινίας θα περιλαμβάνει και το "θριαμβευτικό τέλος", αναφέρει η ίδια πηγή.

Την ταινία φέρεται ότι θα χρηματοδοτήσει η Μέγκαν Έλισον, κόρη του μεγιστάνα της τεχνολογίας Λάρι Έλισον, και σε αυτή θα πρωταγωνιστεί ο 36χρονος αυστραλός ηθοποιός Τζόελ Έτζερτον, ο οποίος έχει στο παρελθόν εμφανιστεί στον Πόλεμο τον Άστρων και πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία Warrior.

Πηγή:
http://www.ikypros.com/easyconsole.cfm/id/15914


ΚΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑΣ






Fox News: Osama Bin Laden is Dead, 

Say Sources (Has been for almost 10 years!)


Fox News reports “Osama bin Laden is dead, multiple sources confirm to Fox News.
President Obama is expected to deliver a statement from the White House Sunday night to discuss the major development.

Sources said bin Laden was killed by a U.S. bomb a week ago. The U.S. had been waiting for the results of a DNA test to confirm his identity.

The announcement comes nearly a decade after the Sept. 11, 2001, terror attacks which started a tireless hunt for the terrorist mastermind and Al Qaeda leader.”

That’s funny because we all new he was dead 10 years ago. The fact that he was still alive was a  hoax perpetuated by our government to keep fighting this war with no reason.
Read the below article for full details.

(http://www.extremumspiritum.com/2011/05/01/fox-news-usama-bin-laden-is-dead-say-sources-has-been-for-almost-10-years/)

The Obama Bin Laden Lie


05/01/2011 – Are they for real? They have destroyed all evidence of having captured Osama Bin Laden. They have already disposed of the body in a way that it can not be exhumed or positively identified or confirmed by anyone else? Does anyone else find it strange that: “The intelligence about the compound was not shared with any other country, including Pakistan. Only a very small number of people within the US government knew of the raid.” and that “The team returned to Afghanistan with bin Laden’s body, U.S. officials said. NBC News reported that bin Laden was later buried at sea.” Are you all a bunch of mushrooms living off the BS the government feeds you? There is something wrong here: “Islamic tradition calls for a body to be buried within 24 hours”? Since when did the religious rights of a mass murderer matter? Something is very wrong here! They didn’t even ask Osama’s family to take his body! “What was done by the Americans is forbidden by Islam and might provoke some Muslims,” said another Islamic scholar from Iraq, Abdul-Sattar al-Janabi, who preaches at Baghdad’s famous Abu Hanifa mosque. “It is not acceptable and it is almost a crime to throw the body of a Muslim man into the sea. The body of bin Laden should have been handed over to his family to look for a country or land to bury him.” msnbc . This is because he has been dead for 10 years. This is just a distraction to get peoples focus off Obama’s forged birth certificate. (http://youtu.be/3oHJobXm1xc)





Objective Evidence that Bin Laden is Dead

The objective evidence includes the following facts:

First, up until mid-December 13, 2001, the CIA had regularly been intercepting messages between bin Laden and his people. At that time, however, the messages suddenly stopped, and the CIA has never again intercepted a message.

Second, on December 26, 2001, a leading Pakistani newspaper published a story reporting that bin Laden had died in mid-December, adding:

“A prominent official in the Afghan Taleban movement . . . stated . . . that he had himself attended the funeral of bin Laden and saw his face prior to burial.”

Third, bin Laden had kidney disease. He had been treated for it in the American Hospital in Dubai in July 2001, at which time he reportedly ordered two dialysis machines to take home. If you have ever wondered what bin Laden was doing the night before the 9/11 attacks, CBS News reported that he was being given kidney dialysis treatment in a hospital in Pakistan.  And in January of 2001, Dr. Sanjay Gupta said – based on a video of bin Laden that had been made in either late November or early December of 2001 – that he appeared to be in the last stages of kidney failure.

Fourth, In July of 2002, CNN reported that bin Laden’s bodyguards had been captured in February of that year, adding: “Sources believe that if the bodyguards were captured away from bin Laden, it is likely the most-wanted man in the world is dead.”

Fifth, the United States has since 2001 offered a $25 million reward for any information leading to the capture or killing of bin Laden. But this reward offer has produced no such information, even though Pakistan has many desperately poor people, only about half of whom have been supportive of bin Laden.

Testimonial Evidence that Bin Laden Is Dead

In addition to this objective evidence, we had considerable testimony in 2002, from people in position to know, that bin Laden was dead, or probably so. These people included:

•          President Musharraf of Pakistan;

•          Dale Watson, the head of the FBI’s counterterrorism unit;

•          Oliver North, who said: “I’m certain that Osama is dead. . . And so are all the other guys I stay in touch with”;

•          President Hamid Karzai of Afghanistan;

•          Sources within Israeli intelligence, who said that any new messages from bin Laden were “probably fabrications”;

•          Sources within Pakistani intelligence, who “confirmed the death of . . . Osama Bin Laden” and “attributed the reasons behind Washington’s hiding news on the death of Osama Bin Laden to the desire of the hawks of the American administration to use the issue of al-Qaida and international terrorism to invade Iraq.”

For this reason, perhaps, the stories about the demise of bin Laden largely came to an end in the latter part of 2002, when the United States was gearing up for its attack on Iraq. From then until now, there have been few such stories.

Recently, however, two former intelligence officers have spoken out. In October 2008, former CIA case officer Robert Baer suggested in passing during an interview on National Public Radio that bin Laden was no longer among the living. When Baer was asked about this, he said: “Of course he’s dead.”

In March of 2009, former Foreign Service officer Angelo Codevilla published an essay in the American Spectator entitled “Osama bin Elvis.” Explaining his title, Codevilla wrote: “Seven years after Osama bin Laden’s last verifiable appearance among the living, there is more evidence for Elvis’s presence among us than for his.”

This is an excellent article, with only one serious flaw. In 2007, Benazir Bhutto, being interviewed by David Frost, referred to Omar Sheikh as “the man who murdered Osama bin Laden.” Codevilla cited this statement as further evidence that bin Laden is dead. But Bhutto had simply misspoken: She had meant to say “the man who murdered Daniel Pearl,” which is the standard way of referring to Omar Sheikh. That she misspoke was shown the next day, when she told CNN: “I don’t think General Musharaf personally knows where Osama bin Laden is.” Ten days later, speaking to NPR, she reported having asked a policeman assigned to guard her house: “Shouldn’t you be looking for Osama bin Laden?” This flaw aside, Codevilla’s article provides good support for his claim that the widespread belief in bin Laden’s continued existence is not backed up by evidence.

 

What if everything we have seen or heard of him on video and audio tapes since the early days after 9/11 is a fake – and that he is being kept ‘alive’ by the Western allies to stir up support for the war on terror?

Incredibly, this is the breathtaking theory that is gaining credence among political commentators, respected academics and even terror experts.

Of course, there have been any number of conspiracy theories concerning 9/11, and it could be this is just another one.

But the weight of opinion now swinging behind the possibility that Bin Laden is dead – and the accumulating evidence that supports it – makes the notion, at the very least, worthy of examination.

The theory first received an airing in the American Spectator magazine earlier this year when former U.S. foreign intelligence officer and senior editor Angelo M. Codevilla, a professor of international relations at Boston University, stated bluntly: ‘All the evidence suggests Elvis Presley is more alive today than Osama Bin Laden.’


Source;


Δεν υπάρχουν σχόλια: