Translate -TRANSLATE -

Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία




Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία 
(Ανδρέας Κάλβος)

 Όλα, πλέον, βοούν ότι η πατρίδα μας διατρέχει  άμεσους κινδύνους. Κινδυνεύει η εθνική μας  ακεραιότητα, πέρα από τα τεράστια οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που κατατρύχουν την ελληνική κοινωνία, λόγω της ενδοτικότητας της πολιτικής ηγεσίας της χώρας.   Συνεχείς είναι εκχωρήσεις εθνικής κυριαρχίας στο ΝΑΤΟ, στην Τουρκία, στην Ε.Ε. Συνειδητή και διαρκής είναι η προσπάθεια άμβλυνσης της εθνικής συνείδησης και της ελληνικής ιδιοπροσωπίας, με την επίθεση των ανθελλήνων κυβερνητικών και μη για την διαστρέβλωση της  ιστορία μας, της γλώσσας μας, των παραδόσεων μας και την απάλειψη της θρησκείας, στοιχείου σημαντικού της ιδιοπροσωπίας μας.

 Μεθοδεύτηκε  η συσσώρευση μυριάδων στη χώρα μας στο όνομα του ανθρωπισμού(!) και της φιλοξενίας με απρόβλεπτες ακόμη συνέπειες για την χώρα και την κοινωνία μας. Η πρώτη, πάντως, συνέπεια είναι η ανεξέλεγκτη δράση ποικίλων ΜΚΟ και επαγγελματιών «αλληλέγγυων» με αφανείς χρηματοδότες (πιθανότατα Σόρος και ποικιλώνυμες υπηρεσίες)  και στόχους. Η κατάσταση θυμίζει την εποχή Γιέλτζιν στη Ρωσία, που είχε πλημμυρίσει από ένα τεράστιο αριθμό ξένων ΜΚΟ για την προάσπιση, δήθεν, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στην πραγματικότητα να επιβάλλει πολιτικούς και νομενκλατούρα υποτακτικούς της Δύσης με τις «πορτοκαλί επαναστάσεις». Φυσικά απέτυχαν. Ο Πούτιν τις διέλυσε αμέσως.
Θέλουν να  μας παθητικοποιήσουν για να δεχόμαστε χωρίς αντιδράσεις το μοιραίο με τη συνεχή φτωχοποίησή μας, με τα αλλεπάλληλα καταστροφικά μνημόνια, που είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να διαλύσουν  τη χώρα μας και τον ελληνικό λαό. Είμαστε η μοναδική χώρα που την κατέστησαν διαρκές πειραματόζωο, για να χρειάζεται διαρκώς νέα μνημόνια, είτε με δεξιές είτε με «αριστερές» κυβερνήσεις, νέες παραχωρήσεις εθνικής κυριαρχίας και ξεπούλημα σε ξένους κάθε ελληνικής περιουσίας, με στόχο να απονευρώσουν τελείως τον ατίθασο, όπως λένε, ελληνικό λαό. Σε καμιά άλλη χώρα με μνημόνια (Ιρλανδία, Πορτογαλία, Κύπρο) δεν συνέβη αυτή η καταστροφή. Δεν είναι λοιπόν τυχαία αυτή η επιλογή της χώρας μας ως  στόχου τόσο από πλευράς ΗΠΑ με το ΔΝΤ όσο και από πλευράς Γερμανίας με την Ε.Ε.  
ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ
Όλα δείχνουν ότι βιάζονται. Θέλουν να κλείσουν εθνικά θέματα ως το τέλος της  άνοιξης , επειδή μέχρι τότε οι ξένοι λογαριάζουν σίγουρα να είναι ο Τσίπρας στην κυβέρνηση, που είναι πρόθυμος να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά τους. Ναι, αυτός που υπογράφει τα πάντα και μπορεί να λέει με περισσή ευκολία τα πιο χοντρά ψέματα. Βέβαια τώρα παίζει χωρίς πολιτικό αντίπαλο, μια και  όλα τα μνημονιακά κόμματα δε θέλουν εκλογές. Κινδυνεύουν όμως να... στηρίξουν τον Τσίπρα σε περίπτωση που...συμβεί το απευκταίο...
Το τραγικό όμως είναι ότι κανείς, σχεδόν, δεν επισημαίνει τους κινδύνους με τα εθνικά θέματα. Κι αν στα οικονομικά μπορούμε κάποτε να ανακάμψουμε, στα εθνικά θέματα  δε θα υπάρχει επιστροφή, αν προλάβουν να υπογράψουν.
 «ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ»
Οι «αριστεροί» γιατί να ενδιαφέρονται για  τα εθνικά θέματα ; Επειδή έχει επικρατήσει η αντίληψη ότι οι αριστεροί «πρέπει» να είναι  διεθνιστές, να ενδιαφέρονται για την εργατική τάξη όπου γης κ.λπ., κάτι που ανάγεται σε ιδεολογήματα και θεωρήματα που αναπτύχθηκαν σε άλλες εποχές, κυρίως με πρότυπο ισχυρές βιομηχανικές χώρες του 19ου αιώνα (Αγγλία κ.λπ.), και που έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης από τις ηγεσίες της Σοβιετικής Ένωσης για τα εθνικά της συμφέροντα. Δυστυχώς πολλοί βαυκαλίζονται  από σειρήνες ότι η ελληνική κοινωνία πρέπει να προσαρμοσθεί στη θεωρία τους με «επαναστάσεις» και «εργατικές λαϊκές εξουσίες», δηλ. την «εκσυγχρονισμένη» εκδοχή της  «δικτατορίας του προλεταριάτου».
Μόνο που πιο διεθνιστές είναι αυτοί που προωθούν την παγκοσμιοποίηση, δηλ. οι ελίτ των ισχυρών δυτικών χωρών,  με τους λεόντειους οργανισμούς τους, όπως η Ε.Ε, το ΔΝΤ κ.λ.π., με τις συνάξεις και τις λέσχες τους (Νταβός, Μπιλντμπεργκ κ.λ.π.) και οι πολυεθνικές τους, που θέλουν τις μικρές χώρες προτεκτοράτα τους και τους  λαούς τους ανδράποδα με τη βοήθεια των εγχώριων πολιτικών και πνευματικών ελίτ , περιλαμβανόμενων και των «αριστερών», όπως συμβαίνει, δυστυχώς, στη χώρα μας. Υπάρχουν όμως και αυτοί που δεν είναι συνειδητά όργανα ξένων επιδιώξεων, όμως η εμμονή τους σε ουτοπίες πολλές φορές έχουν το ίδιο αποτέλεσμα.
 Το μόνο υπαρκτό ανάχωμα αποτροπής των  σχεδίων εξανδραποδισμού μας και διάλυσης της χώρας μας είναι το ΕΘΝΟΣ,  ο ΛΑΟΣ και η ΠΑΤΡΙΔΑ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
 Νοείται να είναι αριστερός αυτός που έμμεσα ή άμεσα στηρίζει την απάνθρωπή παγκοσμιοποίησή τους, τη Νέα Τάξη τους, την Ε.Ε. τους και το ευρώ τους; Οι ανθρώπινες αξίες είναι η ειδοποιός διαφορά που χαρακτηρίζει την πραγματική αριστερά.
«Άνθρωπος είναι η απάντηση όποια κι αν είναι η ερώτηση» (Αντρέ Μπρετόν).
Φθάσαμε στο σημείο ώστε όποιος θέλει ακέραια την πατρίδα του, τη συνέχειά της, την ιστορία της, τον πολιτισμό της και τα ήθη και έθιμα, να τον χαρακτηρίζουν τα εγχώρια όργανά τους (ΜΜΕ κ.λ.π.) εθνικιστή, ρατσιστή ή και χρυσαυγίτη, ώστε να τον αδρανοποιούν. Αυτοί οι ευρωπαϊστές με τις δήθεν ευρωπαϊκές αξίες της αλληλεγγύης  και του ανθρωπισμού που σήμερα έχει καταντήσει ανέκδοτο. Τι ειρωνεία! Πολλοί απ’ αυτούς είναι συνειδητά ανθέλληνες, με λίκνο το ΣΥΝ, που δεν έχουν κανένα συνειδησιακό πρόβλημα να ξεπουλήσουν την πατρίδα τους στο όνομα της «ευρωπαϊκής» τους.πατρίδας. Μας το θυμίζουν κάθε μέρα.
ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΛΛΟΤΡΙΩΝ  ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ
Η εξυπηρέτηση αλλότριων συμφερόντων από το πολιτικό σύστημα είναι κάτι που  άρχισε το 2009 και συνεχίζεται τώρα αφού μεσολάβησε ο Σαμαράς - που δεν ήθελε κατά πάσα πιθανότητα να ενδώσει στα εθνικά θέματα και   που αρχικά ήθελε  να αποτρέψει να γίνει  το ευρώ παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα, ενώ επιθυμούσε να αποδυναμώσει τη γεωπολιτική κυριαρχία της Γερμανίας στην Ευρώπη, ώστε να μην εποφθαλμιά τα ενεργειακά κοιτάσματα Ελλάδας και Κύπρου. Όμως τελικά όλα κατέληξαν στην υποστήριξη των αμερικανικών συμφερόντων και των  δανειστών Η εξυπηρέτηση των αμερικανικών συμφερόντων στο τέλος καταλήγει να μας στέλνουν στα νύχια της Γερμανίας με τα γνωστά σε όλους δεινά, επειδή οι ΗΠΑ θέλουν ακέραια την ευρωζώνη και τη Γερμανία. Εμείς τελικά πληρώνουμε πολύ ακριβά αυτή την εθελοδουλία τους. Οι διαρκείς «κατά λάθος» και εξ επίτηδες αναφορές των Σκοπίων ως «Μακεδονία» από Υπουργούς και βουλευτές και η κωλοτούμπα Καμμένου  δεν είναι τυχαίες μετά την πρόσφατη επίσκεψη της αμερικανίδας Υφυπουργού Εξωτερικών για τις Ευρωπαϊκές υποθέσεις Β. Νούλαντ, που τους διαμήνυσε την αμερικανική πρόθεση ένταξης Σκοπίων-Κοσόβου στο ΝΑΤΟ, που είχε αποτρέψει το 2008 ο Καραμανλής.
ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ
Συνεπώς δε μπορούμε να περιμένουμε τίποτα θετικό από το πολιτικό προσωπικό που απαρτίζει, κυρίως, τα κοινοβουλευτικά κόμματα. Δεν αφήνουν κανένα να ξεφύγει και γι’ αυτό στη Βουλή δεν υπάρχει καμιά γνήσια αντιμνημονιακή δύναμη, του ΚΚΕ μη εξαιρουμένου. Δυστυχώς η χώρα μας κατέχει αυτήν την παγκόσμια πρωτοτυπία, δηλ. οι ηγεσίες της να είναι υποτελείς σε ξένα συμφέροντα. Έχουν μάλιστα αποδυναμώσει τη Χώρα, την Άμυνα της με τις συνεχείς περικοπές των αμυντικών δαπανών, ώστε να το έχουν ως επιχείρημα του ενδοτισμού τους.
 Δε μπορούμε να περιμένουμε να μας  «σώσουν» άλλοι, όπως προσδοκούν πολλοί, ούτε  να περιμένουμε μέχρι τις εκλογές (μέχρι τότε, ίσως, θα είναι πολύ αργά), ούτε,  φυσικά, πότε θα φύγουμε από το ευρώ ή και την Ε.Ε. Τα πράγματα επείγουν, η χώρα μας κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή.
Δεν αρκεί η ενημέρωση, πλέον, για τα τεκταινόμενα. Ο καθένας μας, πλέον, γνωρίζει τι συμβαίνει.  Ο καθένας μας μπορεί να συμβάλλει με όποιον συζητά ή και με συλλογική δράση σε συλλόγους, σωματεία  κ.λ.π.
Γι’ αυτό θα πρέπει
Να αποδοκιμάζονται ανοικτά με κάθε τρόπο, χωρίς βία, όσοι εκφράζουν μειοδοτικές θέσεις. Να φοβηθούν οι κάθε είδους τοποτηρητές, ΜΚΟ ή επαγγελματίες διεθνιστές, ευρωπαϊστές.
Να υπεράσπισθούμε κάθε ελληνικό στοιχείο (γλώσσα, ιστορία, παιδειά, πολιτισμό, ορθοδοξία) και να γελοιοπούμε όλους τους ανθέλληνες.
Να μην αγοράζουμε  ξένα προϊόντα χωρών με ανθελληνικές θέσεις και να ενισχύουμε τα ελληνικά προϊόντα και να στηρίζουμε την ελληνική παραγωγή.
Τα σχέδια τους ΠΡΕΠΕΙ να μείνουν στα χαρτιά όπως  έχει συμβεί έως τώρα. Επειδή :
« Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται
ζυγόν δουλείας ας έχωσι.
Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»
(Ανδρέας Κάλβος, Εις Σάμον).

Από το Διαδίκτυο

Δεν υπάρχουν σχόλια: