Translate -TRANSLATE -

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Ο άγνωστος αεροπορικός συνταξιδιώτης με την μεγάλη καρδιά




Ο άγνωστος αεροπορικός συνταξιδιώτης με την μεγάλη καρδιά

Όταν το παιδί μιας εγκύου άρχισε να κλαίει στο αεροπλάνο, ένας άγνωστος άντρας έκανε κάτι απρόσμενο!

Είναι δύσκολο να ταξιδεύεις μαζί με τα μικρά σου παιδιά. Είναι ακόμη πιο δύσκολο αν είσαι μόνη. Αν είσαι και έγκυος, τότε μιλάμε για πραγματικό Γολγοθά.
Το άγχος του να χειριστείς τα παιδιά σου ενώ ταξιδεύεις, πολύ συχνά γίνεται ακόμη μεγαλύτερο λόγω των υπόλοιπων επιβατών. Ορισμένοι ταξιδιώτες προτιμούν την απόλυτη ησυχία και δεν ανέχονται τις φωνές και το κλάμα των μικρών παιδιών. Προσθέστε επίσης τα παιχνίδια τους, το φαγητό, τις αλλαγές της πάνας και έχουμε ένα μείγμα που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε διαπληκτισμό με κάποιον δύστροπο επιβάτη.
Την πολύ όμορφη ιστορία που θα διαβάσετε στη συνέχεια διηγήθηκε στο Facebook η Άντζελα Μπέρντ, μια επιβάτης που βρέθηκε μπροστά στο πρωτόγνωρο περιστατικό.
Μια έγκυος γυναίκα, επιβάτης σε ένα αεροπλάνο που ταξίδευε από τη Μινεάπολη στην Ατλάντα, βρέθηκε στην πολύ δύσκολη θέση να προσπαθεί να ηρεμήσει το μικρό αγοράκι της που ξαφνικά στη μέση της διαδρομής άρχισε να κλαίει και να φωνάζει ασταμάτητα. Η γυναίκα πολύ δικαιολογημένα ανησύχησε. Όχι μόνο για τον γιο της, αλλά και για τους άλλους επιβάτες οι οποίοι ενοχλήθηκαν από τις κραυγές του μικρού παιδιού.
Δεν ήταν λίγα τα παράπονα που δέχτηκε από επιβάτες και προσωπικό. Προσπάθησε όσο μπορούσε να ηρεμήσει το παιδί της αλλά.. μάταια.
Και τότε, από το πουθενά, εμφανίστηκε ένας άγνωστος άντρας. Ένας συνεπιβάτης της που δεν αρκέστηκε στα παράπονα και τις παρατηρήσεις, αλλά προσφέρθηκε να κάνει αυτό που κάνεις άλλος δεν θέλησε να κάνει: Να την βοηθήσει.
Της είπε ότι και ο ίδιος είναι πατέρας και γι αυτό μπορούσε να καταλάβει τι περνάει. Στη συνέχεια πήρε το παιδί της στην αγκαλιά του και το πήγε βόλτα μέχρι την άκρη του διαδρόμου. Και έπειτα το πήγε άλλη μια βόλτα. Μέχρι που το αεροπλάνο έφτασε στον προορισμό του.
Ο άγνωστος άντρας φέρθηκε σε αυτό το αγοράκι όπως θα φέρονταν στο δικό του παιδί!
Όπως είναι απόλυτα φυσικό η πράξη του δεν πέρασε απαρατήρητη. Από τη στιγμή που η Μπέρντ δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Facebook, χιλιάδες άνθρωποι έσπευσαν να σχολιάσουν δίνοντας συγχαρητήρια στον άγνωστο άντρα.
«Είναι παρήγορο να βλέπεις ότι υπάρχουν ακόμη καλοί άνθρωποι στον κόσμο μας», σχολίασε κάποιος. Έχει απόλυτο δίκιο.
http://www.dinfo.gr/όταν-το-μωρό-μιας-εγκύου-άρχισε-να-κλαί/

Δεν υπάρχουν σχόλια: