Translate -TRANSLATE -

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ in.gr ΓΙΑ ΤΗΝ "ΣΥΜΦΩΝΙΑ"

 

 

ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΞΕΓΕΛΑΤΕ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ;

Ποιόν κοροίδεύει ο κ. Παπανδρέου; Έμας ή τον εαυτόν του; Για θυμηθείτε τι έλεγε στο παρελθόν για το κούρεμα;

Όσο για την εποπτεία είναι η επιστροφή της ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑΣ στην Ελλάδα με άλλο πρόσωπο.

Από το καλοκαίρι υπάρχει έγγραφο της ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ που λέει ότι η ΓΕΡΜΑΝΙΑ οφελείται από το κούρεμα κατά 50% του Ελληνικού χρέους.

Ας τολμήσει ο κ. Πρωθυπουργός να μιλήσει με τον ΛΑΟ -και όχι με τους πράσινους εγκάθετους- και να τον ρωτήσει τι σκέπτεται . Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ είναι μία : Σηκωθειτε και φύγετε τώρα ΟΜΑΛΑ και προσφέρετε στον Ελληνικό Λαό την μοναδική θετική υπηρεσία σας :

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ
***

Κοντός ψαλμός, μην ανησυχείτε... Όπου να 'ναι έρχονται και νέα μέτρα για τον κόσμο... Βέβαια είναι μεγάλη νίκη αυτό για τον ΓΑΠ. Δείξαμε την διαπραγματευτική μας δύναμη. Συμφωνήσαμε σε ότι θέλανε οι Γερμανοί και σε ότι έλεγε η Μέρκελ μια βδομάδα πριν. Άμα ξέρεις από παζάρια... φαίνεται.

***

ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ...1941

«Ευρέθην αντιμέτωπος ιστορικού διλήμματος : Ή ν' αφήσω να συνεχισθή ο αγών και να γίνη ολοκαύτωμα, ή υπείκων εις τας παρακλήσεις όλων των ηγητόρων του στρατού ν' αναλάβω την πρωτοβουλίαν της συνθηκολογήσεως... "Τολμήσας" δεν υπελόγισα ευθύνας... Μέχρι σήμερον δεν μετενόησα δια το τόλμημά μου. Τουναντίον αισθάνομαι υπερηφάνειαν.»


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σωστα τα λες για τον Παπανδρεου αλλα δεν βλεπω καμια ομοιοτατα με τον Στρατηγο Γεωργιο Τσολάκογλου .Ο οποιος υπηρξε ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟς ΥΠΟ ΟΜΗΡΙΑ .Πασχων από λεμφοκυτταρικη λευχαιμια προαφερε όχι μονο το λιγοστο υπολοιπο της ζωης του στο εθνος αλλα και oλη την περιουσια του για την περιθαλψη των ΗΡΩΩΝ τραυμαυιων της Αλβανιας και πεθανε παμφτωχος νοσυλευομενος ως απορος . Όταν μιλαμε για ένα θεμα πρεπει να το κατέχουμε .Προδότης η ευεργέτης υπηρξε .Εχει γινει με αλλον πρωθυπουργο αυτό? Οι κλεφτες και οι μιζαδόροι δεν κανουν ευαργεσιες ,τα κλεψιμεικα τα ασφαλιζουν στην Ελβετια. Ειμαι Ελληνας ποντιος ματαναστης .Με συγχολητε για την ανορθογραφια .Δεν φοιγισα σε Ελληνικο σχολειο ΔΕΝ εχω δικο μου λαπτορ.Μελετω τημ ιστορια των προγονων μας και μουρχονται δακρυα.