Translate -TRANSLATE -

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΓΙΑ "ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ"




 ή
ΟΤΑΝ Η ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ 
ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ 

Ρουσφέτι στους κοτεράδες...


Μόνο αφελείς θα μπορούσαν να πιστέψουν την αστεία δικαιολογία που έδωσε η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών για την... απόσυρση του φόρου πολυτελούς διαβίωσης σε όσους κατέχουν σκάφη αναψυχής (κότερα, κατά την... καθομιλουμένη), ότι κατά λάθος... παρεισέφρησε στο φορολογικό πολυνομοσχέδιο, που κυριολεκτικά αλλάζει τα φώτα, κατά... προτεραιότητα, στα συνήθη υποζύγια και ότι (δήθεν) σχετική ρύθμιση προωθεί το υπουργείο Ναυτιλίας.
Καλά, τόσο μακριά... πήγε ο Πειραιάς, που δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν τα δύο υπουργεία; Τα τηλέφωνα, σταθερά και κινητά, δεν λειτουργούσαν ή φοβόντουσαν οι δύο υπουργοί μήπως τους παρακολουθούν οι κοτεράδες; Δεν αφήνουν την κοροϊδία; Τι συνέβη; Προφανώς υπήρξε παρέμβαση από τους κοτεράδες και στο άψε-σβήοε πήραν πίσω τον φόρο.  Άλλωστε είναι κοινό μυστικό ότι  πολλοί υπουργοί, μηδέ εξαιρουμένων και των σημερινών, περνάνε τα Σαββατοκύριακα τους σε πολυτελείς θαλαμηγούς γνωστότατων διαπλεκόμενων.
Ρουσφέτι ήταν η απόσυρση του φόρου. Και για να μη φωνάζουν οι μικροί, ο φόρος (...πλεύσης θα λέγεται), όταν βέβαια επιβληθεί, θα ισχύει για κότερα μήκους  από 12 μέτρα και πάνω... Δηλαδή, κύριοι υπουργοί, ένα... σκαφάκι  12 μέτρων δεν είναι απόδειξη πολυτελούς διαβίωσης και είναι το αυτοκίνητο από 1.929 κ.ε. και πάνω; Σίγουρα μας δουλεύετε...
Από "ΤΟ ΠΑΡΟΝ"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μετά από αυτό (και άλλα ρουσφέτια) να μην παραπονιούνται για την άνοδο της Χρυσής Αυγής……