Translate -TRANSLATE -

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

"Μπορεί η Ελλάδα να γίνει Συρία;"



Στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορει: 
"Μπορεί η Ελλάδα να γίνει Συρία;"


Τέσσερα χρόνια μετά τον Δεκέμβριο του 2008 που άλλαξε τα πάντα στις συνθήκες εσωτερικής ασφάλειας της χώρας, η απειλή ανατροπής της εσωτερικής ασφάλειας έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Τότε καταδείχθηκε ότι ένας μικρός αριθμός (δεν ξεπέρασαν τις 6.000 σε όλη την Ελλάδα, εκ των οποίων οι 3.000 στην Αθήνα) αποφασισμένων ατόμων μπορούν να προκαλέσουν χάος σε μία ολόκληρη χώρα χωρίς καν να κάνουν χρήση όπλων και για πολλές ημέρες: Οι ταραχές συνεχίζονταν μέχρι και τα μέσα Ιανουαρίου του 2009! 

Στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί από σήμερα μπορείτε να διαβάσετε μα πολυσέλιδη ανάλυση με ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι ο κίνδυνος "συριοποίησης" - κατ'αναλογία φυσικά, των συνθηκών που επικρατούν στην Ελλάδα σήμερα - είναι κάθε άλλο παρά φανταστικός. Εδικά από την στιγμή που το κράτος αδυνατεί, για μία σειρά λόγων, να  δημιουργήσει κατάλληλο μηχανισμό για την αποτροπή αυτού του κινδύνου. 

Μην ξεχνάμε ότι αυτή την στιγμή στην Συρία η πλευρά των φανατικών ισλαμιστών και των μισθοφόρων συνεργών τους δεν ξεπερνά τους 35.000 άνδρες! Και έχουν αιματοκυλίσει μια ολόκληρη χώρα 22.000.000 ανθρώπων και αντιμετωπίζουν στον αστικό αγώνα επί ίσοις όροις έναν Στρατό 250.000 ανδρών. 

Δεδομένη η ύπαρξη ξένων πρακτόρων και στις δύο περιπτώσεις: Η ύπαρξη ξένων πρακτόρων το 2008 είναι πλέον πέραν πάσης αμφιβολίας, όπως αναφέρουν όλες οι σχετικές εκθέσεις της ΕΥΠ, ενώ σήμερα η ύπαρξη ξένων πρακτόρων έχει αυξηθεί σαν τους καρχαρίες που μυρίζονται αίμα σε μια περιοχή...

Στην αποκαλυπτική έρευνα της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, την πρώτη του είδους που έχει γίνει μέχρι στιγμής στην Ελλάδα πέρα από την ανάλυση των παραγόντων που δημιουργούν το εκρηκτικό μείγμα (τεράστιος αριθμός των Ελλήνων ανέργων στον οποίο προστίθεται και περίπου ίσος αριθμός μεταναστών και λαθρομεταναστών), ο οποίος αποτελεί έναν "στρατό" απελπισμένων που μπορούν εύκολα να διαχειριστούν ξένοι πράκτορες παρατίθενται συγκεκριμένα στοιχεάι που οδηγούν σε αυτή την εξέλιξη.

Όπως η ύπαρξη άφθονου οπλισμού: Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη που κυκλοφορούν βαριά όπλα αστικού αγώνα σε τόσο μεγάλο αριθμό. 

Διαβάστε μαρτυρίες και ντοκουμέντα για την εμπλοκή ξένων πρακτόρων το 2008, για τις ποσότητες και το είδος των όπλων που είναι σήμερα κρυμμένα, τις προετοιμασίες των αρχών ασφαλείας κλπ. 

Προς επίρρωση της έρευνας πρν δύο ημέρες δημοσιεύθηκε η συνέντευξη του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά  Washington Post όπου συνδέει την κρίση με τον κίνδυνο ένοπλης εξέγερσης των απελπισμένων αφού "Υπάρχουν πολλά προβλήματα στην κοινωνία. Αν δεν υπάρξει φως στο τέλος του τούνελ, τότε είμαι πολύ ανήσυχος», προϊδεάζοντας για το τι μπορεί να επακολουθήσει στην χώρα...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: