Translate -TRANSLATE -

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Σχεδιασμένο σε γραφεία της διαπλοκής το εγχείρημα Θεοδωράκη

Αν και δεν συμφωνώ με τους χαρακτηρισμούς που αποδίδει στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης το antinews.gr, θεωρώ ότι τα όσα αναφέρει για τον Σταύρο Θεοδωράκη και το "σιγανό ποταμάκι" του είναι άκρως αποκαλυπτικά. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι έστησαν το Ποτάμι για να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά αντιθέτως το έστησαν σαν αποκούμπι των μνημονιακών που βλέπουν ότι οι συνεργάτες της ΝΔ(ούλας) βουλιάζουν. Άλλωστε εάν κάποιος εμβαθύνει στο οικονομικό πρόγραμμα του "ΠΟΤΑΜΙΟΥ" θα αντιληφθεί  ότι έχει μπροστά του μια κρυπτομνημονιακή κίνηση που θεωρεί δεδομένες και αποδεκτές τις συνέπειες από τα μνημόνια. Απορώ μάλιστα πως οι δημοσκόποι θεωρούν πιθανή την μετακίνηση ψηφοφόρων από τα αντιμνημονιακά κόμματα σε μια κίνηση που χαρακτηρίζεται από καθαρή μνημονιακή σκέψη και γραμμή..Λέτε να τρελάθηκαν τόσο πολύ οι αντιμνημονιακοί και να έμοιασαν του κ. Σαμαρά που ξέχασε σε μια νύκτα τα "ΖΑΠΕΙΑ";

 Σχεδιασμένο σε γραφεία της διαπλοκής το εγχείρημα Θεοδωράκη
To γεγονός ότι το πολιτικό σκηνικό είναι κατακερματισμένο δεν χρειάζονται οι δημοσκοπήσεις για να το καταλάβουμε.

Το γεγονός και μόνο ότι σχεδόν 1 στους 3 ψηφοφόρους δεν ξέρει τι θα ψηφίσει και στις ευρωεκλογές και στις εθνικές όποτε γίνουν, δείχνει ακριβώς την πολιτική θολούρα που επικρατεί.

Αλλά και το γεγονός ότι ένα ακόμη «πολιτικό μηδενικό» όπως ο Σταύρος Θεοδωράκης εμφανίζεται να παίρνει μεγάλο μέρος της πίτας (έστω κι αν πρόκειται για στημένη και υποκινούμενη προώθηση του Ποταμιού) επιβεβαιώνει το γεγονός ότι οι Έλληνες δεν γνωρίζουν ακόμη τι και πώς πρέπει να ψηφίσουν.
Όπως σε αρκετά άρθρα έχουμε αναφέρει, η κίνηση του Σταύρου Θεοδωράκη δεν ήταν ξαφνική. Δεν ξύπνησε το πρωί και είπε: Βρέθηκα τους Πρωταγωνιστές, ας γίνω πρωθυπουργός για αλλαγή. Το εγχείρημά του σχεδιάζονταν και συνεχίζει να σχεδιάζεται σε επιχειρηματικά και εκδοτικά γραφεία. Τι έψαχναν όλοι αυτοί. Έναν «δήθεν» σαν τον τηλεοπτικό αστέρα του Mega για να τον βαφτίσουν πολιτικό αρχηγό. Κι αφού είδαν ότι περνάει ένα πρότυπο αμόρφωτου, απολιτίκ, τζάμπα μάγκα όπως ο Τσίπρας σου λένε γιατί να μην περάσει και ο Θεοδωράκης τώρα που όλα είναι μύλος και το πολιτικό σύστημα είναι πολτός.

Προσέξτε τι είναι ο κυρ Σταύρος: Είναι ο κρυπτόμενος αρχηγός κόμματος, ο μοναδικός που κατεβαίνει σε εκλογές χωρίς να είναι υποψήφιος. Γιατί το κάνει αυτό το είπε μόνος του. Δεν θεωρεί τον εαυτό του ικανό να πάει στις Βρυξέλλες αφού δεν γνωρίζει αγγλικά. Εδώ που τα λέμε ούτε ελληνικά δεν ξέρει αλλά αυτό είναι άλλο.

Ο κ. Θεοδωράκης είναι επίσης ο αρχηγός κόμματος που διεκδικεί μερίδιο της εξουσίας και φυσικά μερίδιο και στην επίλυση των σοβαρών προβλημάτων της χώρας χωρίς να έχει πτυχίο και χωρίς να ξέρει ξένες γλώσσες. Θα μου πείτε και ο Ρουσόπουλος δεν είχε ούτε πτυχίο ούτε γνώριζε αγγλικά. Έτσι είναι αλλά τον Ρουσόπουλο δεν τον προώθησαν οι διαπλεκόμενοι για να γίνει ρυθμιστής του πολιτικού συστήματος. Υπουργός έγινε, έκανε τη δουλειά του, έφαγε το ξύλο και απολαμβάνει τη ζωή του στη βίλα του.

Ο Θεοδωράκης από την άλλη, με σοβαρό έλλειμμα παιδείας θέλει να κυβερνήσει.
Αλλά και μην ξεχνάμε και κάτι άλλο. Δεν είναι καθόλου αθώος του αίματος των τελευταίων ετών. Κρατικοδίαιτος και καλοπληρωμένος δημοσιογράφος της ΕΡΤ την εποχή που έκανε κουμάντο ο Σημίτης και ο Παν – Παν στο Ραδιομέγαρο. Διευθυντής του ΚΛΙΚ της ιλουστρασιόν υποκουλτούρας και στη συνέχεια στο Mega του Μπόμπολα και του Ψυχάρη. Τέλειο βιογραφικό.

Όμως, θα πρέπει να αναρωτηθούμε τι επιδιώκουν όλοι εκείνοι που θέλουν να κάνουν το ρυάκι ποταμό και τη βροχούλα καταιγίδα. Το αποκαλύπτει και πάλι ο βιος και η πολιτεία του Θεοδωράκη. Ο σωτήρας της Κεντροαριστεράς θέλει να γίνει, το ΠΑΣΟΚ του μέλλοντος θέλει να φτιάξει τώρα που το κανονικό ΠΑΣΟΚ κατέρρευσε. Κι επειδή δεν περνάνε οι Ελιές και οι θρούμπες μπήκε το εναλλακτικό σχέδιο σε λειτουργία.

Μήπως, ωστόσο, θα πρέπει να κάνουμε και την εξής επισήμανση: Αν το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου εξαναγκάστηκε να στηρίξει την κυβέρνηση Σαμαρά για να διασωθεί ο ίδιος αλλά και ως μια πράξη ευθύνης καθώς δεν έπρεπε να καταρρεύσει η χώρα, το νέο... ΠΑΣΟΚ του Θεοδωράκη τι θέλει να κάνει; Μήπως όταν οι εθνικές εκλογές βγάλουν ένα κατακερματισμένο τοπίο, το Ποτάμι γίνει για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα ότι είναι σήμερα το ΠΑΣΟΚ για τη ΝΔ και τον Σαμαρά; Μήπως, δηλαδή οι «μέντορες» του Θεοδωράκη επιδιώκουν την παλινόρθωση της κεντροαριστεράς με τον Τσίπρα πρωθυπουργό και τον Θεοδωράκη «βαστάζο»; Μια συγκυβέρνηση αμόρφωτων μας λείπει. Η ιστορία θα δείξει αν έχουμε δίκιο.

antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: