Translate -TRANSLATE -

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ






Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ
ΤΗΣ ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
Προς αποφυγή πάσης παρεξήγησης, αλλά και λόγω διαρροών κάποιων ψευδών ειδήσεων από σκοτεινά φασιστικά κυκλώματα, προς προάσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών των πολιτών μας, έχουμε χρέος αλλά και καθήκον ως κράτος αλλά και ως Εξουσία, να παραθέσουμε τον δεκάλογο της Δημοκρατίας μας.
Δεκάλογος της Υπέρτατης Εξουσίας:
 Εν Ελλάδι 8 Νοεμβρίου, σωτήριου μνημονιακού έτους 2013,
Ενταύθα:
1)   Μπορείς να λες ό,τι θες, φτάνει να είναι ίδιο με αυτά που λέμε εμείς.
2)   Μπορείς να διαφωνείς σε ό,τι θες, φτάνει να μην έρχεται σε αντίθεση με αυτά που λέμε εμείς.
3)   Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις, φτάνει να είναι μέσα στα πλαίσια αυτών που επιτρέπουμε εμείς.
4)   Μπορείς να αντιδράς σε ό,τι θέλεις, φτάνει η αντίδραση σου να μην θίγει τα συμφέροντα μας.
5)   Μπορείς να επαναστατείς ενάντια σε κάθε αδικία, φτάνει αυτή να μην προέρχεται από εμάς.
6)   Μπορείς (αν είσαι αστυνομικός, δικαστής ανακριτής, εισαγγελέας ή όποιος άλλος δημόσιος και κρατικός φορέας), να ασκείς ελεύθερα τα καθήκοντα σου, φτάνει αυτά να κινούνται μέσα στα πλαίσια των εντολών που δίνουμε εμείς, και να μην θιγούνε ούτε στο ελάχιστο τα συμφέροντα μας.
7)   Μπορείς να έχεις αντίρρηση για τα πάντα, (ακόμα και σε αυτά που εμείς πρεσβεύουμε), φτάνει οι αντιρρήσεις σου αυτές να μην εκφράζονται ποτέ δημόσια.
8)   Μπορείς να σκέφτεσαι ό,τι θέλεις, αρκεί ποτέ οι σκέψεις σου αυτές να μην γίνουνε λόγια, και τα λόγια σου πράξεις.
9)   Η περιουσία σου, (από ό,τι αυτή και αν αποτελείται), σου ανήκει, μέχρι εμείς ή τα αφεντικά μας, να αποφασίσουμε ότι δεν σου ανήκει πλέον.
10)  Μπορείς  να υπάγεσαι σε οποιοδήποτε πολιτικό ή ιδεολογικό χώρο επιθυμείς, φτάνει αυτός να μην ανήκει στον χώρο αυτών που επιθυμούν Εθνική Ανεξαρτησία, Ελευθερία, Κοινωνική Δικαιοσύνη και Εθνική Αξιοπρέπεια.
Εφόσον τηρείς τις παραπάνω προϋποθέσεις άνευ της παραμικρής απόκλισης, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα σου εξασφαλίσουμε την προστασία και την ασφάλεια σου, μέσα βέβαια στα πλαίσια που επιτρέπουν οι επιδιώξεις και τα συμφέροντα μας.
Σε περίπτωση που δεν τηρείς και δεν είσαι σύμφωνος με τις παραπάνω προϋποθέσεις, ή αν αποκλίνεις έστω και ελάχιστα από αυτές, δεν θα υπάρξει επισήμως καμία εξ' ημών κύρωση προς εσένα, πλην... του ότι όπως καταλαβαίνεις δεν θα μπορούμε πλέον να εγγυηθούμε για την ασφάλεια σου, αλλά ούτε και οτιδήποτε άλλο σε σχέση μετά νομικά, κοινωνικά, και πολιτικά δικαιώματα σου. Μετά τιμής και με κάθε σεβασμό στα ιερά και αναμφισβήτητα δημοκρατικά σου δικαιώματα, η αγαπημένη σου ΕΞΟΥΣΙΑ!
Πάνος Διπλαράκος
"ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΦΤΕΡΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: