Translate -TRANSLATE -

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Η ΕΛ.ΑΣ. πρόλαβε 28χρονο πριν αυτοκτονήσει στην Κρήτη





Από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντοπίστηκε άμεσα 28χρονος στην Κρήτη, που εκδήλωσε την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει στο « facebook».

Ειδικότερα, το Σάββατο (24.11.2012), ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μέσω e - mail ηλεκτρονικής θυρίδας, ότι ο άγνωστος χρήστης της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης «facebook», εκδήλωσε την πρόθεση του να αυτοκτονήσει.

Από την αστυνομική ψηφιακή έρευνα, που πραγματοποίησαν εξειδικευμένα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αξιοποιώντας παράλληλα και τα στοιχεία που παρασχέθηκαν από τον πάροχο των υπηρεσιών του διαδικτύου και την εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης, εντόπισαν γεωγραφικά τα ηλεκτρονικά ίχνη του μηνύματος.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε η ανάρτηση «ανέβηκε» στο διαδίκτυο από σύνδεση δικτύου, που βρίσκεται σε περιοχή της Κρήτης, ενώ σε συνεργασία με αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμηματος, εντοπίστηκε ο 28χρονος.

Ο 28χρονος διακομίσθηκε σε νοσοκομείο για να του παρασχεθεί η απαραίτητη ψυχολογική υποστήριξη.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν όλο το 24ωρο με το 11012 ή την ηλεκτρονική διεύθυνση 11012@hellenicpolice.gr και να ενημερώνουν για παρόμοια περιστατικά, με σκοπό την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών Αρχών.

Πηγή: www.flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: