Translate -TRANSLATE -

Τρίτη 13 Απριλίου 2010

ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ, ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ : ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ





Σκοπός του headaches.gr είναι η παροχή γνώσεων για τους πονοκεφάλους με τρόπο απλό και κατανοητό για όλους και όχι η παροχή εξειδικευμένων και δυσνόητων ιατρικών πληροφοριών. Με άλλα λόγια, η ιστοσελίδα αυτή απευθύνεται στο γενικό κοινό και όχι στους ιατρούς, οι οποίοι μπορούν να βρουν όλες τις γνώσεις που χρειάζονται σε εξειδικευμένα ιατρικά βιβλία, περιοδικά ή ιστοσελίδες. Ως εκ τούτου, έχει γίνει προσπάθεια το headaches.gr να περιέχει με απλή και κατανοητή γλώσσα όλες τις πληροφορίες και τις απαντήσεις στις απορίες που πιθανώς έχει κάποιος άνθρωπος που έχει ημικρανία ή άλλου είδους πονοκέφαλο.

Αν λοιπόν υποφέρετε από πονοκεφάλους, αλλά ακόμη και αν απλά επιθυμείτε να ενημερωθείτε, στην ιστοσελίδα αυτή θα βρείτε όσα θέλετε να γνωρίζετε για θέματα όπως η ημικρανία, ο πονοκέφαλος τάσεως, η αθροιστική κεφαλαλγία και πολλά άλλα είδη πονοκεφάλων.

Μάθετε τι προκαλεί τους πονοκεφάλους, πως εκδηλώνεται ο πονοκέφαλος κάθε είδους, αλλά και ποια είναι τα πιο πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα για τη θεραπεία της ημικρανίας και των άλλων πονοκεφάλων.

Επίσης, γνωρίστε τι σημαίνει Κέντρο Κεφαλαλγίας (Ιατρείο Κεφαλαλγίας), αλλά και πως μπορείτε να απευθυνθείτε σε ένα τέτοιο κέντρο.

Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι η ιστοσελίδα αυτή έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και αποσκοπεί στην παροχή γνώσεων και όχι ιατρικών συμβουλών. Η διάγνωση και η θεραπεία των πονοκεφάλων πρέπει να γίνεται από ειδικό γιατρό και μόνο και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ότι η ενημέρωση μέσω της ιστοσελίδας αυτής μπορεί να υποκαταστήσει την επίσκεψη και την εξέταση από γιατρό, ο οποίος είναι ο αρμόδιος για να χορηγήσει συμβουλές για κάθε συγκεκριμένη περίπτωση ασθενούς.

Πηγή:

http://headaches.gr/


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πολύ ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα!

Πραγματικά κατάλαβα πολλά για τις ημικρανίες.

Thanks!