Translate -TRANSLATE -

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ


 




Με εντολή επιχειρηματία 

παρακολουθούσε ο 45χρονος αρχιφύλακας 

τον Πάνο Καμμένο



Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγήθηκε ο 45χρονος αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. που συνελήφθη χθες για παρακολούθηση προσώπου… αφού έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς της συνοδευτικής ασφάλειας του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου. 

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι ο αρχιφύλακας εργαζόταν για λογαριασμό 50χρονου επιχειρηματία, ο οποίος επίσης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. 

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση του απορρήτου της προσωπικής – ιδιωτικής ζωής τρίτου προσώπου και της ηθικής αυτουργίας σε αυτή αντίστοιχα, καθώς και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Ο αρχιφύλακας κατηγορείται επιπλέον για κατοχή κυνηγετικού όπλου χωρίς άδεια και για άσκηση επαγγέλματος παρά την ιδιότητά του.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αρχιφύλακας που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής, τέθηκε σε διαθεσιμότητα , ενώ σε βάρος του διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Στην κατοχή του 45χρονου αστυνομικού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, μία βιντεοκάμερα, δύο μαγνητόφωνα «δημοσιογραφικού» τύπου, επτά ψηφιακοί και οπτικοακουστικοί δίσκοι και το κυνηγετικό όπλο, το οποίο, όπως προαναφέρθηκε, κατείχε χωρίς την απαιτούμενη άδεια. 

newpost.gr /
http://eothetis.blogspot.gr/2013/01/45.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια: