Translate -TRANSLATE -

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΩΣ ΤΟ 2040

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΑΣΤΕΙΟ

ΑΛΛΑ ΩΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ



ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΤΗΝ' ΑΝΟΙΞΗ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ... ΡΑΓΙΑΔΕΣ...

ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΩΣ ΤΟ 2040
 
Κάψτε επιτέλους τους καναπέδες μήπως και καταφέρουμε να απαλλαγούμε από τους μνημονιακούς ΑΛΗΤΕΣ  και το προδοτικό κατεστημένο τους..
Πολλοί πιστεύουν πως ο μνημονιακός  έλεγχος αποτελεί μια παροδική κατάσταση, που θα ξεπεραστεί σύντομα. Μόλις δηλαδή ολοκληρωθούν τα ''δανειοδοτικά'' προγράμματα της Τρόικας, οι Δανειστές δεν θα έχουν πλέον λόγο και παρουσία.
Η πραγματικότητα είναι ολικά διαφορετική.
Η Τροϊκανή Επέλαση, έχει φροντίσει μέσα από νομικά δεσμευτικά κείμενα, όπως το νομοσχέδιο που αφορά την οικονομική διακυβέρνηση της Ευρωζώνης, να εγκλωβίσει τη χώρα σε ένα ΔΙΑΡΚΗ και ΜΟΝΙΜΟ έλεγχο, όμοιο ή και χειρότερο αυτού που βιώνουμε τώρα.
Το τελικό κείμενο του νομοσχεδίου αυτού, μετά τη διαβούλευση που έγινε μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, προβλέπει τη ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ της απώλειας της εθνικής κυριαρχίας στην άσκηση της δημοσιονομικής και οικονομικής πολιτικής, έως  “ότου εξοφληθεί τουλάχιστον το 75% των δανείων από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας”.
Σύμφωνα με τις επαχθείς συμφωνίες που υπέγραψε το Ελληνικό Κράτος, τέτοια αποπληρωμή, μετά από επιμηκύνσεις κλπ, δεν προβλέπεται πριν το έτος 2030 ή και 2040.
Μέχρι τότε, ΚΑΤΟΧΗ!
Το ασφυκτικό μνημονιακό καθεστώς δεν αφορά έτσι μόνο τις παρούσες αλλά επεκτείνεται και αφορά και τις επόμενες γενιές στερώντας κάθε ελπίδα για το μέλλον.
Η μόνη Δίκαιη λύση έναντι της υποδούλωσης και της τραγωδίας που ζει η χώρα μας είναι η Σεισάχθεια.
Η απόσειση των μνημονιακών δεσμών θα δώσει την Ελπίδα που χρειαζόμαστε για το μέλλον.
www.1millionsignatures.eu www.seisachtheia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: