Translate -TRANSLATE -

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Ο Θ.Πάγκαλος δηλώνει "υπέρ της απώλειας κυριαρχίας"! Δείτε τι δήλωσε



 
 
Δηλώσεις που θα ζήλευε ακόμη κι ο «Εφιάλτης» της αρχαιότητας και ο «Πήλιος Γούσης» στην περίοδο της Τουρκοκρατίας
 
(Του Αθανάσιου Τσίγκα)
 
Μόλις προχθές έγραφα το άρθρο που αποδείκνυε περίτρανα την διγλωσσία και την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά των υψηλών στελεχών του ΠΑΣΟΚ, αφού άλλα αποτελούν τις αξίες και ιδανικά του κόμματος και αναγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος και άλλα πράττουν τα υψηλόβαθμα αυτά στελέχη, που δυστυχώς έχουν σοβαρό αντίκτυπο, σε όλους εμάς τους κατοίκους αυτής της χώρας.
 
Μόλις προχθές γράφτηκε και όμως ήρθε χθες ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, αλλά και χρόνια βουλευτής (βολευτής εάν προτιμάτε) ο κ. Πάγκαλος να μας επιβεβαιώσει στον απόλυτο βαθμό, την εγκυρότητα και αναγκαιότητα άμεσης εφαρμογής της ιατρικής διαπίστωσης των ειδικών ψυχιάτρων, ότι πάρα πολλοί πολιτικοί, που καθορίζουν την μοίρα αυτής της χώρας, της πατρίδας μας (για όσους εντέχνως το ξεχνούν), πως χρήζουν ΑΜΕΣΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ.
 
Ο κ. Πάγκαλος, μιλώντας σε άπταιστα γαλλικά σε ξένο σταθμό, ομολόγησε ότι ΠΑΝΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ της απώλειας της Εθνικής ανεξαρτησίας της χώρας μας, συμπληρώνοντας, ότι πάντοτε αισθανόταν Ευρωπαίος και όχι Έλληνας. (Αυτό ίσως εξηγεί και την ρήση του, στην κρίση των ΙΜΙΩΝ «ας πούμε ότι φύσηξε ο αέρας και πήρε την σημαία»).
 
Ένας εκ των πολιτικών που καθορίζει χρόνια τώρα την τύχη αυτού του τόπου, με τις εκάστοτε κυβερνητικές θέσεις, είτε ως υπουργός Εξωτερικών, είτε ως αντιπρόεδρος κυβέρνησης, είτε ως αντικαταστάτης Πρωθυπουργός, ο άνθρωπος λοιπόν αυτός, δηλώνει με θρασύτητα, ότι ΠΑΝΤΟΤΕ πίστευε πως η χώρα μας, δεν θα πρέπει να κατέχει εθνική υπόσταση, ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.
 
Το λέει έτσι απλά και δεν κινείται καμιά διαδικασία, καθαίρεσής του, από το θρόνο που καλοκάθεται χρόνια τώρα.
 
Κανείς από την σημερινή κυβέρνηση δεν μπήκε στον κόπο ...

http://online-pressblog.blogspot.com/2012/02/blog-post_8187.html


Ο Θ.Πάγκαλος δηλώνει "υπέρ της απώλειας κυριαρχίας"! 
Δείτε τι δήλωσε



Όταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δηλώνει ότι είναι “υπέρ της απώλειας κυριαρχίας”,τι μπορεί να περιμένεις και σε τι μπορείς να ελπίζεις;

Η απαίτηση της τρόικας για μόνιμη παρουσία της τρόικας στην Αθήνα «μεταφράστηκε» από πολλούς ως απώλεια εθνικής κυριαρχίας. Μόνο που ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, δε συμφωνεί!

Το αντίθετο μάλιστα! Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης δηλώνει υπέρ της απώλειας κυριαρχίας! Το είπε ξεκάθαρα σε συνέντευξή του στο γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1. 




«Είναι μεγάλο πρόβλημα για πολλούς συμπολίτες μου, ίσως για την πλειονότητα, κατανοώ τους άποψή τους. Εγώ όμως είμαι υπέρ του να χάνει κάνεις την κυριαρχία του. Πάντα ήμουν» είπε.Γι ΄ αυτό το τελευταίο πολλοί είχαν …υποψίες από την υπόθεση των Ιμίων.

Ο κ.Πάγκαλος συνέχισε λέγοντας πως «πάντα έλεγα ότι είμαι Ευρωπαίος και μάλιστα υπέρ του φεντεραλισμού. Ναι, μπορούμε να το δούμε με εθνικά κριτήρια. Αν ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν ήταν Έλληνας, θα ήταν διαφορετική η κατάσταση; Εγώ θα έλεγα όχι. Αν έκανε βέβαια καλά τη δουλειά του...».






http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=12431

Δεν υπάρχουν σχόλια: