Translate -TRANSLATE -

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Επεισόδια και αντεγκλήσεις έξω από το ξενοδοχείο που γίνεται η Σοσιαλιστική Διεθνής


ΒΑΘΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ:

Οι διαδηλωτές "πολιόρκησαν" το ξενοδοχείο

συμπλοκές με τα ΜΑΤ !

 
Επεισόδια και αντεγκλήσεις έξω από το ξενοδοχείο που γίνεται 
η Σοσιαλιστική Διεθνής
Δεν άφησαν τους δημάρχους και τους βουλευτές να μπουν μέσα!

Ενημερώθηκε: 29.10.2011 // 00:00

Οι διαδηλωτές "πολιόρκησαν" το ξενοδοχείο- συμπλοκές με τα ΜΑΤ !
φωτο Στ.Ρεπάνης

Συνεχείς συγκρούσεις με τα ΜΑΤ και τις άλλες αστυνομικές δυνάμεις είχαν από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής οι διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο 'Μελιά΄ όπου γίνεται η σύνοδος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Από τη μια η Αστυνομία προσπαθούσε να τους κρατήσει μακριά και από την άλλη να ανοίξει το δρόμο που είχαν καταλάβει.

Μάλιστα η ομάδα των διαδηλωτών απέκλεισε την είσοδο και δεν άφηνε κανένα επίσημο να περάσει ! Οι μόνοι που πρόλαβαν να μπουν ήταν ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, ο ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Αθανάσιος Καρούντζος, ο δήμαρχος Μινώα Ζαχαρίας Καλογεράκης και ο γραμματέας της ΝΕ Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ κ.Παπαδάκης....

Βουλευτές όπως η Μαρία Σκραφνάκη ή και δήμαρχοι όπως οι κ.Μαρινάκης, Κουράκης δεν μπόρεσαν να περάσουν και ειδοποιήθηκαν να επιστρέψουν πίσω!

Οι αντεγκλήσεις ήταν συνεχείς ενώ το CRETALIVE δέχθηκε καταγγελίες για ξυλοκόπημα πολιτών αλλά και χρήση χημικών κάτι που αρνείται η Αστυνομία υποστηρίζοντας ότι δεχεται απρόκλητες επιθέσεις από ομάδα συγκεντρωμένων .

Μεταξύ άλλων το παρών στις κινητοποιήσεις έδωσαν αγρότες, ιδιοκτήτες φορτηγών, μέλη των κινήσεων "Πολίτες κατά του χρέους" και "Δεν πληρώνω" , εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, αλλά και εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου.

ΠΗΓΗ:
http://www.cretalive.gr/new/58068/crete/Oi_diadilotes_poliorkoun_to_xenodocheio-_ta_MAT_tous_apothoun

Δεν υπάρχουν σχόλια: