Translate -TRANSLATE -

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΦΥΓΟΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Κύριε Ρομπόπουλε οι άνδρες δεν φυγομαχούν αλλά τιμώντας αυτούς που τους ψήφισαν μένουν και καταψηφίζουν κατά συνείδηση (άν υπάρχει)
ΚΟΛΥΜΒΗΘΡΑ ΤΟΥ ΣΙΛΩΑΜ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ
Ο ΛΑΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
κγ




Προανήγγειλε παραίτηση ο Ρομπόπουλος

Επιβεβαίωσε τις φήμες που έκαναν λόγο για παραίτηση ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θ. Ρομπόπουλος. "Δεν μπορώ να είμαι σε μια Βουλή όπου δεν μπορώ να αποφασίζω" δήλωσε

Το μίνι θρίλερ με την παραίτηση του βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ Θ. Ρομπόπουλου φαίνεται πως οδεύει προς το τέλος του. Ο κ. Ρομπόπουλος μιλώντας την Παρασκευή στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, προανήγγειλε ότι θα παραιτηθεί τη Δευτέρα.
"Είμαι ξεκάθαρος. Θα παραιτηθώ τη Δευτέρα και ας πάρει την έδρα μου ο επόμενος βουλευτής", δήλωσε ο κ. Ρομπόπουλος.

Πρόσθεσε ότι η απόφασή του είναι οριστική και κατέληξε λέγοντας "δεν μπορώ να είμαι σε μια Βουλή όπου δεν μπορώ να αποφασίζω".

Οι πληροφορίες σχετικά με την παραίτησή του είχαν κυκλοφορήσει στα δημοσιογραφικά γραφεία από την Πέμπτη, ωστόσο ο ίδιος είχε αρνηθεί να κάνει κάποιο σχόλιο, απαντώντας "θα τα πούμε τη Δευτέρα".

Ο κ. Ρομπόπουλος, ο οποίος είχε διαφωνήσει και με το Μεσοπρόθεσμο, το οποίο όμως ψήφισε, είναι πλέον αποφασισμένος να παραιτηθεί καθώς διαφωνεί με τα νέα μέτρα λιτότητας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν έχει απειλήσει άλλες δυο φορές με παραίτηση.

Τη θέση του, εφόσον τηρήσει αυτά που είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό, θα πάρει η Μαίρη Ακριβοπούλου και η κυβέρνηση θα διατηρήσει τις 154 έδρες της.


ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ


Dimitris Antonoglou
Αν έχεις @@ ανεξαρτητοποιήσου να χάσουν την έδρα. Απλά κρατάς την πόρτα ανοικτή για να επιστρέψεις μελλοντικά στο ΠΑΣΟΚ,

George Mediterranean
....τι αλλάζει ? φεύγει ... από ευθιξία.... για να ξαναεκλεγεί κ μπάζει την αναπληρωματικιά που θα τα ψηφίσει όλα τα πασοκοπαράνομα .....

Ioannis Papadopoulos
Το χρέος σου μεγάλε δεν είναι να νίψεις τας χείρας σου και να αφήσεις τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα, δεν σε ψήφισαν γι αυτό... Αν θες να αποφασίζεις μόνος σου στη βουλή γίνεται, βγαίνεις από το κόμμα, κρατάς τη θέση σου και ψηφίζεις κατά συνείδηση...
 
http://news247.gr/ellada/politiki/proanhggeile_paraithsh_o_rompopoylos.1410269.html#commentsList–

Δεν υπάρχουν σχόλια: