Translate -TRANSLATE -

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ


ΕΚΕΙ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ
 
ΤΡΑΓΩΔΙΑ Νο. 1


Αυτοπυρπολήθηκε 20χρονη άνεργη στα Μελίσσια
 
Φρικτό τρόπο επέλεξε η νεαρή κοπέλα για να δώσει τέλος στη ζωή της. Μετά τη φρίκη αποκαλύφθηκε η τραγωδία σε ένα σκοτεινό στενό των Μελισσίων. Η 20χρονη κοπέλα που αυτοπυρπολήθηκε ήταν άνεργη.

Γύρω στις 9 το βράδυ της Τρίτης η αστυνομία ειδοποιήθηκε από κατοίκους ότι κοντά στο ρέμα των Μελισσίων, πίσω από το νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ, άκουσαν μια γυναικεία κραυγή στο σκοτάδι και είδαν μια λάμψη ακούγοντας παράλληλα έναν υπόκωφο θόρυβο.

Κάποιοι αντιλήφθηκαν ένα μαύρο αντικείμενο να βρίσκεται ακίνητο στο δρόμο. Οι πιο τολμηροί που πλησίασαν πάγωσαν στη θέα του απανθρακωμένου πτώματος.

Το πρωί ένας μεσόκοπος γείτονας πήγε να δηλώσει την εξαφάνιση της 20χρονης κόρης του. Του έδειξαν την ανατριχιαστική φωτογραφία του εγκληματολογικού. Ο πατέρας κλαίγοντας αναγνώρισε την κόρη του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το θύμα ήταν μια άνεργη κοπέλα που έμενε στην οδό Μαυρομιχάλη.

Πηγή: enikos.gr
http://www.tsantiri.gr/ellada/tragodia-aftopirpolithike-20chroni-anergi-sta-melissia.html


ΤΡΑΓΩΔΙΑ Νο. 2

Νεαρή νοσοκόμα αυτοκτόνησε στο Παγκράτι μετά την απόλυσή της!

Τέλος στη ζωή της έβαλε μία νεαρή κοπέλα , πηδώντας από τον έκτο όροφο πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Υμηττού και Τιμοθέου στο Παγκράτι.  Η άτυχη κοπέλα, η οποία εργαζόταν ως νοσοκόμα , οδηγήθηκε σε αυτή την κίνηση απελπισίας μετά την πρόσφατη απόλυση της. Η αδερφή της προσπάθησε να την αποτρέψει από την αυτοκτονία  ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Πηγή: Inews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: