Translate -TRANSLATE -

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ κ. ΣΑΜΑΡΑ





ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ κ. Σαμαρά

Παρά τις κορώνες σας και παρά το γεγονός ότι είστε εγγονός της Πηνελόπης Δέλτα ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΤΕ.


Ο ΛΑΟΣ στήριξε πολλές ελπίδες πάνω σας όταν είδε την αντιμνημονιακή στάση σας και ήταν έτοιμος να αναφωνήσει « ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ – ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ»
ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΤΕ.

Προσπαθήσαμε να δικαιολογήσουμε την τελευταία στάση σας για την συμμετοχή σας στην κυβέρνηση σαν απόρροια ενός εκβιασμού που σας έγινε γιατί θεωρήσαμε ότι  επειδή ήσασταν μια διέξοδος για τους αντιμνημονιακούς με ευρωπαϊκό προσανατολισμό έπρεπε να χρυσώσουμε το χάπι του πρώτου συμβιβασμού.

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ όμως γιατί  πολιτικά κρινόμενος αποδειχτήκατε ακόμα πιο λίγος μετά και τον νέο σας και σοβαρότατο συμβιβασμό.

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ γιατί είχαμε στηρίξει πολλές ελπίδες πάνω σας και αποδειχθήκατε πολύ μικρός να τις σηκώσετε στους ώμους σας

Οι Έλληνες περίμεναν από εσάς ένα νέο ΟΧΙ και δεν το είδαμε.

Το είχαμε φοβηθεί όταν είχαμε διαβάσει τις τελευταίες δηλώσεις σας για την πολιτική που εξαγγείλατε ότι  θα ασκήσετε όταν έλθετε στην εξουσία αλλά το απευχόμασταν.

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ  όμως γιατί τώρα πλέον ξέρουμε καλά ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα περισσότερο από εσάς παρά μια ΩΡΑΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ  παρουσία στυλ Γιωργάκη Παπανδρέου πιο συγκαλυμμένη.

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ γιατί η συνταύτιση σας με την άρχουσα νεοταξική τάξη δεν μας δίνει πλέον καμιά ελπίδα για το μέλλον και γιαυτό φέρετε ακεραία την ευθύνη.

Προσωπικά λυπάμαι που κάψατε και τις τελευταίες ελπίδες της παράταξή σας με την έμμεση υποταγή σας στα κελεύσματα της Τρόϊκας και του ΔΝΤ. Γιατί είστε γελασμένος αν νομίζετε ότι  ο λαός δεν καταλαβαίνει ότι εμμέσως  ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ στους δυνάστες μας έστω και αν προσπαθείτε να δείξετε το αντίθετο.

ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΑΤΕ κ. ΣΑΜΑΡΑ  ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΑΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ.

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ  κ. Σαμαρά γιατί σταθήκατε μικρότερος των προσδοκιών και των ΕΛΠΙΔΩΝ όχι μιας παράταξης αλλά ενός λαού που προσδοκούσε από τον εγγονό της Πηνελόπης Δέλτα να σηκώσει το ανάστημά του και να δείξει ότι επιδιώκει να γίνει ο μπροστάρης στην αναγέννηση της Πατρίδας.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ κ. ΣΑΜΑΡΑ 

και να ξέρετε ότι φέρετε ΑΚΕΡΑΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ για ότι θα επακολουθήσει στο άμεσο και απώτερο μέλλον εις βάρος της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ . 

Αυτό να είστε σίγουρος ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: