Translate -TRANSLATE -

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ειδικές Οικονομικές ΖΩΝΕΣ. (ΕΟΖ)




Ειδικές Οικονομικές ΖΩΝΕΣ. (ΕΟΖ)
Σύγχρονες Δουλοπαροικίες στην ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ.

Στα πεπραγμένα των Μνημονιακών Κυβερνήσεων, υπό την πίεση και πρωτοβουλία, της Γερμανικής Κυβέρνησης, είναι και τα σχέδια, για την δημιουργία, Ειδικής Οικονομικής Ζώνης στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Η δημιουργία «ΕΟΖ» σημαίνει, πως, η περιοχή της Θράκης, θα μετατραπεί σε Περιφέρεια, όπου
οι αποφάσεις, περί το Εργασιακό καθεστώς, ο τρόπος Διοίκησης και οι Οικονομικοί όροι λειτουργίας, ΔΕΝ θα λαμβάνονται πλέον από το Ελληνικό Δίκαιο ή το Κράτος.

Θα λαμβάνονται από τους Επενδυτές. Θα πρόκειται δηλαδή, για κράτος εν κράτει και μόνο, υπέρ των Κερδοσκόπων Επενδυτών.

Οι εργαζόμενοι, ΔΕΝ θα αμοίβονται, με βάση, τα νόμιμα ισχύοντα στην Ελλάδα.

Οι Επενδυτές, μονομερώς, θα καθορίζουν, χωρίς περιορισμό, την Εργατική αμοιβή, που, τους συμφέρει ή τους βολεύει. (Π.χ 150 ευρώ τον μήνα, χωρίς κίνδυνο τιμωρίας από τα Δικαστήρια.)
Η ασφαλιστική κάλυψη του εργαζόμενου, πάλι, δεν θα καλύπτεται από το Ελληνικό Δίκαιο, αλλά επαφίεται στην διακριτική ευχέρεια.

Τι θα κερδίσει από έσοδα το Ελληνικό κράτος από αυτήν την ιστορία; Απολύτως ΤΙΠΟΤΑ!
Η Διοίκηση της «ΕΟΖ» στη Θράκη, θα ανατεθεί, μετά από Μεταβατική περίοδο, σε Νομικό πρόσωπο, με ΚΥΡΙΟ Μέτοχο, τις εγκατεστημένες Επιχειρήσεις.

Δηλαδή, οι Επενδυτές-Αρπακτικά, θα ασκούν και τυπικά, τον έλεγχο και την Διοίκηση της περιοχής.

Ηδη, έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον δραστηριοποίησης ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ αλλά και ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.

Επίσης, για τους ξένους Επενδυτές, προβλέπονται, δασμολογικές και φορολογικές απαλλαγές. όπως ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ για τα πρώτα ΔΕΚΑ χρόνια, Μηδενική ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ για όλες τις επενδύσεις, ΜΗΔΕΝΙΚΗ φορολογία για Αγορά πρώτων Υλών και Υπηρεσιών κ.λ.π.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τον «ΝΟΜΟ 3907/2011» επιτρέπεται, η απασχόληση, των, υπό απέλαση παρανόμων Μεταναστών και Μισθωτών, σε τομείς απασχόλησης σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ Περιοχές, της χώρας.

Το γεγονός της μεταφοράς, του ΚΕΝΤΡΟΥ Κράτησης των ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ στην Θράκη, δημιουργεί, δικαιολογημένους φόβους, ότι, αυτοί, θα χρησιμοποιηθούν ως μαύρη εργασία και απλήρωτοι σκλάβοι, στις επιχειρήσεις των Αρπακτικών.

Στην Θράκη συντελείται ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

Εκχωρείται η εθνική κκυριαρχία υπέρ των ανελέητων ξένων Κερδοσκόπων. Θα επιβληθεί η ανομία και η άγρια εκμετάλλευση εργαζομένων και η σκλαβοποίηση των μεταναστών ως φρικτός κανόνας.

Σχεδιασμός της Γερμανικής Κυβέρνησης είναι να μετατραπεί όλη η Ελλάδα σε ΕΟΖ της Ευρώπης. Και μετά και άλλα μέρη της Ευρώπης θ’ ακολουθήσουν.

Ταρακουνήστε το κλουβί στο οποίο θέλουν να μας κλειδώσουν.

Κάντε όσο περισσότερο θόρυβο μπορείτε.

Φωνάξτε με όλη την δύναμη της φωνής ΣΑΣ, για την ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ.

Μόνο η Ευρωπαϊκή ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ θα πνίξει τους σχεδιασμούς των Τοκογλύφων και των εκμεταλλευτών.

Η υπογραφή ΣΟΥ είναι ΔΥΝΑΜΗ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: