Translate -TRANSLATE -

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Βρώμικο γεωπολιτικό παιχνίδι πίσω από την αιφνίδια στοχοποίηση Καμμένου

 

Έκτακτο: Βρώμικο γεωπολιτικό παιχνίδι πίσω από την αιφνίδια στοχοποίηση Καμμένου - Οι εξελίξεις αναμένονται δραματικές

Η είδηση ενδεχομένως και να θεωρείται τρέχουσα. Η επικοινωνιακή της διαχείριση όμως, τόσο από πολιτικά κέντρα,  όσο και από μιντιακά συγκροτήματα συμφερόντων, αποκαλύπτει μια βρώμικη προσπάθεια που βρίσκεται ήδη σε πλήρη εξέλιξη και βάζει τη χώρα σε επικίνδυνο αλεστήρι εξελίξεων...
Θα τολμήσουμε να πούμε μάλιστα, πως πίσω από αυτή την επικίνδυνη χορογραφία, καλύπτονται και στελέχη της κυβέρνησης, που αγγίζουν τα ανώτατα πολιτικά κλιμάκια στο περιβάλλον του ίδιου του πρωθυπουργού.
Τυπικά η απροκάλυπτη παρέμβαση στο εσωτερικό της χώρας, αυτή τη φορά έρχεται πέραν του Ατλαντικού, με την πρωτοβουλία του ρεπουμπλικάνου γερουσιαστή Νταν Κόουτς, ο οποίος απειλεί να μπλοκάρει το ετήσιο ψήφσμα για την ν Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας, προφασιζόμενος ανησυχίες που δημιουργούν οι δηλώσεις Καμμένου για τον κίνδυνο των τζιχαντιστών σε περίπτωση κατάρρευσης της Ελλάδας. (δες περισσότερα ΕΔΩ))
Η ουσία είναι πως η επιχείρηση στοχευμένης στοχοποίησης του Πάνου Καμμένου, βρίσκεται ήδη σε πλήρη εξέλιξη, και ο στόχος είναι διπλός:...

  • Το πρώτο που επιδιώκουν, είναι μέσα από την επίθεση αυτή που θα κλιμακωθεί με απαίτηση απομάκρυνσης του Καμμένου  από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, να ξεφτίσουν και να αποδυναμωθούν καθολικά ακόμη και εκείνα τα ελάχιστα εθνικά στοιχεία που συνθέτουν την κυβερνητική πολιτική προσδίδοντάς της ένα εθνικό - πατριωτικό στίγμα, στο τομέα της άμυνας και φυσικά στην μπαρουταποθήκη του Αιγαίου αλλά και σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, διευκολύνοντας έτσι και την προώθηση των επικίνδυνων γεωπολιτικών σχεδίων στην ευρύτερη περιοχή.
  • Η δεύτερη επιδίωξη, είναι να καταφέρουν ένα συνολικότερο ρήγμα στην κυβερνητική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ικανό να οδηγήσει σε ανασύνθεση κυβερνητικών συμμαχιών με ευρύτερες πλειοψηφίες (ποταμίσια συνονθυλεύματα κλπ), ενδεχομένως και με πλήρη αποκλεισμό των ΑΝΕΛ, προκειμένου να ευοδωθούν έτσι τα συνολικότερα σχέδια των χορογράφων για το «Ελληνικό ζήτημα».
Η κυβέρνηση και προσωπικά ο ίδιος ο πρωθυπουργός, αν δεν είναι στο παρασκήνιο συμπρωταγωνιστές σ' αυτή τη βρώμικη ιστορία, οφείλουν να την καταγγείλουν τώρα ευθέως και απερίφραστα, να αγνοήσουν το νεοταξίτικο ψήφισμα-φιέστα των Αμερικανικών λόμπι, και να καλύψουν πλήρως και ανεπιφύλακτα τους χειρισμούς του Έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας.
Σε διαφορετική περίπτωση η βρώμικη συνενοχή του πρωθυπουργικού επιτελείου, που εντάσσεται στα πλαίσια της συνολικής πολιτικής του κωλοτούμπας, είναι δεδομένη και καθιστά πολλαπλά ύποπτο και υπόλογο για όσα μέλλει να διαδραματιστούν, τον ίδιο τον πρωθυπουργό της χώρας.
Υ.Γ. Νίκο Κοτζιά, καλομελέτα κι έρχεται η δική σου σειρά…
Εμείς θα επανέλθουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: